تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 646 اولاول ... 192526272829303132333979129529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب مایلستون رو نمیدونم و گلکسی رو چجوری حساب کردین که تو گروه 400-450 قرار دادین؟!
    من گوشی گلکسیم ر و که دست دوم دارم میفروشم یکی بگه 450 تومن میزنم تو گوشش!!!

در هر صورت،برا این رنج بهترین که میتونستم معرفی کنم اکس پریا بود،ولی اپدیت نداره و این از لیست خارج میشه!!
    گزینه ی بعدیی که میشد بهش فکر کرد،این خونواده ی دیزایر و نکسوس بودش که باز گزینه های خوبی هستن ولی فکر نکنم به این قیمت گیر بیارین!!!(اخرین قیمتم برا دیزایر 530 بود البته ایلام!)
    خوب لجند هم گوشی خوبی هستش....پیشنهاد میکنم یه خورده تیپش رو نیگا کنی...خوشی خوشکل و سک سیی هستش و به پولی که براش میدی میرزه...
    واید فایر هم جزو همین خانواده هستش ولی لجند بهتره!!!

در کل صبر کن ببینیم در اینده چی میاد!

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

خوب مایلستون رو نمیدونم و گلکسی رو چجوری حساب کردین که تو گروه 400-450 قرار دادین؟!
    دوستمون گفتن 400 تا 550 :

من می خام یه گوشی اندروید بین چهارصد تا پونصد و پنجاه بخرم

گالاکسی گوشیه خوبیه ولی یه هر حا یکم زیاد دارن می خرنش ممکنه یه کم دست اینو اون ببینی

3. این کاربر از salarnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اهان من اشتب کردم! ببخشید....
    این گلکسیه با اینکه همه دارن میخرن ولی اصلا خز نمیشه به نظرم!!!گوشی خیلی سک سیی هستش و مشکلی پیش نمیاره...البته اگه مثل من حتی با جای دگمه ی پاورش هم مشکل نداشته باشین!!

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جناب senaps میشه بپرسم شما چه جوری تو این رنج قیمت لجند و حتی واید فایر رو پیشنهاد میدی ولی مایلستون رو نمیگی !
    این دوستمون میگه میخوام دست کسی نباشه زیاد ، سیستم عامل خوبی داشته باشه دوربیم براش مهم نیست - به نظر شما بهتر از مایلستون گزینه ای باقی میمونه ؟
    درسته این گوشی الان خیلی وقته اومده ولی تازه قیمتش مناسب شده و از لحاظ ساپورت بازی هم همون طور که میدونین بهرتین ساپورت رو داره ( هر بازی که گالاکسی و دیزایر اجرا کنن اینم اجرا میکنه )
    ولی میشه بگین چی باعث میشه که پیشنهادش نکنین ؟ لجند رو پیشنهاد میکنین که از لحاظ سخت افزار خیلی خیلی ضعیف تره ولی مایلستون رو نمیگین !

6. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mj123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

از راهنماییتون ممنون دوستان عزیز. خودم قیمت گالکسی رو می دونستم . حالا صد تومن این ور اون ور مهم نیست . می دونید من خودم واید فایر داشتم و فقط به خاطر ال سی دی ضعیفش فروختمش . حالا یه گوشی می خام که تا یه سال دیگه دلمو نزنه . حالا پونصد هم بود مهم نیست ولی می خام واقعا ارضام کنه و دیگه نیاز به تعویضش نباشه . فکر می کنم کامل ترینش که هر کار می خای واست می کنه نوکیا c7 . تنها دلیلی که باعث شد من طرفش نرم سیمبین بود . چون واقعا اندرویدو خیلی دوست دارم وکلا اگه n8 صد تومن هم بشه نمی خرم . حالا اساتید عزیز لطفا منو راهنمایی کنید. خیلی دوست دارم گوشی بخرم که سخت افزار خوبی داشته باشه _به جز دوربین _ طراحی زیبایی داشته باشه و از لحاظ ابدیت اندروید خیالم راحت باشه . ممنون می شم از راهنماییتون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اقا در ضمن نظرتون چیه نکسوس وان بگیرم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه گوشی نکسوس اس بخرم ؟ کسی امارشو داره ؟ تو یوتیوب فیلمش رو دیدم خیلی خوشم اومد . ولی نه قیمتش رو دارم نه این که می دونم تو ایران هست یا نه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ولی میشه بگین چی باعث میشه که پیشنهادش نکنین ؟ لجند رو پیشنهاد میکنین که از لحاظ سخت افزار خیلی خیلی ضعیف تره ولی مایلستون رو نمیگین !
    خوب قرار نیست که فقط من پیشنهاد بدم!!!
    اینجا انجمنه و باید چند نفر پیشنهاد بدن...
    حالا،اگه من گوشیی رو که تو عمرم از نزدیک حتی ندیدم رو پیشنهاد بدم،طرف بره بخره و گیر بیوفته،یه چیزی باید در جوابش باید گفت....
    مثلا من گفتم لجند!! من با این گوشی کار کردم و از مشکلاتی که ممکنه داشته باشه یا افراد ممکنه بهش بر بخورن،اگاهم پس میگمش...
    یا مثلا وقتی یکی میگه گلکسی،من میگم اقا سه دگمه و جی پی اس و.... رو تست کن!! چون میدونم این گوشی ممکنه یه همچین اشکالاتی داشته باشه....
    ولی گفتم که موتورولا رو اصلا از نزدیک ندیدم...
    انسان هم جایز الخطاست! من واقعا عذر میخوام که این گوشی رو معرفی نکردم...البته اینم اضافه بکنم که این گوشی اصلا به یادم نبود!!! چون اگه توجه کنین،تو کل تاپیک های گوشی های موتورولا،فقط یه پست زدم و پرسیدم که کی میاد!!!حتی برا جوابش هم بر نگشتم! چون علاقه ای نداشتم....

