sgw-100 casio هم دماسنج داره . هم قطب نما . هم 200 متر ضد آب هست . قیمتشم 130 تومن هست .
خودمم بین این مدل و g9000 موندم .
sgw-100 casio هم دماسنج داره . هم قطب نما . هم 200 متر ضد آب هست . قیمتشم 130 تومن هست .
خودمم بین این مدل و g9000 موندم .
هر دو تاشون امکانات خیلی خوبی دارند. به نظرم SGW100 قیافش بهتره.
اما من هیچ کدومشون رو نمی پسندم چون به اندازه کافی شیک نیستن.
من از نزدیک ندیدمشون اما اونی که ندونه فکر میکنه از این ساعتهای بدون مارک و آشغالی چینی هستن که 20 تومنه.
میدونی حالت تجملاتی و براق ندارن بخصوص G9000
داداش اگه چیز مال تر و خوشگلتر از اینا پیدا کردی خبر کن منم بخرم.![]()
Last edited by poonel; 13-03-2012 at 15:56.
پس شما یک سقف قیمت بگو بهتر میشه راهمایی کرد . این دو مدل تا 150 تومن بهترین مدل ها هستند . در ضمن فقط کاسیو پیشنهاد میدم . و تیسوت . بقیه برندارو قبول ندارم . البته به جز رادو .
داش عباس ، با قیمت زیر 200 تومن چی پیشنهاد میدی؟
ضمناً من دستم و مچم تقریباً کوچیک هست و بنابراین ساعت های دیجیتالی بزرگ با سایزم جور در نمیاد.
منم اتفاقا مچم کوچیک هست .
به جز اون دومدل مدلی که قطب نما و دماسنج داشته باشه ایناست :
g9200 .............. 250
sgw-300.........145 اما قطب نما نداره
gdf-100............180 البته قطب نما و دماسنج نداره اما فشارسنج و ارتفاع سنج و هواسنج داره .
sgw-400........145 هواسنج ارتفاع سنج دماسنج داره .
AMW 705..........150 نمایش زمان شکار نمایش حالت ماه حرارت سنج . اگه حرارت سنجش (مثل دوربین های حرارت سنج که میتونی از فاصله دور گرما رو تشخیص بدی )کارکنه خیلی میارزه. قطب نما هم داره .
ga-100 ............195 ضدضربه ضدگردوغبار ضدلرزش ضدآب تا200متر دیگه چیزی نداره . اما فوق العاده شیکه تو دست . امروز از نزدیک دیدم . اما فک کنم واسه مچ شما بزرگ باشه یه ذره .
فعلا اینا به ذهنم رسید و پیدا کردم . برو حتما از نزدیک ببین . عکس با واقعیت تفاوت داره .
Last edited by Abbas.V; 13-03-2012 at 17:45.
به نظر شما Casio GA-100 ارزش این قیمت رو داره؟! آخه امکاناتی نداره به اون صورت ، اما خیلی خوشگله :(
اما خیلی شیکه دیگه .
راستی همین مدل 705 که نوشتم پست قبلم صفحه مشکی هست . 704 صفحه سفید هست که خیلی تو دست شیک تر هست .
عکس های تو دست فیل بودن .
این لینک مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس خودش :
![]()
متاسفانه 705 سنگین هست.
تو سایت دیدم زده 150 گرم.
اما SGW100 رو زده بود 50 گرم!
بعد از کلی فکر کردن و دانلود هزار جور عکس و فیلم های روی یوتیوب به نتیجه رسیدم SGW100 از همشون بهتره.
به نسبت امکانات و وزن و قیافه و قیمت GSW100 بهتر از بقیه است.
تو عکس اونقدرها جالب نیست اما تو فیلمهاش که با کیفیت HD از یوتیوب گرفتم قشنگ بود.
من از مدل بند قهوه ایش که GSW100B هست خوشم اومده چون بنظرم خوشگلتره. آیا توی ایران هست؟ اگه هست چند قیمته؟
یه سوال دیگه: رنگ مشکی این ساعته چقدره؟ آخه تو این عکسه زیاد مشکی نیست ولی تو فیلم مشکی تر بود.
اینم عکسش :
![]()
Last edited by poonel; 14-03-2012 at 03:33.
سلام
نظرتون راجع به این ساعت چیه؟ seiko snd419
کل بدنه و بندش تیتانیومی هست، کرونومتر و تاچیمتر هم داره. قیمتش توی اینترنت حدود 180 تا 200 دلار و در ایران 320 تومنه.
درود
لطفاً چندتا مدل ساعت عقربه ای سه موتوره حداکثر تا 200 تومن معرفی کنید.
هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)