دوستان هر کاری میکنم چیز ** وصل نمیشه ..در ضمن پایین یه گذینه p r0 x_ y داره باید رو off باشه ؟؟
rsa securld و encryption level چی باید off باشند ؟
دوستان هر کاری میکنم چیز ** وصل نمیشه ..در ضمن پایین یه گذینه p r0 x_ y داره باید رو off باشه ؟؟
rsa securld و encryption level چی باید off باشند ؟
ممنون
ولی در مورد اون نقشه گوگل که توش بود چی!
تو همین فروم یه جایی خوندم که گفته بود تمام APPLE ها توی ایران یه بار باز میشه و توسط فروشنده تست میشه(وقتی میخواد از عمده فروش بخره) و دوباره پلمپ میشه!
شاید به همین خاطره که اون نقشه گوگل توش بوده!
p r0 x y و rsa securld باید off باشن،encryption level هم روی none باشه.
یه سوال اینکه مگه خود ایفون گزینه بلوٍتو ث رو نداره ؟؟ پس برای چی اونو گذاشته ؟
با سلام
اون رو براي ارتباط با دستگاههاي هندزفري بيسيم و يا تلويزيون هاي ديجيتال و .... گذاشته كه فقط عامل مبادله ي صدا به هركدوم از اينا هست
موفق باشيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان چطوری میشه با دارا بودن ایتونز و اکانتش عکسهای داخل گوشی رو در کامپیوتر بریزم ؟
من میخواستم عکسهامو از ایفون به کامپیوتر بریزم ..در ضمن چطوری در ایتونز وقتی سر برگ عکس رو تیک و سینگ میکنم فقط پوشه های داخل کامپیوتر میاد نه گوشی..
با سلام
شما زماني كه گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد و بشناستش ، يه قسمتي توي my computer ايجاد ميشه مثه زماني كه يه دوربين ديجيتال ميزنيد به كامپيوتر
و وقتي داخلش بريد ميتونيد عكس هايي كه گرفتيد و در camera roll هست رو روي هارد كپي كنيد
موفق باشيد.
با سلام
من گوشی رو وقتی خریدم، دادم برام روش برنامه ریختن! اما حالا که به ایتونز وصل میکنم موقع Sync میگه که کل app هام رو پاک می کنه! من چطوری می تونم بدون پاک کردن برنامهام، برنامه های جدید بریزم؟!!
(account دارم!)
دوست عزیز نمیشه این کار رو کرد یا باید قید برنامه های نصب شده رو بزنی یا قید نصب کردن برنامه . چون که اون طرف که برات اونارو ریخته Library مخصوص خودش رو داره و شما Library خودت .
نمیشه این کار رو کرد ...
فقط یه راه هست که از Cydia برنامه Instalous رو نصب کنی و از طریق اون برنامه هات رو بریزی
موفق باشی
این مورد شما 2 حالت داره:
یا اون فرد با آیتونز برنامه ریخته که اگه sync کنی تموم برنامه ها پاک میشه ولی اگر با برنامه های دیگه ای مثل iphone pc suite برنامه ریخته باشه این پیغام میاد که اگر سینک کنید تموم برنامه ها پاک میشه ولی میبینید که بعد از symc برنامه ها دست نخورده ، باقی میمونه و هیچ کدوم پاک نمیشن.
بنابراین مشخص نیست که برنامه هاتون پاک میشن یا نه... احتمالش 50 50 است. شما میتونی امتحان کنی یا همه پاک میشه یا هیچ کدوم پاک نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)