از دوستی که ممکنه به خاطر پیشنهاد های ناکامل من ضرر کرده باشن عذر خواهی میکنم...از شما دوست عزیز هم عذر خواهی میکنم...حتمی قبل از اینکه بخوام گوشیی معرفی کنم،توی رنج قیمت خاص،همه ی گوشی ها رو معرفی میکنم...
    بعدشم،من قیمت هام اکثرا کمی عقب هستش و گاهی اپدیتشون با بازار ایلامه که 30-40 تا از تهران گرون تر میدن...
    حالا شما دلایل : عدم علاقه و دنبال کردن گوشی های موتو رو با نداشتن قیمت+برداشت اشتباه از رنج قیمت مورد نظر دوستمون+عدم رممبر کردن این گوشی با هم اضافه کن و ما رو ببخش بخاطرش...

11. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب قرار نیست که فقط من پیشنهاد بدم!!!
    اینجا انجمنه و باید چند نفر پیشنهاد بدن...
    حالا،اگه من گوشیی رو که تو عمرم از نزدیک حتی ندیدم رو پیشنهاد بدم،طرف بره بخره و گیر بیوفته،یه چیزی باید در جوابش باید گفت....
    مثلا من گفتم لجند!! من با این گوشی کار کردم و از مشکلاتی که ممکنه داشته باشه یا افراد ممکنه بهش بر بخورن،اگاهم پس میگمش...
    یا مثلا وقتی یکی میگه گلکسی،من میگم اقا سه دگمه و جی پی اس و.... رو تست کن!! چون میدونم این گوشی ممکنه یه همچین اشکالاتی داشته باشه....
    ولی گفتم که موتورولا رو اصلا از نزدیک ندیدم...
    انسان هم جایز الخطاست! من واقعا عذر میخوام که این گوشی رو معرفی نکردم...البته اینم اضافه بکنم که این گوشی اصلا به یادم نبود!!! چون اگه توجه کنین،تو کل تاپیک های گوشی های موتورولا،فقط یه پست زدم و پرسیدم که کی میاد!!!حتی برا جوابش هم بر نگشتم! چون علاقه ای نداشتم....

از دوستی که ممکنه به خاطر پیشنهاد های ناکامل من ضرر کرده باشن عذر خواهی میکنم...از شما دوست عزیز هم عذر خواهی میکنم...حتمی قبل از اینکه بخوام گوشیی معرفی کنم،توی رنج قیمت خاص،همه ی گوشی ها رو معرفی میکنم...
    بعدشم،من قیمت هام اکثرا کمی عقب هستش و گاهی اپدیتشون با بازار ایلامه که 30-40 تا از تهران گرون تر میدن...
    حالا شما دلایل : عدم علاقه و دنبال کردن گوشی های موتو رو با نداشتن قیمت+برداشت اشتباه از رنج قیمت مورد نظر دوستمون+عدم رممبر کردن این گوشی با هم اضافه کن و ما رو ببخش بخاطرش...
    من کوچیکتم عزیز
    فقط منظورم این بود با توجه با خواسته های این دوستمون مایلستون گزینه خیلی خوبیه که شما پیشنهادش نکرده بودی
    اگه جسارتی شد ببخشید

13. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

مرسی محمد جان از توجهت عزیز

senaps جان هم بی منظور گفته و ازش دلخور نباش .

اما من میدونم منظورت چیه و متاسفانه این مشکل تو کشور ما هست که وقتی به یک چیز گیر بدیم ول کنش نیستیم حتی اگر بهترش هم وجود داشته باشه . نمونه اش تو بازار خودرو هم هست .

حالا کافیه که شما چند روز بری به این تایپیک مشاوره خرید گوشی سر بزنی .
    هر کی میگه من یه گوشی میخوام حالا هر چی از گوشی بخواد این پیشنهادات میشه :

1- ویو بخر حرف نداره
    2- یه کم بزار رو پولت و دیزایر بخر
    3- پولش برات نیست گالاکسی

اصلا" این ویو که دیگه یک اپیدمی شده و به قول یکی از دوستان مد شده همه میگن ویو

حالا طرف کیبورد کامل بخواد -- گوشی تک و خاص بخواد --- دوربین قوی بخواد ---- کیفیت ساخت بخواد و ....

15. 4 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •