سلام دوستان من چه طوري مي تونم
حالت جيميل رو به كلاسيك يا مدرن ببرم ؟
مرسي
سلام دوستان من چه طوري مي تونم
حالت جيميل رو به كلاسيك يا مدرن ببرم ؟
مرسي
من وقتی پسوردمو میزنم این پیغام میاد
We've detected [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on your Google Account. Please create a new password to continue using your account.
Read some tips on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فکر کنم برادران جنگنده یه بلایی سر همه پسوردهامون آوردن.
برو پسوردت رو عوض کن دیگه...
با سلام
همینطور که دوستمون گفتن برید و پسوردتون رو تغییر بدید.
چند روز پیش گوگل اعلام کرد که در ایران اکانت ها دستکاری شده
حالا توسط کی و چرا و چطوری و به چه اطلاعاتی دست پیدا کردن رو خدا میدونه
موفق باشید.
دوستان گوگل به من ایمیل زیر رو زده، آدرس فرستنده اینه :security@google.com و متن ایمیل فارسیه :
محتوای مخفی: گوگل
شما چنین ایمیلی دریافت نکردید؟
با سلام
چرا زده.
چند روز پیش یه حمله ای شده بود و جلوتر هم هشدار داده بود گوگل و اجبار کرده بود که قبل از ورود به ایمیل حتما باید رمز عبور رو عوض میکردیم.
این هم ادامه ی همون موضوع هست.
موفق باشید.
سلام دوستان تعداد زيادي ايميل در اينباكس جيميلم وجود دارد و ميخواهم تمام اين ايميلها را "با هم" به ايميل ديگر ارسال كنم
و روش تغيير سوال امنيتي در جيميل به چه شكل هست ؟ فقط تغيير پسورد در جيميل كافي نيست ...
و فكر ميكنم جيميلم هك شده و يك كپي از هر ايميلي كه براي من ارسال مي شود به ايميل ديگر هم ارسال مي شود اين قسمت را بلد بودم ولي فراموش كردم
ممنون ميشم اين پرسش ها را راهنماي كنيد نياز فوري دارم
من یه تعداد (300-200 تا) ایمیل دارم تو Sent هام که نمیخوام پاکشون کنم، اما نباید هم تو Sent باشن، در واقع میخوام منتقلشون کنم به یه فولدری که ساختم ...
آیا امکان این کار هست ؟!
از Create Filter استفاده کنید، ایمیلهای مورد نظر رو انتخاب کنید و Forward it رو بزنیدسلام دوستان تعداد زيادي ايميل در اينباكس جيميلم وجود دارد و ميخواهم تمام اين ايميلها را "با هم" به ايميل ديگر ارسال كنم
Last edited by Kurosh; 19-09-2011 at 02:10.
با سلام
عزیزم میتونی به یه لیبل خاصی وصلش کنی و بره داخل اون فولدر اما نمیتونی از نمایش در حالت sent box هم ازشون صرف نظر کنی.
موفق باشید.
سلام
متاسفانه از جیمیل من یه ایمیل به ی هسری از دوستانم زده شده که متنهای بیخودی هم هست. این دومین باریه کخه این اتفاق می افته بار اول 5 روز قبل بود.
نمونه اش :
مشکل از چیه؟fromMajid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to
dateThu, Sep 15, 2011 at 2:44 AMsubject
Re:How are youmailed-by
gmail.com
hide details Sep 15 (6 days ago)
my friends were sick of lending me money all the time I learned to
expect the unexpected this caught my eye a few weeks ago!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] now I cant go anywhere
without being recognized just thought id share the wealth
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)