حدس زدم اون باشه....مطمئنی میخوای با این....؟ شوخی نکن توروخدا !
حدس زدم اون باشه....مطمئنی میخوای با این....؟ شوخی نکن توروخدا !
شما مطمئني مس افكت 2 رو بازي كردي؟ نه واقعا آخه مگه ميشه كسي مس افكت 2 رو بازي كنه و Thane رو نشناسه؟THANE....قیافش یادم نمیاد....عکسی ازش دارید؟
نه فقط اگه تو دعواي بين ميراندا و جك طرف ميراندا رو بگيري جك همش ميگه fu** off و اصلا باهات حرف نميزنه. ولي اگه از طريق renegade باهاش رابطه داشته باشي ميتوني باهاش حرف بزني ولي اون همش ميپيچونتت.بعد یه مدت که با جک صحبت میکنی یهو جک به شپرد میگه : چی میخوای هی میای سوال میکنی ازم؟ تا بحال اینقدر کسی سوال پیچم نکرده. بعد سه گزینه میاد که پاراگون این بود:میخوام بیشتر باهات اشنا شم. و رنجید هم این بود: میخوام با هم ..کنیم. اگر رنجید رو بزنی رومانس میکنند و بعد از اون جک میگه تو هم منو واسه بدنم میخواستی. دیگه هروقت میری پیشش میگه : fu.... off
اینجا هم میشه صورت هایی که کاربران درست کردن رو بگیرید
اشلی ME3 هم توش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره مگه چشه ... ؟؟؟
به اون نازی
نه اتفاقا ...یادمه چون اون دوتا چیزام هم بالا بود(اون رنگ آبیه و نارنجیه که یادم نیست اسمشون چی بود) اون گزینه ای رو زدم که طرف جفتشونو میگیره ..
بابا شناختمش ...این دوسمون گفت میخواد با اون رومنس کنه ...شک کردم گفتم حتما اون نیس دیگه ....
حالا که شده : دیحرفا میزنیا ! رومنس کردنم مگه وحشیانه میشه؟ وحشیانه نبوده....بی جمبه بازی در اورده!
مگه ندیدی شپرد رو هل میده می خوره به دیوار و بعدش یه سری کارها انجام میشه که توش هیچ عشقی آدم احساس نمیکنه
منم واسه همین اول رفتم سراغ جک و بعد رومنس دیدم این اصلا اونی نیست که می خوامش... بازی رو زودی تموم کردم و سفینه رو هم آپگرید نکردم که بنده خدا جک همون اول ماموریت خودکشی دارفانی رو وداع گفت : دیاتفاقا جک دختر خوبی بود ولی از بد زمونه بد شده بود یکم باهاش خوب میشدی یک مهربون میشد
کلا یکی یکی یارام مردن... خیلی افسرده شدم
دوباره از اول شروع کردم و این بار میراندا
تنها شخصیت جذاب بازی تو نسخه 2 همین میراندا بود
به نظر من thane بهترین شخصیت جدید بازی تو نسخه 2 بودخیلی thane رو دوست داشتم ( شخصیتی آروم و دوست داشتنی در عین حال قاتل )
تریپ این آدما مرموز بود... همیشه تو ماموریت ها همراهیم کرد
thane مریضه میدونی که اگر توی ۳ درمون نشه که شاید نشه میمیره به زودی
یعنی میشه شپرد زن با میراندا رومانس کنه؟چه خوب دیگه واقعا جای من اونجا خالیه
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
نه من دقت کردم اگر از راه renegade رومانس کنی حرف نمیزنه میگه تو منو واسه بدنم میخوای
دادا شما این اطلاعاتو از کجا می دونی نکنه با bioware سر و سری داری ما خبر نداریم.
ولی بزار خودمون بریم مس 3 بازی کنیم اینارو بفهمیم چون اینجوری حالش بیشتره![]()
نه داداش. شما انگار با کارکتر های بازی صحبت نمیکردی. مثلا thane قبل از اینکه در مورد مرحله وفاداریش صحبت کنه میگه من مریضم و میخوام پسرمو نجات بدم راهی که من رفتمو نره.
درست یادمه با اون صداش بعد چند ثانیه مکث میگفت I`m dying![]()
حیف که کاتسومی عاشق ِ یکی دیگه بود . من خیلی از این دختر جاپونگی(!) ها خوشم میاد . راه نمیداد لامذهب . هی میرفتی توی اتاقش از یارو میگت پدسسسسگ)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)