تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 29 از 221 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام برم بدنسازی ولی خیلی لاغر هستم از خیلی هم کمی اونورتر بنظرتون بعد از چند وقت میتونم بدنمو رو فرم بیارم ؟مثلا بعد از چند ماه؟
    ببین دوست من اصول بدن سازی به ژنتیک بدن هم ربط داره و شما نمیتونی ره صد ساله رو یه شبه بری
    اما اگه با پشت کار شروع کنی و ادامه بدی بدون وقفه و میاوس نشی ضرف شیش ماه تغییر فرم قابل توجهی میبینی تو بدنت البته بدون مکمل
    قابل توجه رو فک نکنی یعنی بشی دکسترا...فرم میگیره بدنت

با سلام
    من پرس سینه که میزنم خیلی کمرم درد میگیره
    وزن هالترم هم خیلی کمه ها!10 کیلو بیشتر نمیزنم ولی وقتی از نیمکت پا میشم کمرم درد میگیره
    من 3 تا 12 تا میزنم!

دلیل چیه؟

یه سوال دیگه:برای گرم کردن قبل از تمرین باید چه حرکاتی انجام بدم؟

با تشکر
    دوست من شما یه کار کن سعی کن حتما برای تمریناتت از کمربند استفاده کنی حتی برای پرس سینه چون کمرت ضعیفه سعی کن ماهیچهای کمرتو با تمرینات تقویت کنی
    سعی کن پرس سینه 5 کیلو بزنی و زانوهاتو توی شکمت بیاری اینطور کمرت کمتر درد میگیره
    برای گرم کردنم دوتا راه داری یک استفاده از حرکات کششی و نرمش (اگه حوصله دارید)
    اگه ندارید هم برای هر ست تمرین به جای 3 ست 4ست در نظر بگیر ست اول رو با وزن بایین و دفعات بالا گرم کن
    Last edited by MILIN3M; 13-11-2010 at 00:30.

2. 3 کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام برم بدنسازی ولی خیلی لاغر هستم از خیلی هم کمی اونورتر بنظرتون بعد از چند وقت میتونم بدنمو رو فرم بیارم ؟مثلا بعد از چند ماه؟
    سلام.
    دوست من اگه میخوای این ورزشو شروع کنی باید مداوم انجامش بدی ...یعنی نمیشه که یک ماه بری...6ماه نری!!!بعد تمرین رو که شروع کردی حداقل 6ماه (بستگی به بدنت داره)طول میکشه تا بدن آماده دریافت مکمل بشه!!!بعد از این مدت با مصرف مکمل های خوب بدنت ایشالله رو فرم میاد ...هیچ نگران لاغری هم نباش...یک لاغرهائی دیدم که الان شدن این هوا!!!
    با ورزش همه کاری میشه کرد...!!

یه سوال دیگه:برای گرم کردن قبل از تمرین باید چه حرکاتی انجام بدم؟

با تشکر

البته دوستان تمام راهنمائی هارو کردن ولی در پایان تمرینت یه حرکت شکم هست که اگه انجام بدی خیلی برات خوبه!!!پشت به دستگاه پشت بازو سیم ایستاده و سیم رو در ناحیه پشت گردنت با دست ثابت میکنی بعدش کمرتو تا جائی که میتونی خم میکنی...(مثل تعظیم ژاپنی ها!!!)تا جائی که میتونی سرت رو به پاهات نزدیک کن...بتونی 3ست 20تائی یا30تائی بزنی برای شکم وکمرت خیلی مفیده...

4. 3 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

راهی وجود نداره،تا لاغر بمونیم ولی عضلاتمون کات بخوره!!!!!(شبیه بدن بروس لی!)؟
    من خودم وزنم زیر 69 هست،ولی می تونم به راحتی با هالترهای حدود40کیلو!!! کار کنم(تا 20بار ممی تونم به راحتی بزنم)
    ولی خیلی خیلی لاغرم!!!!

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

راهی وجود نداره،تا لاغر بمونیم ولی عضلاتمون کات بخوره!!!!!(شبیه بدن بروس لی!)؟
    من خودم وزنم زیر 69 هست،ولی می تونم به راحتی با هالترهای حدود40کیلو!!! کار کنم(تا 20بار ممی تونم به راحتی بزنم)
    ولی خیلی خیلی لاغرم!!!!
    چرا نمیشه دوست عزیز...یکی از دوستان من وزنش 70کیلوئه...تمام بدنش هم ماهیچست...شکمش رو که ببینین همینجوری میمونین!!!
    راه حلش هم سادست...شما باید ست های متوالی وسبک در عین حال تعداد زیاد کار کنین...وزنه های سنگین وست های کم باعث حجیم شدن بدن میشه!!!حرکتای شکم وبارفیکس به تعداد زیاد هم بسیار مفیده...
    این حرکات به اصطلاح بدن رو کات میکنه...

7. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

نیمکت تمرین قیمتش چه قدر هست؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این وسایل که تازگیا زیاد شدن مثل توتال کر اینا چطورین؟مثلا همین توتال کر چطوره؟

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

این وسایل که تازگیا زیاد شدن مثل توتال کر اینا چطورین؟مثلا همین توتال کر چطوره؟
    توتال مبل رو پیشنهاد میکدم دادا !!!
    خونتون مبل داری ؟! اگه داری برو همون کرانچ رو به حالت های مختلف امتحان کن . متمایل به طرفین ( چپ . راست . وسط )
    و + :
    رو لبه مبلت بشین و پاهاتو به حالت های مختلف برای تاثیر روی قسمت های متخلف شکم حرکت بده :
    جمع کردن تو شکم و مکث : زیر شکم و عضلات میانی .
    بالا پایین کردن : عصلا پایینی و میانی
    نگه داشتن و فیکس کردن در وسط عضلات میانی و بالایی
    و + :
    روی زمین به پهلو دراز بکش و پاها به صورت زانو صاف هماهنگ با سر به سمت هم بیان . یعنی همزمان سعی کن سر و گردن و پاهات رو از پهلو به سمت هم حرکت بدی . روی عضلات پهلویی تاثیر زیادی داره .
    روی زمین هم کلی حرکت هست ! کدومو بگم برات !
    ...

خیلی دیگه حرکات روی شکم هست که نیازی به تجهیزاتی نداره و تاثیرش هم باور نکردنیه .

11. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هر کی پول بده توتال کر پولشو ریخته دور. عمرا بشه با این وسایل شکم اب کرد ضمنا دراز و نشست و استفاده از توتال کر برای تقویت عضلات شش تکه شکم کارایی داره ولی مبحث اب کردن چربیها یه چیز دیگست

13. 2 کاربر از 88mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

توتال مبل رو پیشنهاد میکدم دادا !!!
    خونتون مبل داری ؟! اگه داری برو همون کرانچ رو به حالت های مختلف امتحان کن . متمایل به طرفین ( چپ . راست . وسط )
    و + :
    رو لبه مبلت بشین و پاهاتو به حالت های مختلف برای تاثیر روی قسمت های متخلف شکم حرکت بده :
    جمع کردن تو شکم و مکث : زیر شکم و عضلات میانی .
    بالا پایین کردن : عصلا پایینی و میانی
    نگه داشتن و فیکس کردن در وسط عضلات میانی و بالایی
    و + :
    روی زمین به پهلو دراز بکش و پاها به صورت زانو صاف هماهنگ با سر به سمت هم بیان . یعنی همزمان سعی کن سر و گردن و پاهات رو از پهلو به سمت هم حرکت بدی . روی عضلات پهلویی تاثیر زیادی داره .
    روی زمین هم کلی حرکت هست ! کدومو بگم برات !
    ...

خیلی دیگه حرکات روی شکم هست که نیازی به تجهیزاتی نداره و تاثیرش هم باور نکردنیه .
    خیلی ممنون من موندم چرا این باشگاها چنتا مبل نمیذارن به جای اون همه وسایل
    واسه ی عضلات سینه چیکار میشه کرد(تو خونه)؟
    Last edited by moh72; 17-11-2010 at 00:21.

15. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

خیلی ممنون من موندم چرا این باشگاها چنتا مبل نمیذارن به جای اون همه وسایل
    واسه ی عضلات سینه چیکار میشه کرد(تو خونه)؟
    راستش داداش منم همین پیشنهاد رو دادم اما مقبول نیفتاد !
    ...
    واسه عضلات سینه خیلی کارا میشه کردددددددد از ماساژ که بگذریم !!! باید بگم همون مبل بازم برات کافیه !
    برای عضلات پایین سینه :
    شنا رفتن در حالتی که دست ها روی مبل هست و در واقع دست و کتف و سرت بالاتر از سطح پاهات هستن
    برعکسش هم ( که البته پیشنهاد نمیکنم :. بخاطر پوزیشین نامناسب و فشار روی سر و چشم و ... .:: ) برعکسشه . پاها بالا و دست و سر پایین . که البته اگر شیب رو به پایین رو کمتر کنی ایرادی نداره .
    شنا روی زمین هم هست .
    دست باز . دست عرض شانه و دست جمع
    برای عضلات بیرون سینه و داخلی و آخری هم برای پشت بازو ها و عضلات میانی سینه .
    در خلال حرکات هم انقباض یا ایزومتریک هم میتونه مناسب باشه . اونم خیلی زیاد ! دم میکنه حسابی تو همون خونه !
    رو همون مبل معروف ! بشین و کف دستت رو جلوی بدن به هم بزار و حالا هی فشار بده ! آهاااااااا فشارش بده بهممممم !
    بعد از 20 30 ثانیه ول کن !
    ...
    تا نپرسیدی برای زیربغل تو خونه چه اشی میشه پخت ! خودم بگم که بارفیکس رو با هییییییییچ حرکتی عوض نمیکنم .
    البته بعد از DeadLift یا همون لیفت خودموناااااا !
    فدات !

17. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •