[QUOTE=Shadow-Man;6041135]من با انواع آروانا زیاد آشنا نیستم ولی عموما بیشتر از 30 سانت میشن حالا خودت فکر کن یه ماهی 40 سانتی چطوری می خواد دور بزنه؟ درسته بدن نرمی داره ولی در دراز مدت آناتومی ماهی رو به هم میریزه
بیشتر ماهی هات آمریکایی هستن و گوشتخوار به غیر از گورخری که به اون هم میتونی گوشت بدی پس میکس دل خیلی خوبه و هم چنین انواع غذای تترا و سرا که مناسب این ماهی ها هست (روشون نوشته یا از اسمشون معلومه از عکس روش هم می فهمی) که متاسفانه با همه غذاهای خارجی آشنا نیستم. آرتمیای منجمد یا خشک شده هم خوبه انواع کرم (البته در مورد کرم خونی یه بار یکی میگفت اگه زیاد بدی انگل میگیرن درکل کرم ها رو روزانه نده)
مهم ترین چیز در مورد غذا دهی تنوع غذایی هست که هرچه بیشتر باشه ماهی های زیباتر سالمتر و بهتری داری (تنوع نکته فوق العاده مهم هست)
خوشگل که هست ولی اگه راضیت نمیکنه جای کار داره مثلا بعد ها اگه خواستی پوسترت رو عوض کنی پوستری بگیر که جزئیات کمتری داشته باشه و بیشتر از ماهی ها جلب توجه نکنه.
از سنگ های روسوبی هم برای تزئین آکت استفاده کن برو تو کوه و بیابون چیزهای جالبی پیدا میکنی همینطو از چوب درخت مو که آماده سازیش خودش داستانی داره
راستی در مورد شنت من تو یکی از ماهی فروشی های شهرمون از همین شنهای سفید که داری تو چند تا از تانکاش گذاشته بود که لجن گرفته بود. می دونم اکثر ماهی فروشا همین طوری ولی اون تازه شن ها رو آورده بود.
سنگ های سفید باید سیلیسی باشن (اگه اشتباه نکنم) یه نوشته بود برای فهمیدن این مطلب یه مقدار سرکه رو شن بریزید که باید کف کنه.
در مورد سقف برو پیش ام دی اف کار ها بگو برات یکی درست کنن یه چیزی باشه که در داشته باشه و بشه توش سیستم روشنایی کار گذاشت
در کل نگران بیرون پریدن ماهی نباش اگه جاش تنگ نباشه و استرس زیاد نداشته باشه نمی پره.
من هم از آشناییتون خوشوقت شدم نیما (و البته بقیه دوستان)
پشت همین پوستر عکس گیاهه. اون بهتره؟
آره این شنها زود کدر میشن.
موندم سقف رو چه مدلی درست کنم؟