میشه یه عکس از یه فیلم با زیرنویس فارسی srt در حال پخش بذارید ، ببینم فونت زیرنویسش چه شکلیه!!؟
میشه یه عکس از یه فیلم با زیرنویس فارسی srt در حال پخش بذارید ، ببینم فونت زیرنویسش چه شکلیه!!؟
[/COLOR]در تاپیک مدل مربوطه پیگیری شود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by stb2xxx; 11-08-2011 at 11:39.
خیلی جالبه!
یعنی با هیچکدوم از فونت های فارسی مشکلی نداره؟ این قضیه رو خودتون تست کردید؟
لطفا در این تاپیک پیگیری کنید:
دوستانی که پلیر به همراه ضبط و گیرنده دیجیتال می خوان فعلا فقط مدل هیوندایی موجوده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين خيلي مسخره است كه با ورود دستگاه جديد پشتيباني از مدل قديم پايان يافته و مشتري را به
خريد مدل جديد ترغيب مي كنند ، احتمالا سال ديگه همين موقع خريداران اين دستگاه جديد
به خريد مدل ديگري كه مشكلاتش حل شده توصيه خواهند شد.
دوستان دقت كنند كه نمايندگي فروش فقط به فروش دستگاهها فكر مي كند و مشكلات نرم و سخت افزاري
دستگاههاي شما را پيگيري نخواهد كرد همانطور كه بعد از 6 ماه نتوانست شركت سازنده را راضي به
تعويض فونت كند . در انتخاب فروشنده دقت كنيد.
فریمور جدید برای مدل DVR :
چندين مورد اصلاحي :
برطرف شدن مشكل هنگ بر روي بعضي از ايميج بلوري ها
بهبود سرعت در قسمت ----T
بهبود عملكرد بعد از انتشار GUI 2.0
بهبود در استفاده از كيبورد و موش
برطرف شدن مشکل قفل نمودن فولدر ها
امکان تنظیمات زیر نویس در منو
پيشنهاد ميكنم كيله كاربران پلير خود را به اين نسخه ارتقا دهند چون بدون ترديد ديگر به روز رساني براي رابط كاربري قبلي منتشر نخواهد شد
در كل مي توان AC RYAN حتي با وجود اشكلات موجود براي ساخت اين رابط كاربري جديد براي كليه دستگاه هاي خود مورد تقدير قرار داد
Last edited by stb2xxx; 13-08-2011 at 20:45.
سلام به همه.
برای من دستگاه PlayOnHD Essential را از کانادا آوردن و بعدش هم دانگل یو اس بی ACR-WN10001 را برام فرستادن.
مشکل اینه که این دانگل با این دستگاه نمیتونه هیچ شبکه WiFi ای رو شناسایی کنه. تو فورومهای خارجی سرچ کردم میگفتند که باید ACR-WN10002 را تهیه کنم. آیا کسی این تجربه را داره؟
آقا من يه سوال ساده داشتم ؛ بالاخره اين دستگاه گيرنده ي ديجيتال هم هست يا خير ؟
فقط مدل playon dvr گيرنده ي ديجيتال هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)