دور هارد واقعا 7200 هست ؟
دور هارد واقعا 7200 هست ؟
از توضیحات مضحک جناب عالی مسخره تر هم مگه هست .مرد حسابی همه که مثل شما عقل کل نیستن ایرانی جهان سومی اصیل ! ! ! ! لااقل یک توضیحی راهنمایی میفرمودین انیشتین . با مسخرگی و لودگی همیشه کارهامونو میگذرونیم فکر میکنیم خیلی با مزه ایم . ولی نمی دونیم که هیچ........... نیستیم . درود و بدرود .
اولا من در حد توانم راهنمایی کردم ، اگه اینقدر به هم نمیریختی و پست بعدی رو هم میخوندی راهنمایی بود،
ثانیا همیشه ایراد از دیگران نیست
در ضمن ایرانی شمایی از آواتار مشخصه
از لحاظ سرعت انتقال اطلاعات فرق دارن:
یو.اس.بی3 به شکل قابلتوجهی ضخیمتر از یو.اس.بی2 است. این کابل از 6 سیم موازی تشکیل شده، در حالیکه یو.اس.بی2 تنها دو سیم موازی دارد. سازندگان یو.اس.بی 3.0 میگویند این کابلها از لحاظ نظری میتوانند اطلاعات را تا سرعت 5 گیگابیت در ثانیه منتقل کنند که با این فرض، 10 برابر سریعتر از یو.اس.بیهای موجود در بازار هستند. علاوه بر این یو.اس.بی 3.0 به صورت کاملا دو سویه عمل میکند، یعنی بر خلاف یو.اس.بی 2.0 که یکطرفه است، قابلیت ارسال و دریافت اطلاعات را به طور همزمان دارد. در مقایسه با کابلهای خارجی ساتا ( ایساتا ) و فایر وایر 800، یو.اس.بی 3.0 چندین گام جلوتر است. ایساتا، یک اتصال خارجی است که سرعت انتقال اطلاعات آن در حالت ایدهآل به 3 گیگابیت بر ثانیه میرسد. بنابراین یو.اس.بی 3.0 از کابلهای ساتا سریعتر است و حدود 6 برابر فایر وایر 800 دو سویه، توانایی انتقال اطلاعات را دارد. کابلهای خارجی ساتا سرعت انتقال اطلاعات بیشتری نسبت به فایر وایر دارند، ولی بر خلاف آن قابلیت انتقال انرژی را ندارند. یو.اس.بی 3.0 در حالی که انرژی مورد نیاز دستگاه را تأمین میکند، سرعت انتقال اطلاعاتی بالاتر از هر دو کابل قبلی دارد. در نهایت اینکه یو.اس.بی 3.0 مدیریت انرژی را نیز بهبود بخشیده، به این صورت که دستگاهها می توانند به حالتهای بیکار، معلق و خواب تغیر حالت دهند. این به معنی عمر طولانیتر باتری برای لپتاپها و دستگاههایی مثل دوربینها و گوشیهای همراه است که با باتری کار میکنند و قابلیت اتصال به یو.اس.بی را نیز دارند.
چون موس نیازی به حجم زیاد انتقال اطلاعات نداره، تو هر دو تاش عملکرد کامل خودش رو داره
سلام.من یه لپتاپ دل 14 سفارش دادم و یکی از اشنایان که دانشجوی استرالیا است انو برام خریده وتا دو هفته دیگه دستم میرسه.فقط
مشکل سازگاریش با سیم کارتهای ماست.؟کسی از دوستان عزیز تونسته اینترنت سیم کارت رو لبتاپش استفاده کنه ؟اپشنهایی که من به دل اکس پی اس 14 اضافه کردم یکی کارت6300 وایر لس بود یکی هم باطری رو 9 سل گرفتم.برام1459 دلار استرالیا(1110 تومان)هم .تمام شد.15 ماه هم مک آفی کیورتی داره
Last edited by alk; 09-02-2011 at 01:52.
یابد از وی پی استفاده کنی پم کن برام ایجا هم جاش نیست
حاجی ای زیرش سیم کارت کارت میخوره برای جه کار بید؟؟؟؟؟
راهنمایت هم برای بچها عالی بود
همین مدل؟ مثل اینکه تست سیم نشده هنوز؟
سلام
منم 2 ساعت پیش یدونه خریدم
واقعا صداش عالیه
اگه نور صفحه رو هم زیاد کنید زاویه دیدشم خیلی بیشتر میشه
من باتری 6 سل و بدون بلوری گرفتم از گرگان 1470 با گارانتی که با تخفیفی که بهم داد شد 1420
سلام . آیا XPS L501 با کانفیگ زیر تو ایران اومده ?!؟ قیمتش چنده ؟؟ تو لیست قیمت زیگورات فقط یه مدل بود اونم با CORE I7 ا!!
CPU CORE I5 480M
VGA GF 420M 1 GB
Last edited by javad1361839; 09-02-2011 at 16:34.
سلام.بله مشابه لب تاپ های اینجاست با سی پی یو 740 ورم8 گیگ وهارد د640 دور7200 وویندوز سون هوم ادیشن
با حدود 200 دلار تخفیف اینقدر برام تمام شد.در مورد سیم کارت هم با دل ساپورت استرالیا تماس گرفتند و گفته فقط با سیم کارت مخصوص دل کار میکنه(من هر چه گشتم چیزی در مورد سیم کارت مخصوص دل پیدا نکردم!).در لیست آپدیت اخیرش هم درایور سیمکارتش آپدیت شده.با این اوصاف من هم فکر نمیکنم کسی توی ایران موفق به تست سیم کارت این مدل دل شده باشه.
14
نوش جون همتون
تو سایت dell سرویس تگ لپ تاپ رو وارد کنید. و به بخش درایور ها برید و تو قسمت communication درایورهای مربوط به مودم ها رو می بینید. اینم عکسی از نرم افزارش هست. من خودم هم نتونستم راش بندازم . تو اولین فرصت از شرکت برا هممون می پرسم و همچنین براتون نرم افزارو میزارم.
تو این قسمت هم اطلاعاتی درباره ی L501 گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farhad moradi; 09-02-2011 at 20:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)