تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 510 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه خبر نسبتا جدید دیگه:بازی برای Xbox تک دیسک خواهد بود!

PC رو نمیدونم اگه اونم تک دیسک باشه ضد حال نیست ؟!
    نخیر اصلا هم ضد حال نیست. امروز هم یکی از مقامات بتزدا اعلام کرد هم موتور جدید و بهتر شده و هم کارشون در رابطه با فشرده سازی (تصویر/صدا/اطلاعات) خیلی بهتر شده. و خیلی بزرگتر از اون چیزی هست که حتی پیش بینی میکردند و همینطور اینکارشون یعنی فشرده سازی و کم کردن حجمی که میخواد باعث شده بازی سریعتر اجرا بشه. البته شما که نه ولی اگه کسی مشکل داره میتونه بره Rage رو بازی کنه. اون قشنگ 25 گیگ هارد میخواد
    Last edited by aristocrat; 27-10-2011 at 17:11.

2. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

فال آوت3 به کمک Skyrim می آید

– ‬‬
    بتسدا برای بسیاری از بازی‌ کننده‌ ها نام آشنایی است، چرا که یکی از خاطره انگیزترین بازی های نسل هفتم را ساخت: فال آوت3. نوآوری های این بازی به هر چه بهتر شدن بازی کمک کرد و حالا که به عرضه شدن Skyrim نزدیک می‌ شویم، بتسدا اعلام کرد از فناوری های به کار رفته در فال آوت در این بازی نیز بهره خواهد گرفت.
    تاد هوارد، کارگردان بازی در این باره به رسانه ها می گوید: «این بازی از دیدگاه های زیادی همانند فال آوت3 خواهد بود؛ مانند این که با پیشرفت در بازی و به دست آوردن توانایی های تازه، با پیرامون سرسخت تری مواجه می شوید، اما کماکان کارهای آسانی برای انجام دادن وجود خواهند داشت.»
    وی می افزاید: «چند گفت و گوی تصادفی کامل نیز در بازی وجود خواهد داشت. البته ما بیش تر فضای بازی را همانند فال آوت3 به گونه ای طراحی کرده ایم که بتوان با یک شخص خاص، یک گفت و گوی ویژه درباره موضوع های گوناگونی داشت.»
    هوارد درباره فضای بازی توضیح داد: «ما روش روایت داستان در فال آوت3 را بررسی کردیم و دریافتیم داستان گویی با توجه به المان های پیرامون بازی کننده بسیار خوب پاسخ می دهد. بنابراین تصمیم گرفتیم تا آن را در Skyrim به شکل بهتری پیاده سازی کنیم.»

4. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فال آوت3 به کمک Skyrim می آید
    خوب اینکه خیلی خوبه از تجربه هاشون در بازی های قبلی استفاده کنند ولی خوب اینم هست که آبلیویون به کمک فال اوت 3 اومده بود

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

g4tv یه پیش نمایش اختصاصی از بازی در قالب یه ویدئو گذاشته
    همین الان اونو دیدم. توی ویدئو خیلی از گیم پلی بازی نشون داده می شد و خیلی جذاب بود
    گیم پلی مشخصه که مثل قبل خیلی متنوع و معتاد کننده ست و گیمرها از همین الان باید منتظر لحظه های خیلی زیبا توی بازی باشن...
    موقعی که دشمنان رو به صورت مخفیانه از پشت می کشیم دوربین سوم شخص میشه و حالت یه انیمیشن پیدا می کنه که جالب بود
    بعد به نظر می رسه بازی از نظر صداگذاری و موزیک هم خیلی عالی باشه و حداقل از این ویدئو اینجوری به نظر می رسید
    ویدئوی خیلی جالبیه حتما ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک مستقیم میشه بدید از این؟
    میشه یکی لینک با کیفیت ترین و بهترین تریلر Gameplay بازیو بذاره؟
    خیلطر نباشه!
    Buzz

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

لینک مستقیم میشه بدید از این؟

Buzz

تا حالا هیچ تریلری از بازی رو ندیدی؟ کدوم تریلر لینکش رو می خوای؟

8. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

محدوده ADSL م فقط اون که یه حکاکی نشون میده رو دیدم با کیفیت پایین
    تا فردا لینک تریلری که بیشتر از همه از گیم پلی نشون میده رو میخوام.(بالاترین کیفیت صبح دان کنم)

