منظورم بیشتر این بود که حتی باهاش شوخی هم نکن.طرف جلوت ممکنه بخنده اما ممکنه ناراحت باشه و الکی بخنده...
یه چی دیگم میخواستم بگم یادم رفت
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
بسی زیبا بود...
منظورم بیشتر این بود که حتی باهاش شوخی هم نکن.طرف جلوت ممکنه بخنده اما ممکنه ناراحت باشه و الکی بخنده...
یه چی دیگم میخواستم بگم یادم رفت
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
بسی زیبا بود...
اگه شهامتشو داريم جلوي طرف ازش انتقادكنيم وبه خودش بگيم،پشت سر حرف زدن نشانه ضعف ماست......!
مهردادجان اون دنیا هم واقعی است ....لااقل یه بخشی از همین دنیاست
Last edited by Arash4484; 14-01-2011 at 17:05.
نه آرش جان معنی حرفم این نبود که اون دنیا واقعی نیست تو اون دنیا هم عواطف انسانی از قبیل رفاقت ها + غم ها وشادی ها شکل می گیره ولی در دنیا حقیقی این واقعیت ها پر رنگ تره
در کل میشه گفت دنیای مجازی این روزها به تکامل دنیای واقعی کمک می کند![]()
نزدیک ترین دوست اینترنتی من کسیه که حتی نه صداشو شنیدم نه عکسشو دیدم نه ...
دوست اینترنتی هرچیم که باشه نسبت به خیلیا دوره...
قدر خانواده هاتونو بدونید(یم)...
شما همچین میگین دوست اینترنتیت مرده که انگار ارزشی نداره ....
منظور من این دوستی هایی که شما فکر میکنید نیست که فقط 2 بار چت کرده باشیم ! Webcam . Voice . Meeting . Phone ... اینا برای چیه پس ؟!
نه
کی گفتم ارزش نداره؟!
گفتم اون که دوست اینترنتی بوده انقدر آدمو ناراحت میکنه...خدای نکرده.....
نمیدونم کی بود گفت : احساس میکنم که دارم بزرگ میشم . چون مرگ سراغ عزیزانم رفته است...
وگرنه منظوری نداشتم...![]()
سلام!
والله خودم رو در حدی نمی بینم که بخوام تجربه ای داشته باشم و در اختیار دوستان عزیز و گرامی بزارم ولی خدابیامرز مادربزرگم همیشه یه چیزی می گفت که سال هاست میخ کوب شده توی ذهنم ... راستش هنوز بهش عمل نکرده ام ولی این جمله اش رو خیلی دوست دارم:
هر وقت از خدا چیزی خواستی و بهت نداد،داره یه چیزی بهتر از اون چیزی که میخواستی رو آماده می کنه!
ممنونم
![]()
اولین گام به سوی دانایی این است که بدانیم نادانیم ...
بهش اعتقاد پیدا کردم .
جلوبرنده ست ... خیلی ...
این که میخوام بنویسم تجربه نیست، صحبت یک بزرگی توی خانواده ام هست که دوست دارم با اجازه ی سازنده ی تاپیک اینجا بنویسمش:
میگن قدیم وقتی میخواستن ازدواج کنن، حتی اگه پناه برخدا با یک بدکاره هم ازدواج میکردن، اونو نگه میداشتن، یعنی اینقدر پایبند بودن، ولی الان دقیقا مثل این شده که میرن یک بشقاب میخرن بعد از یک مدت از رنگی که انتخاب کردن یا طرحش زده میشن یا راست میگن خوششون نمیاد.................
مرد باشیم، زن باشیم، آدم باشیم، پایبند باشیم، طلاق مثل قهر کردن نیست، ما میخوایم قهر کنیم میریم طلاق میگیریم، توروخدا قبل از انتخاب خوب دقت کنید و وقتی ازدواج کردید باعث رشد و تعالی هم باشید، ازدواج نیک و پسندیده است و طلاق بسیار منفور..............
به امید بهتر زیستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)