تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 148 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

[QUOTE=Shadow-Man;6041135]من با انواع آروانا زیاد آشنا نیستم ولی عموما بیشتر از 30 سانت میشن حالا خودت فکر کن یه ماهی 40 سانتی چطوری می خواد دور بزنه؟ درسته بدن نرمی داره ولی در دراز مدت آناتومی ماهی رو به هم میریزه
    بیشتر ماهی هات آمریکایی هستن و گوشتخوار به غیر از گورخری که به اون هم میتونی گوشت بدی پس میکس دل خیلی خوبه و هم چنین انواع غذای تترا و سرا که مناسب این ماهی ها هست (روشون نوشته یا از اسمشون معلومه از عکس روش هم می فهمی) که متاسفانه با همه غذاهای خارجی آشنا نیستم. آرتمیای منجمد یا خشک شده هم خوبه انواع کرم (البته در مورد کرم خونی یه بار یکی میگفت اگه زیاد بدی انگل میگیرن درکل کرم ها رو روزانه نده)
    مهم ترین چیز در مورد غذا دهی تنوع غذایی هست که هرچه بیشتر باشه ماهی های زیباتر سالمتر و بهتری داری (تنوع نکته فوق العاده مهم هست)

خوشگل که هست ولی اگه راضیت نمیکنه جای کار داره مثلا بعد ها اگه خواستی پوسترت رو عوض کنی پوستری بگیر که جزئیات کمتری داشته باشه و بیشتر از ماهی ها جلب توجه نکنه.
    از سنگ های روسوبی هم برای تزئین آکت استفاده کن برو تو کوه و بیابون چیزهای جالبی پیدا میکنی همینطو از چوب درخت مو که آماده سازیش خودش داستانی داره
    راستی در مورد شنت من تو یکی از ماهی فروشی های شهرمون از همین شنهای سفید که داری تو چند تا از تانکاش گذاشته بود که لجن گرفته بود. می دونم اکثر ماهی فروشا همین طوری ولی اون تازه شن ها رو آورده بود.
    سنگ های سفید باید سیلیسی باشن (اگه اشتباه نکنم) یه نوشته بود برای فهمیدن این مطلب یه مقدار سرکه رو شن بریزید که باید کف کنه.
    در مورد سقف برو پیش ام دی اف کار ها بگو برات یکی درست کنن یه چیزی باشه که در داشته باشه و بشه توش سیستم روشنایی کار گذاشت
    در کل نگران بیرون پریدن ماهی نباش اگه جاش تنگ نباشه و استرس زیاد نداشته باشه نمی پره.
    من هم از آشناییتون خوشوقت شدم نیما (و البته بقیه دوستان)

پشت همین پوستر عکس گیاهه. اون بهتره؟
    آره این شنها زود کدر میشن.
    موندم سقف رو چه مدلی درست کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

من عید رفته بودم مسافرت و پمپ آکواریم روشن گذاشتم و دستگاه غذاریز هم داشتم.
    یک روز بعد از اینکه برگشتم خونه یکی از ماهی های اسکارم مرد
    یک هقته بعد از اون ماهی اسکار دیگه بی حال شده بود و حرکاتش کند شده بود
    پنجشنبه آکواریم شکست و یکی دیگه خریدم و ماهی هارو انداختم اونجا
    جمعه دیدم اسکار خوابیده کف آکواریم و آبشش هاش قرمز شده سریع گذاشتمش تو یه سطل و از بقیه جدا کردم
    الان 3 روزه کف سطل خوابیده و اصلا حرکت نمیکنه فقط وقتی با توری بهش میزنم یکم حرکت میکنه دوباره میخوابه
    بدنش هم زحم شده و زخم ها داره بیشتر میشه

چکارش کنم ؟؟

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیز،چون آکواریوم رو تازه راه انداختی اینطوری شده!!
    سیکلش طی نشده،ماهی درست نمیتونه نفس بکشه،چون نیترات و یه سری چیز دیگه آب بالاس هنوز...
    باید فعلا توی یه آکواریوم قدیمی(سیکله) بزاریش!

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سلام

راستش آکواریوم رو 3 روزه راه انداختم و آبو هر دو روز 30 درثد عوض می کنم . و اینکه 2 تا پرت دارم و دو تا اسکار و دو تا لجنخوار شکلاتی . در مورد سیکل ازت هم مطالعه کردم و تقریبا همون طور که نوشتن دارم عمل می کنم .

راستش امروز یکی از لجنخوارام مرد چون زیر شکمش سفید شد . این یکی لجنخوارم هم همینطوری شده ولی هنوز نمرده و پرت هام هم خودشونو (بیشتر آبشش هاشونو ) به شن و سنگ و این چیزا میمالن و یکیشون رو آبشش هاش یه سری چیزهایی شبیه غده زده یا از اول بود نمی دونم . اون اسکارم که کف آب بود الان بهتر شده و داره شنا می کنه ...

