دوستان فوری به جای موقت برای نجات یک سگ نیاز داریم.
مادری پسری معتاد با ما تماس گرفت که پسرش در وضعیت بسیار بدی سگی از نژاد ساموید را نگهداری میکنه و امروز ازمون خواسته این سگ را نجات بدیم.
دوستان به جای موقت برای نگهداریش نیاز داریم تا سر فرصت واگذارش کنیم.
بسیار سگ آرومیه...لطفا هر کسی میتونه موقت نگهش داره با این شماره تماس بگیره
از این سگ عکس ندارم
09378005118
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری
من دیروز رفتم یه بازاره فروش غیر قانونی توی اتوبان آزادگان.. برگشتنی تاکسی جلوی ما پیاده شد و 1 گونی پرت کرد بیرون.. نگاه کردم دیدم ازش داره طوله سگ میاد بیرون.. دویدم طرفشون.. 6 تا طوله بودن.. 3 تا شو برداشتم.. 3 تا دیگشم بقیه برداشتن.. صاحبش هم مطمئنم اصلا صاحبشون نبود و یه آدمی بود که فوق العاده پست و بی رحم بود.. خواهش میکنم اگر شرایط نگهداری طوله کمتر از 1 ماه رو دارید تماس بگیرید و بیاید ببریدش. واقعا من نمیتونم چون خودم 2 تا سگ دیگه دارم و صبح تا غروب سرکار هستم... خیلیی فوری هست.. نژادشون نمیدونم چیه.. 09381594050 لطفا کمک کنید تا بچه ها زودتر یه خونه خوب برای زندگی پیدا کنن
این پیشی اسمش سنجد و 6 ماه و نر هستش واکسناشو زده شناسنامه داره و عقیم هم شده . بسیار مهربون و آروم و بغلیه . لطفا اگه کسی می تونه سرپرستیشو قبول کنه با من تماس بگیره والا بع علت اخطار صاحبخونم و مهلت یک هفته ای مجبورم تو خیابون ولشون کنم . دیگه نه از لحاظ مالی و نه از بابت خونه نمی تونم نگهشون دارم . به امید اینکه دوستان حیوندوست به من که یک حامی هستم کمک کنند گربه های زخمی و مریض و آوردم ولی متاسفانه هیچ کس کمکم نکرد و من الان خیلی تو فشارم و اگر از خونم نرن مجبورم خونه رو خالی کنم . ۰۹۱۲۶۹۵۹۴۱۲شبنم موحدزاده
این دوتا پیشی خوشگل برادرن ....6 ماهه و بسیار آروم و بغلی و مهربون ....دو تا شون به اندازه یه گربه دردسر ندارن...اونقدر که آرومن که اصلا وجودشون تو خونه احساس نمیشه. شناسنامه دارن و واکسناشونو زدن و عقیم هم شدن . ترجیحا به علت وابستگی شدید با هم واگذار می شن.
شبنم موحدزاده - تلفن ۰۹۱۲۶۹۵۹۴۱۲
این دو تا خانم خوشگل حدودا 5 ماهه هستن با هم واگذار می شن، هردو واکسن زدن و شناسنامه دارن و عقیم شدن، به دلیل وابستگی زیاد با هم واگذار می شن، چنانچه مایل به قبول سرپرستیشون هستید با شماره تلفن ۰۹۱۲۶۹۵۹۴۱۲شبنم موحدزاده تماس حاصل فرمایید.
این گربه سومی از گربه های تیر خورده ای بود و الان به علت برداشتن قسمتی از استخوان پاش که تیر خورده بود نمی تونه درست راه بره و دو تا هم نی نی داره و متاسفانه نمی تونم نگهشون دارم و نیاز به فرشته ای داریم که اینارو پناه بده و تو خونه بتونن آزاد بگردن . من با وجود 11 گربه تو خونه این امکان و نمی تونم بهشون بدم چون گربه ها باهاشون نمی سازن . لطفا اگر کمک نکنید مجبورن تو کوچه ولشون کنم و تو این سرما مامان پیشی با پای لنگش نه از عهده پیدا کردن غذا بر می یاد و نه از نگهداری دو تا نی نی هاش. 09126959412 موحد زاده