واقعا از لحاظ گرافیکی من تا حالا همچین گیمی ندیده بودم.خیلی کار شده بود.رو تک تک صحنه ها و مراحل نکات استثنایی گرافیکی وجود داره.
واقعا عالی.
دوستان کسی میتونه داستان کامل رو بگه؟
ممنون
واقعا از لحاظ گرافیکی من تا حالا همچین گیمی ندیده بودم.خیلی کار شده بود.رو تک تک صحنه ها و مراحل نکات استثنایی گرافیکی وجود داره.
واقعا عالی.
دوستان کسی میتونه داستان کامل رو بگه؟
ممنون
بذار یه قدم برم جلوتر ...
امروز بازیو تمام کردم و اگه بگم باحال ترین FPS ای بود که تا حالا تو زندگیم بازی کردم بیراه نگفتم .
من کلا از این سبکهای بکش برو جلو خوشم نمیاد ولی خداییش بعضی از بازیها خیلی استثنا هستن و نمیشه ازشون گذشت .
شاید خیلیا از بازی خیلی انتقادها کرده باشن ولی نمیدونم چرا بازی انقدر به من چسبید .
اون مرحله که توی یه تونل زیر زمینی بود دیگه آخرش بود ، خیلی عالی بود .
حتی با FPS هایی مثل Halo و KZ و ... هم انقدر حال نکرده بودم .
خلاصه اینکه دستشون درد نکنه ، کاشکی شماره بعدی رو هم بدن همین شرکت بسازه .
راستی حضور Kennedy تو این بازی جذابیتش رو 2 برابر کرده بود من که کلا از این آدم خوشم میاد چون واقعا پخته حرف میزد .
آخر بازی هم یه جمله ی قشنگ میگه :
forgive your enemy but dont forget his name
آره...بعضآ یک سری سوسک هم دیده میشد رو دیوار که تا نور چراغ قوه می افتاد پراکنده میشدن(خیلی جدید و طبیعی بود): دیاون مرحله که توی یه تونل زیر زمینی بود دیگه آخرش بود ، خیلی عالی بود .
من بیشتر با اون مرحله بازی حال کردم که reznov داخل کشتی شد و با 7تیر و چراغ قوه باید یک مسیری رو طی می کرد(یک صحنه بود که به نظرم یک سیاه پوستی رو دار زده بودن و همینجوری آویزون مونده بود:ترسناک:بعد جالبیش اینجا بود وقتی باهاش برخورد می کردی اونم تکون می خورد خیلی طبیعی!: دی)
+
کلآ نمیشه گفت بازی خوب نبوده چون یک سری شاتها و ویژگیهای جدید با خودش داشت ولی باز mw2 یه چیز دیگس
Last edited by B.3.S.T; 20-11-2010 at 00:35.
سلام.
من مرحله بعد از اون هليكوپتر سواريه هستم..
چقدر مونده تموم بشه؟؟؟
آخراشی...شاید اگر خوب بازی کنی 30-45 دقیقه دیگه تموم میشهسلام.
من مرحله بعد از اون هليكوپتر سواريه هستم..
چقدر مونده تموم بشه؟؟؟
تو نسخه ی کنسول دمویی داره که تو نسخه ی پی سی نداره
ک.د.م دمو؟
همون دموی اولش که زنه سیگار میکشه که من تو نسخه ی پی سی ندیدمش
عزیزم اونجا کنترل دید شما دست خودته یعنی با موس دوربین رو میشه کنترل کرد و اینور و اونور رو دید. شما سعی کن موقعی که تو پنتاگون هستی فقط سمت راست رو ناه کنی اون خانم رو میبینی![]()
مرسی داداش ولی اونجا رو دیدم
بازیو تا ران میکنی یه زنه هست که سیگار میکشه ،به عبارتتی فیلمه و اصلا دموی بازی نیست.
مثل فیلمهای بازیه nfs
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)