پویا جان تا تمام شدن سیکل تلفات هم هست. فعلا همینطور به عوض کردن آب ادامه بده
    در مورد پرت ها هم فکر کنم انگل گرفته باشن چون وقتی ماهی انگل میگیره هی خودش رو به سنگ و دکور میماله. اگه انگل داشته باشه احتمالا وقتی خریدی مریض بودن پس حتما تا بقیه ماهی هات انگل نگرفتن اونا رو بنداز تو قرنطینه. البته به فکر درمانش هم باش من نمیدونم چه دارویی مناسبه ولی از بلو متیل استفاده کن ضرر نداره (حتما دارو رو تو تانک قرنتینه استفاده کنید) هواست باشه ایرانی نگیری چون فکر نکنم فایده داشته باشه

پشت همین پوستر عکس گیاهه. اون بهتره؟
    آره این شنها زود کدر میشن.
    موندم سقف رو چه مدلی درست کنم؟
    نه همین پستری که زدی خیلی خوبه مهمترین چیز اینه که خودت خوشت بیاد نه من یا هر کس دیگه. به طور کلی گفتم اگه خواستی پستر بگیری، چیزی نگیری که توجه بیننده رو پرت کنه. البته تو ماهیات بزرگن و این مسئله به چشم نمیاد ولی اگه مثل ماهی کوچیک داشته باشی بیشتر متوجه این مسئله میشی.
    سقف هم سلیقه ای هست ولی از من میشونی با ام دی اف درست کن. اگه طرف گفت لترون ارزون تره هواست باشه لترون در مجاورت آب خیلی زودتر خراب میشه. ولی ام دی اف اگه خوب pvc بشه (هواست باشه برچسب نزنه) مشکلی براش پیش نمیاد.
    از من میشنوی سقف رو ساده درست کن نه مثل کلبه. یه طوری باشه که اگه خواستی به آب دست رسی داشته باشی مجبور نشی کل سقف رو برداری حتما در داشته باشه و داخلش هم فضای کافی برای سیستم روشنایی داشته باشه. درش هم کیپ نباشه یعنی یه جوری باشه بخار آب توش گیر نیوفته راه فرار داشته باشه
    در کل سلیقه ای هست.

سلام

من عید رفته بودم مسافرت و پمپ آکواریم روشن گذاشتم و دستگاه غذاریز هم داشتم.
    یک روز بعد از اینکه برگشتم خونه یکی از ماهی های اسکارم مرد
    یک هقته بعد از اون ماهی اسکار دیگه بی حال شده بود و حرکاتش کند شده بود
    پنجشنبه آکواریم شکست و یکی دیگه خریدم و ماهی هارو انداختم اونجا
    جمعه دیدم اسکار خوابیده کف آکواریم و آبشش هاش قرمز شده سریع گذاشتمش تو یه سطل و از بقیه جدا کردم
    الان 3 روزه کف سطل خوابیده و اصلا حرکت نمیکنه فقط وقتی با توری بهش میزنم یکم حرکت میکنه دوباره میخوابه
    بدنش هم زحم شده و زخم ها داره بیشتر میشه

چکارش کنم ؟؟
    در تایید حرف دوستمون boozzai اضافه میکنم می تونید از دارو های تسریع کننده سیکل ازت استفاده کنید مثل safe start (اگه اشتباه نکنم)
    همین طور اگه شن یا اسفنج فیلتر قبلی رو با آب کلر دار نشستید حتما اون ها رو داخل تانک جدیدتون قرار بدین (دقت کنید که آب آکواریوم دیگه کمکی نمیکنه)
    سعی کنید آب آکواریوم رو 20-30 درصد هر روز یا یک روز درمیون تا تکمیل سیکل با آب بدون کلر تعویض کنید.

5. 2 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اون اسکار که دیگه تو آکواریم نیست
    گذاشتم تو یه سطل (قرنطینه)
    امروز صبح آب سطل عوض کردم و یکم نمک هم ریختم
    الان دیدم ماهی صاف شده و داره راه میره (خیلی کند راه میره و تعادل نداره)
    ولی مشکل زخم های روی بدنش هست
    زخم هاش قرمز هستند انگار خونریزی داخلی کرده
    آبشش ها و وسط بدنش زخم شده و احساس میکنم که زخم ها داره بیشتر میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

راستی ممکنه ماهیات مریض شده باشن،وگرنه ماهی که مرض نداره خودشو بکوبونه اینور و اون ور!!
    سیفون هفتگی که میکنی!؟
    بعد از هر سیفون نمک دریایی که اضافه میکنی!؟
    بله مرض داره ! بابا خل هستن اینا ! یه روز خوبن دو روز خلن ! وقتی استرس میگیرن فرار میکنن هی میخورن به دکور! شایدم تو اک جن هست و دنبالشون میکنه! : دی هفته یه بار سیفون میکنم و نمک اضافه میکنم و اینا .. همون موقع هم دکورو مرتب میکنم ! تا من دکورو مرتب کردم و میرم کنار دیگه اینا میان سنگا و صدفا رو جابجا میکنن ، با من سر لج دارن انگاری !

