کاملا هم معلومه مشکل از خودته![]()
کاملا هم معلومه مشکل از خودته![]()
واقعا ؟؟؟؟
اخه من از دوستام پرسیدم اونام مشکل دارن مثله من
با خارجیا نمیتونیم بازی کنیم + 10 نفر پرسیدم لووول
دوست عزیز مشکل همه گانیه و فقط واسه گیم رجر نیست و همه بازی ها اینطور شدن .
منم همینو میگم :| منو چرا نقل قول کردی![]()
احساس کردم شک کردید که فقط خودتون این مشکل رو دارید !
البته من الآن عجیبه چند بازیو تست کردم مشکلم برطرف شده شما دوستانم یه تست بکنید یهویی دیدیم شاید جدی جدی حل شده !
چه بازی هایی الان با سرورهای خارجی مشکل ندارن؟
تا جایی که میدونم همه مگر اون هایی که سرورشون ایرانه . مثلا سرور های ایرانی WoW و ... .
منم الان با تست و نتیجه گیری کامل به این نتیجه گیری رسیدم که با خارجی ها واقعا مشکل دارم.
اولا تو بازی اصلا به هم جوین نمیشیم یا هم اگه بشیم به صورت Observer میاد. بعد هم سریع AutoKick میشه.
روز اولم هم نیست که این جور چیزها رو متوجه نشم و فکر کنید Noob ّهستم و یا مشکل از منه. چون این مشکل چیز مشخصیه.
چون اولا باز ایرانی مشکلی ندارم و اینکه دوستام هم با یه ISP دیگه هم همین مشکل رو دارند.
در ضمن وقتی از توی بازی میام بیرون بعد از یه ساعت هنوز اون چزاغ سبز که مربوط به اینکه هنوز توی بازی هستم واسه من و باقیه هنوز روشن میمونه.
کلا ر ی د ن تو سرورها . از همون فیلترینگ چند روز پیش که مثلا اومدند گیم رنجز رو از بلک لیست درآوردن ولی مشکل هنوز پابرحاست.
تایید میشه
من میرم تو سرور های اصلی خوده بازی و هی قطع و وصل میشه هنگ میکنه کلا :| بعد هم میاد بیرون ....
بازی که به هیچ وجه نمیشه کرد با خارجیا
الان مجبوریم بریم گیم رنجر فقط با چند ایرانی که میشناسیم بازی کنیم ...
سلام دوستان من تازه كار هستم و ديروز براي اولين بار با برنامه گيم رنجر كار كردم ... ولي نمي دونم چرا هر 4 يا 5 دقيقه ديسكانكت ميشه ... هر با كه مي خوام با يكي جنگ هاسي صليبي 1 رو بازي كنم رو ي waiting for host مي مونه بعد خارج ميشه ...!
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)