با تشکر از آقای اصفهان شاپ و new-p30 world
آقای اصفهان شاپ حق با شما بود . بعد از اینکه جای آنتن رو تغییر دادیم ، سیگنال رو دریافت کرد ولی تصمیم گرفتیم آنتن شاخه ای نصب کنیم و الان با لومکسی 3605 سیگنال 91 درصد رو دریافت می کنیم .
با تشکر از آقای اصفهان شاپ و new-p30 world
آقای اصفهان شاپ حق با شما بود . بعد از اینکه جای آنتن رو تغییر دادیم ، سیگنال رو دریافت کرد ولی تصمیم گرفتیم آنتن شاخه ای نصب کنیم و الان با لومکسی 3605 سیگنال 91 درصد رو دریافت می کنیم .
سلام من یه گیرنده بلوسنس +t14 دارم دستگاه خوبیه اما دوتا مشکل باهاش دارم اولیش اینه که فایلهای mkv رو پخش نمیکنه ( اگه مشکل از فریمورشه بگید با چه ورژنی حل میشه الان فریمورش 2 )
دومیش اینه که شبها بعضی از شبکها بخصوص ifilm یا شبکه نمایش رو شطرنجی نشون میده و یهو هنگ میکنه و باید یه بار دستگاه خاموش روشن بشه تا درست بشه !!!!
بلوسنس با آنتن برقی آنتن کار- سیماران- و.. و آنت ساده لوله ای 2 هزاری تست شده خوب جواب داده
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
آنتن رو بچرخون تا به محل درست برسه ما مشکل داشتیم حل شد
mkv که با mpeg فشرده شده باشه پخش می کنه میتونی با kmplayer در ویندوز نوع فرمت رو بفهمی و با total video converter به مدل دلخواه تبدیل کنی
سلام.. کسی میدونه دستگاه بلوسنس t14+ فرمت flv رو ساپورت میکنه یا نه ؟
داخل کاتالوگش نوشته نه تازه mkv رو هم بزور
من مدل t14plus دارم در کل ازش راضیم فقط یه مشکلی داره وقتی دستگاه رو برای ضبط اتوماتیک تنظیم می کنم و بعد دستگاه رو میزارم standby دستگاه سر ساعت روشن میشه ولی ضبط نمیکنه! (توی تنظیمات روی record mode میزارم نه view).
البته ساعت تنظیم نیست و هر بار ریست میشه ولی مثلا بعد از روشن کردن دستگاه که ساعت میشه 3:30 تنظیم میکنم برای ساعت 4:00 ضبط اتوماتیک انجام بده و بعد دستگاه رو خاموش میکنم (standby). بعد از نیم ساعت دستگاه روشن میشه ولی ضبط نمیکنه!
تازه توی مد view هم که میزارم دستگاه بعد از روشن شدن سر ساعت تعیین شده، آخرین کانالی که قبل از خاموش شدن پخش میکرده رو نمایش میده نه کانالی که من تنظیم کردم!
اینا مشکلاتیه که بنظرم به عدم ارسال ساعت از فرستنده ربط نداره درسته؟!
اصلا من دستگاه رو روشن میکنم (ساعت 3:30) بعد تنظیم میکنم ظبط اتوماتیک یکی از شبکه ها ساعت برای ساعت 4:00 بعد میزارم دستگاه روشن بمونه... نیم ساعت که گذشت ساعت دستگاه 4:00 رو نشون میده و رد هم میکنه ولی ضبط شروع نمیشه که نمیشه!!!
اصلا میخوام بدونم کسی موفق شده با این دستگاه ضبط اتوماتیک انجام بده؟؟!!
در ضمن frimware 2.0 رو هم رو دستگاه نصب کردم...
من همان اول كه خريدم امتحان كردم درست كار ميكرد.البته اون موقع ساعت فرستنده درست بود.ولي الان را نميدانم يه تستي ميكنم
سلام
من در مورد مدل سیماران و مارشال سوال داشتم
کسی نظری داره ؟
ممنون میشم جواب بدین
ندادن نظر دوستان بهترین راهنمایی برای شماست!!!
بپرس اگه در حد اطلاعاتم باشه کوتاهی نمی کنم.
سلام دوستان
میخوام یه دستگاه بگیرم زیر 100 تومن باشه
HDMI داشته باشه.
فایل های 720p و 1080p رو راحت اجرا کنه و افت فریم نداشته باشه.
mkv divx vob mpeg2 و اینجور فرمتا رو هم ساپورت کنه.
زیرنویس اجرا کنه.
srt فارسی اجرا کنه و اگر sub/idx هم اجرا کنه که عالی میشه.
تلتکست فارسی داشته باشه.
بتونه با کیفیت بالا از یه شبکه ضبط کنه.
زیاد جستجو کردم...میگن x.vision رو اگر از برق قطع کنی تنظیماتش بهم میریزه،درسته؟
الان مدل هایی که بیشتر روش مانور دادم x.vision xdvb 333 هست و
blusens t14 plus
حالا ممنون میشم او سوالات اولیه منو با این دوتا دستگاه مقایسه کنید.
اگر قیمشون رو هم بدید عالی میشه.
درضمن ماشین زمان چیه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)