تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 43 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 423

نام تاپيک: مانیتور samsung px23720plus

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

2385 نبود اما
    برای 2285 فقط یک وبسایت اونم ایرانی پیدا کردم که فقط عکس گذاشته بود و مشخصاتش نبود!

این عکسهای BX2285 که توی وبسایت ایرانی دیدم بدون توضیح!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Samsung SyncMaster BX2350

کد:
    کد:
    از روی عکسها و. مقایسه با مدلهای موجود در سایت اصلی سامسونگ مدل BX2350 رو پیدا کردم تقریبا مشخصاتش با PX23720 یکی است و خیلی به 2285 شبیه است. من فکر میکنم 2285 همون bx2250 توی سایت سامسونگ است.

-------------

اما در مورد 2 تا hdmi که 2285 داره :
    اولا چرا دو تا hdmi وقتی که میگن کمتر از 23 اینچ نمیتونه 1080P رو نشون بده و Full HD نیست کمتر از 23 اینچ.
    بعد2285 backlight clouding که نداره؟

BX2250 چی اون مشخصاتش با PX23720 یا PX2370 فرقی نمیکنه! خوبه بگیرم؟ چند قیمته؟ backlight clouding که نداره؟ کسی تستش کرده؟

اصلا BX2250 هست تو ایران؟ چند قیمت؟

همین 2285 مدل 23 اینیش هست تو ایران؟ چند قیمت؟
    دوست عزیز همینسایتی که ادرسشو گذاشتی bx2250 داره که همون bx2285 داخل ایران میشه به نظرم در ظمن کی گفته زیر 23 فول اچ دی نیست؟؟؟؟ اینم مشخصاتش
    کد:
    اگه اینو میخوای 302 تومنه اسمشم bx2285 هست نه 2250! البته داخل ایرانا!

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

یادم رفت اگه گیرت بیاد

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

دوست عزیز خیلی وسواس داریا مگه چه بدرد میخوره این backhight douding ؟؟؟؟؟؟؟
    اگه این چیز مسخره که رنگ کم میشه نور صفحه رو کم میکنه که مضخرفه بهتر که نداره

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

دوست عزیز!
    تو مانیتورهای LED که تو بازار هستن و همشون edgelit هستن یکی از بدرد بخورترین امکان ها همینه!
    باید طولانی مدت کارکنی تا متوجه بشی چرا دوستان رو این مورد تاکید میکنن!!!

4. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

clouding نه douding
    لطفا اطلاعات مفید بده لازم نیست اینجوری حرف بزنید.
    وسواس داری یعنی چی!!!؟ مثل این فروشنده‌های بی حوصله حرف میزنی! اینجا رو گذاشتن برای تحقیق ما هم داریم تحقیق میکنیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من bx2285 گیر آوردم فقط می‌خواستم یکی دقیقا به من بگه چه فرقی با 23720 میکنه و بررسی کردم دیدم خیلی به 2250 شبیه است.
    من جایی از همین فروم و جاهای دیگه خوندم که برای نمایش FULL HD و با رزولیشن 1080P کمتر از 23 اینچ جواب نمیده.
    دو تا HDMI توی یک مانیتور 22 اینچ کاربرد نداره به نظر من فقط برای دکور است!

فقط میخوام بدونم حالا که 23720 نیست میتونم با خیال راحت 2385 یا 2350 بگیرم و اصلا 2385 توی ایران هست یا نه اگه نیست 2350 هست یا نه؟ قیمت روز چند؟

توی بازار ایران جنس خوب که سخت گیر میاد تازه مدلهاش مختص خود ایران است و جایی دیگه پیدا نمیشه! نباید خوب بررسی کرد!؟ تازه توی اینترنت نشه کجا باید رفت پرسید و صحبت کرد!؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من bx2285 گیر آوردم فقط می‌خواستم یکی دقیقا به من بگه چه فرقی با 23720 میکنه و بررسی کردم دیدم خیلی به 2250 شبیه است.
    من جایی از همین فروم و جاهای دیگه خوندم که برای نمایش FULL HD و با رزولیشن 1080P کمتر از 23 اینچ جواب نمیده.
    دو تا HDMI توی یک مانیتور 22 اینچ کاربرد نداره به نظر من فقط برای دکور است!