میگم حالا واقعا خوشگله یا دارین روحیه میدین؟
    برا سقفش نظری ندارین؟
    آره فکر خوبیه. میرم یکی دیگه میخرم فقط میزنم روی یونولیت
    پرت صورتیه خوشگله مراقبش باش
    واقعا: خوشکله دیگه !
    روانی این پرت

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

راستش امروز یکی از لجنخوارام مرد چون زیر شکمش سفید شد . این یکی لجنخوارم هم همینطوری شده ولی هنوز نمرده و پرت هام هم خودشونو (بیشتر آبشش هاشونو ) به شن و سنگ و این چیزا میمالن و یکیشون رو آبشش هاش یه سری چیزهایی شبیه غده زده یا از اول بود نمی دونم . اون اسکارم که کف آب بود الان بهتر شده و داره شنا می کنه ...
    منم موقعی که سیکل ازتم داشت طی میشد یکی از لجن خوارام مرد ، البته من ندیدم که سفیدک زده بود یا نه ، خانواده دیدن مرده و از آک خارجشش کردن . ولی شنیدم واسه درمان سفیدک دما آب و باید زیاد کرد و حمام نمک کرد ماهی رو ( البته تو قرنطینه ) و اینا شنیده های من بودن ! از یه آدم با تجربه هم بپرسید .

---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

ولی مشکل زخم های روی بدنش هست
    زخم هاش قرمز هستند انگار خونریزی داخلی کرده
    آبشش ها و وسط بدنش زخم شده و احساس میکنم که زخم ها داره بیشتر میشه
    گناه داره
    راه درمانشو بپرس زود خوب شه ، اینجوری همش داره زجر میکشه

8. این کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

منم موقعی که سیکل ازتم داشت طی میشد یکی از لجن خوارام مرد ، البته من ندیدم که سفیدک زده بود یا نه ، خانواده دیدن مرده و از آک خارجشش کردن . ولی شنیدم واسه درمان سفیدک دما آب و باید زیاد کرد و حمام نمک کرد ماهی رو ( البته تو قرنطینه ) و اینا شنیده های من بودن ! از یه آدم با تجربه هم بپرسید .

ماهی های من هم سفیدک زده بودن. دما رو بردم 32 و دارو سفیدک ریختم خوب شدن.
    1پرت قلبی+1پرت آرایشی+1دلقک+1 فلاور(میخوام یه گوشه رو با شیشه براش جدا کنم) خریدم.
    Last edited by mesi_2010; 26-04-2011 at 00:21.

10. 2 کاربر از mesi_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

بله مرض داره ! بابا خل هستن اینا ! یه روز خوبن دو روز خلن ! وقتی استرس میگیرن فرار میکنن هی میخورن به دکور! شایدم تو اک جن هست و دنبالشون میکنه! : دی هفته یه بار سیفون میکنم و نمک اضافه میکنم و اینا .. همون موقع هم دکورو مرتب میکنم ! تا من دکورو مرتب کردم و میرم کنار دیگه اینا میان سنگا و صدفا رو جابجا میکنن ، با من سر لج دارن انگاری !
    اخلاق پرت همینه که دکور رو به سلیقه خودش میچینه
    داداشم یه جفت پرت داره الان یه گوشه آکش یه کوه شن اومده بالا
    در واقع این رفتار جفت گیری هست پرت نر شروع میکنه به جابه جا کردن شیا و شنها و تمیز کردن یه سنگ بعدش همه ماهی ها رو غیر از جفتش از اونجا دور میکنه چند روز بعد هم که از خواب پا شدین میبینید که 300-400 تا تخم کوچولو براتون گذاشتن. ولی حیف که پرت نر نمی تونه بارور کنه و تخم ها رو بعد از چند روز می خورن (دقیقا اتفاقی که برای داداشم افتاد)
    داداشم چندین بار دکور رو درست کرد و پرت اومد عوض کرد تا اینکه بالاخره به یه توافقیر رسیدن

راستی چقدر نمک میریزی تو آکت؟ اگه لجنخوار داشته باشه ممکنه یه مقدار اذیت بشه

12. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز،اوج 2008
    ممکنه ماهیات قارچ گرفته باشن...
    چون قارچ اول روی بدن رو یه زخم مانند درست میکنه و قرمز میشه:

این کت خودمه که قارچ گرفته بود،الان خوب شد...
    فقط ضد قارچ +سیفون روزانه!

14. این کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اسم دارو ضد قارچه ؟
    تا کی باید از بقیه ماهی ها جدا باشه ؟
    چون از دیروز خیلی سر حال شده ولی هنوز بدنش زخم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •