اینترنت های ایران زیاد از این حال ها می دن
من که عادت کردم...!
می دونستی که خارجی ها نمی تونن لگ رو درک کنن؟!![]()
اینترنت های ایران زیاد از این حال ها می دن
من که عادت کردم...!
می دونستی که خارجی ها نمی تونن لگ رو درک کنن؟!![]()
والا بعضی اوقات دیدم یارو از من لگش بیشتره!!!!
عجب هیروه نازی اضافه شده !! گرگ جدید!! بریم واسه خریدش
ماه پیش بازی میکردم
فک کنم سرور خیلی شلوغ شد چوه همه شروع کردن به لگ لگ کردن
البته روی من تاثیر نذاشت
بعد پرسیدم پینگتون چنده
گفتن حدود 200 ولی کاملا مشخص بود لگ دارن
این در حالیه که من با پینگ 300 هم به راحتی بازی میکنم
اینا نتشون هم ناز نازیه
البته من چند شبه برام هی ارور dont send میاد وقتی تو محیط کلاینت هستمفک کنم سرور خیلی شلوغ شد چوه همه شروع کردن به لگ لگ کردن
من به شدت با این heimerdinger حال می کنم واقعا هیروی مورد علاقه ی منه!نیست که دوست ندارم هی برم جلو این تانکاش کارمو می کنه!
امروز خیلی حال کردم ما در حال باخت بودیم یکی تو ما که پرو بود گفت بیایید دنبال رئیس (اون gangpalak بود) بعد من می رفتم یه دمی به اونوری ها نشون می دادم بریزن سرم تا میریختن سرم هر 5 تا شون می مردن!(بمب افکن های من +4 تا dps!)
کلا بازی در حال باختو اینحوری بردن هم لذتی داره ها!
ایرانیا تو east هستن اکثرا ولی بعد دانلود هم نخواستی می تونی سرورتو عوض کنی یه کمی دانلود فقط داره همین.
ولی روی من تائیر زیادی داره ، فرض کن با پینگ 200 همش لگم ، طوری که هی مجبورم dc کنم دوباره بیام توی بازی... دوباره هم اکانتم بلاک شده تا آخر فردا
پسر روی این Vayne .... کریتیکال ببندی عجب سگی میشه !!!!! Xin xhao خلی ادعاش میشد و اتکش از من بیشتر بود ، 2تا لول زدم ، بعدش چندتا اتک .... مرد =)).... بعدش تانکشون اومد ، اونم نفله شد و بعد ulti کردم نفر سوم هم مرد=)))... یارو نوشت NOOOOOOOOOOOOBS =)) ...
60% کریتیکال داشتم![]()
بدترین کابوس هر کس می تونه یه Sion ای که خوب بازی می کنه باشه! اول Stun می شی بدمجونش پر میشه...اگه تونستی بکشیش...(میگم باید بازیش خوب باشه و AD باشه Ap به درد لایه جرز دیوار هم نمی خوره!)
جاتون خالی Penta چه حالی داد!(البته به دلیل طولکشیدن یه Double و یه Triple گرفتم)اول دو نفر اومدن اونم از پشتMF وLeona اول MF رو کشتم بعد هم Leona و آروم آروم کشتم! بعدشم Shaco و Singed و (اون یکی رو یادم نیست یک ماه پیش بود) با Ulti کشتم...واقعا Sion بدترین چیزیه که می تونه کارتون رو بسازه! حتما تستش کنید...
My Build : Vampaeric Specter + AS Boots + Intifity Edge + Phantom Dancer + Blood Thirster
(اگه تا اینجا Item خریدید یا تیم خیلی نوبی دارید یا خودتون خیلی نوب هستید یا حریف ها خیلی قدر هستند یا همشون Tronmail دارند چون با قدرتی که Sion داره بازی تا اینجا طول نمی کشه)
در ضمن ما ایرانی ها به همین Lag داشتن و Ban شدنمون می نازیم! وگرنه که می شدیم اجنبی!![]()
Last edited by Witcher6610; 09-12-2011 at 22:30.
Sion هم از اون دسته هیرو هاس مثل Udyr که بلد نباشی بازی کنی ، Feeder میشی.... Udyr رو هم بتونی مسترش کنی ، استان میکنت و بعدش هر اتکش ، Extra هم میده !!! اتک اسپید هم که میره بالا !!! یک دفعه دیدی وقتی استان هستی 2/3 جونت رفت .....
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)