فقط میخوام بدونم حالا که 23720 نیست میتونم با خیال راحت 2385 یا 2350 بگیرم و اصلا 2385 توی ایران هست یا نه اگه نیست 2350 هست یا نه؟ قیمت روز چند؟

توی بازار ایران جنس خوب که سخت گیر میاد تازه مدلهاش مختص خود ایران است و جایی دیگه پیدا نمیشه! نباید خوب بررسی کرد!؟ تازه توی اینترنت نشه کجا باید رفت پرسید و صحبت کرد!؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

میتونین قیمت بازار رضا رو بگیرین؟
    نه دوست خوبم من برای همین اینجا اومدم که هم قیمت بگیرم هم مدل مناسب رو انتخاب کنم.
    23720 ما که نیومد دارم دنبال جایگزین میگردم اونم 23 اینچ

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

نه دوست خوبم من برای همین اینجا اومدم که هم قیمت بگیرم هم مدل مناسب رو انتخاب کنم.
    23720 ما که نیومد دارم دنبال جایگزین میگردم اونم 23 اینچ
    23720 که بازار رضا هست!

این لینک هم ظاهرا موجود دارن:
    کد:
    ولی اگه براتون مشکله میتونید ASUS ML238H بگیرید!

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

23720 که بازار رضا هست!
    چند عزیز جان؟ من میخوام با اطمینان بخرم رو هوا نمیتونم پول بریزم برای با پست بفرستن و اینا! قبلا تجربه کردم این ضرر رو:(
    نمایندگیش میگه تولید نکردن گفتن به زودی! اگه هست خوب به نمایندگی بگم از اونجا واسم سفارش بده بیاره ریسکش هم کمتره فوقش یه بیعانه میدم دیگه!

asus هم اصلا شرایط خریدش نیست. یعنی هست ولی چون باید پستی بخرم و نماینده هم دم دست ندارم و تازه میگن گارانتی متفرقه داره و این حرفها ترجیحا نمیخوامش.

اگه میتونی قیمت جدید اینا رو واسم بگیر با آدرس تلفن سایت ایمیل و... فروشنده هاش
    px23720
    bx2285
    bx2385
    bx2230
    bx2350
    ml228h
    ml238h

البته یه صفحه مخصوص قیمت هست گفتم تا دوستان هستند و ما هم دست به نقدیم همینجا بپرسم شاید شیرینیش به شما هم برسه.

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

چند عزیز جان؟ من میخوام با اطمینان بخرم رو هوا نمیتونم پول بریزم برای با پست بفرستن و اینا! قبلا تجربه کردم این ضرر رو:(
    نمایندگیش میگه تولید نکردن گفتن به زودی! اگه هست خوب به نمایندگی بگم از اونجا واسم سفارش بده بیاره ریسکش هم کمتره فوقش یه بیعانه میدم دیگه!

asus هم اصلا شرایط خریدش نیست. یعنی هست ولی چون باید پستی بخرم و نماینده هم دم دست ندارم و تازه میگن گارانتی متفرقه داره و این حرفها ترجیحا نمیخوامش.

اگه میتونی قیمت جدید اینا رو واسم بگیر با آدرس تلفن سایت ایمیل و... فروشنده هاش
    px23720
    bx2285
    bx2385
    bx2230
    bx2350
    ml228h
    ml238h

البته یه صفحه مخصوص قیمت هست گفتم تا دوستان هستند و ما هم دست به نقدیم همینجا بپرسم شاید شیرینیش به شما هم برسه.

ممنون
    شما هیچ جا نمیتونی از پولی که میدی اطمینان داشته باشی!!!!!
    حالا میخوای n مدت صبر کنی تا کمپانی مونتاژ کنه و بیاد تو بازار بعد 20-30 تومن ارزون تر بخری(تازه اگه کمپانی همون 365تومن عرضه کنه)!!
    از من میشنوی سفارش بده از یکی از فروشگاه های بازار رضا یا هرجا دیگه برات 380-390 بفرستن اسفاده تو ببر.......!فرق نمیکنه که از کجا بخری!
    گارانتی واسه سام سرویسه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •