با سلام...
ما هم منطقه تقریبا مرزی هستم و گوشی ها مستقیم از دوبی میاد..
ولی قیمتش با شهرستانا 10 12 تومان بیشتر تفاوت نمیکنه
غیر ممکنه 145 تومان باشه
الان 210 200 هست... زیاد ارزون پیدا شه 195 ولی بازم من 195 هم ندیدم... ارزونترین 205 تومان دیدم.
با سلام...
ما هم منطقه تقریبا مرزی هستم و گوشی ها مستقیم از دوبی میاد..
ولی قیمتش با شهرستانا 10 12 تومان بیشتر تفاوت نمیکنه
غیر ممکنه 145 تومان باشه
الان 210 200 هست... زیاد ارزون پیدا شه 195 ولی بازم من 195 هم ندیدم... ارزونترین 205 تومان دیدم.
من وقتی به وایرلس وصل میشم وقتی در حال دانلود فایل است گوشی به طور اوتوماتیک قفل میشه و بعد از حدود 15 الی بیست دقیقه وایرلس به حالت pause میره و دانلود متوقف میشه تا زمانی که قفل سویپ را باز نکنم فعال نمیشه اما به محض اینکه قفل را باز میکنم دوباره وصل میشه و ادامه دانلود رو انجام میده ظاهرا توی تنظیمات چیزی برای غیر فعال کردن قفل سویپ نیست ، چه کار کنم هی دانلودم روی pause نره ؟![]()
با سلام..
فکر کنم ورژن گوشیتون 1.6 هست چون تو این ورژن این مشکل هست
به 2.1 اپدیت کنید مشکل حل میشه
آقا من شرمنده اخلاق ورزشی همه هستم.منظورم 245 بود .بعد این قیمتی که من گفتم واسه یکی از پاساژ های تقریبا بالا شهر تهران هست اونم رنگ مشکی
یه سوال از دارندگان گوشی!
اگه باز هم همین مقدار هزینه میخواستید بابت گوشی بدید همین گوشی رو میخریدید؟
با سلام.
بستگی داره..میتونید هم wave2 s5250 بگیرید سیستم عامل بادا داره در ضمن خیلی هم خوبه امکاناتش هم هم مثل gps .wifi و.... هم داره قیمتش هم فکر مکنم 175 تومان باشه نسخه pro حدود 210 200 هست با صفحه کلید...
بازم گزینه مناسبی هست.
برای اطلاعات بیشتر به بخش سامسونگ مراجعه کنید.
با سلام..
از دوستان کسی اینجا سی پی یو x8 رو اورکلاک کرده؟ میشخ بگین با چه برنامه ای میشه؟ و فکر میکنید تا چه حد میشه بالا اورد؟
امروز با برنامه elixir سخت افزار گوشی رو چک کردم:(پیشنهاد میکنم برنامشو نصب کنید تمامی اطلاعات گوشی رو به طور کامل نشون میده)
سی پی یو دقیقا 600mhz هست
RAM 175 mb زده بود... ( gsmarena برای این گوشی 168MB مقدار رمش رو اعلام کرد)
حافظه داخلی 211 MB زده (gsmarena برای این گوشی 128 MB ذکر کرده)
Last edited by Punisher_2008; 03-03-2011 at 09:28.
دوستان وضعیت دریافت تنظیمات MMS این گوشی چطوره راحت میشه تنظیمش کرد یا نه؟
راحت MMS دریافت میکنه یا خیر؟
چون من MMS بسیار استفده میکنم.
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
دوستان وضعیت دریافت تنظیمات MMS این گوشی چطوره راحت میشه تنظیمش کرد یا نه؟
راحت MMS دریافت میکنه یا خیر؟
چون من MMS بسیار استفده میکنم.
سلام.
تنظیماتش که مثل بقیه هست..
راحت هم دریافت میکنه . دیگه دریاف mms از پوشی های 50 60 تومانی هم بر میاد![]()
من گوشیم اندروید 2.1 با زبان فارسی است ایا راهی وجود داره تا برنامه ها را به مموری منتقل کنم حافظه گوشیم پر شده و اذیت میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)