لینک تریلری که وحید جان گذاشتنم میخوام

10. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

محدوده ADSL م فقط اون که یه حکاکی نشون میده رو دیدم با کیفیت پایین
    تا فردا لینک تریلری که بیشتر از همه از گیم پلی نشون میده رو میخوام.(بالاترین کیفیت صبح دان کنم)

لینک تریلری که وحید جان گذاشتنم میخوام
    باشه برات میذارم ولی لینک تریلری که آقا وحید گذاشته موجود نمی باشد باید همون رو مستقیم نگاه کنی!

فعلا این تریلر رو داشته باش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه نفر منو روشن کنه...

من از سری فال اوت فقط new vegas رو یکم بازی کردم بعد انداختم دور...

اصلا خوشم نیومد از بازی ... شاید به خاطر این باشه که از بازی هیچی نمیفهمیدم...

لطفا نگید که این سری مثل فال اوت یا توی همون مایه هاست...

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه نفر منو روشن کنه...

من از سری فال اوت فقط new vegas رو یکم بازی کردم بعد انداختم دور...

اصلا خوشم نیومد از بازی ... شاید به خاطر این باشه که از بازی هیچی نمیفهمیدم...

لطفا نگید که این سری مثل فال اوت یا توی همون مایه هاست...

Fallout new vegas که اصلا خیلی بد بود نسبت به fallout 3 به نظرم. نگران نباش چون خیلی راحت داستان اصلی رو میفهمی. انگلیسیت خوب باشه که دیگه همه چیز رو میفهمی. اگر هم نفهمیدی بیا همینجا خودم روشنت می کنم دوما اصلا دور انداختن معنی نداره چون اتفاقا باید زمان بگذره تا باهاش آشنا بشی و بفهمی چیه. وقتی که فهمیدی دیگه همه بازی ها رو میندازی تو جوب میگی میخوام این رو بازی کنم! سوما این بازی نیاز به هوش داره. برای انجام هر کاری توی بازی روش های مختلف هست. وقتی این روش ها رو پیدا کنی و به کار ببندی بهترین لذت رو میبری. مثل COD نیست که همینجوری تیر بزنی بری جلو. بعضی ها دارن COD بازی میکنن فکر میکنند الان این بهترین بازی دنیاست که من دارم بازی می کنم! چهارم خیلی معذرت میخوام fallout رو نسبت به این بازی آشغال حساب میکنم. یعنی وقتی نوبت به این بازی میرسه همه بازی هارو نسبت به این بازی آشغال حساب میکنم. پنجم توی این بازی کسی به شما دستور نمیده. یعنی اصلا منتظر نباش که بهت بگن برو اینجا یعنی حتما باید همون کار رو انجام بدی. اصل بر اینه که شما با استفاده از ماموریت های جانبی و کارهای دیگه کاراکتر خودت رو بسازی. یعنی قوی بشی اونطوری که دلت میخواد. مثلا میشی یه دزد حرفه ای یا مثلا توی بازی به درجه ای میرسی که با یه ضربه حریفت رو میکشی یا مثلا به درجه ای میرسی که 100% مخفی میشی و هیچکس نمیتونه شما رو ببینه و توی روز روشن مغازه طرف رو غارت میکنی و ... حالا الان اژدهاها به بازی اضافه شدن و شما قابلیت های خاص دیگه ای هم داری که من از الان مغزم داره سوت میشکه میذارم برای موقعی که بازی اومد همه رو توضیح میدم. ششم آخرین پستم توی صفحه قبل رو حتما بخون از الان باید برای بازی آماده بشی
    Last edited by aristocrat; 27-10-2011 at 21:15.

15. 3 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه سوال:گفتید که کسی دستور نمیده اینو میدونم ولی یه چی:
    از کجا بدونیم کدوم کوئستمون قسمتی از Storyline اصلیه؟منظورم اینه از کجا بفهمیم کجا بریم الآن تا ادامه داستان اصلیو بریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •