تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 38 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 374

نام تاپيک: ا AMD Radeon HD 6000 Series ا

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

منظور لینک خودم نبود لینکی که دادین منظورم بود
    لینکی هم که گذاشتم لینک کارت رفرنس بود
    دقیقا تو پست پایینی تو لینک مدیافایر که گذاشتید فایل flv با حجم 13.51 مگ
    نه این واسه آنلاک کردن اون مدلهای جدیدترش هست...
    البته فقط shader رو فقط میشه آنلاک کرد...
    خوب من هم اینو گذاشتم که بدونید تمام 6950 هارو میشه shader اونارو آنلاک کرد...

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

کسی از این نوع 6950 خبر داره ؟؟ سری جدید هستن و گفته شده رو خنک کننده ش خیلی کار شده ..... اما این جور که معلومه قابلیت انلاک ازش گرفته شده .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه عزیز این برد رفرنس نیست و نمیشه بطور عادی آنلاکش کرد...
    شاید شیدرش رو بشه آنلاک کرد...
    ولی از من میشنوی سافایر رو بیخیال شو...

من نمیونم اصلا چرا همه دنبال آنلاک کردن هستن؟
    این کارت گرافیک بطور عادی جزء 10 گرافیک برتر هستش و اگه شما بتونید اون مدلهایی رو گیر بیارید که بطور اوریجینال دارای 880 یا 900 مگاهرتز gpu هستش رو بگیرید که دقیقا پرفورمنس 6970 رو داره... البته من که هر چی گشتم پیدا نکردم... چون اکثرا بی اطلاعات هستن و فقط میان specification یه 6950 رو از یه جایی کپی میکنن و میچسبونن تو پیج خرید...
    Last edited by plsboy; 21-08-2011 at 15:24.

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

فرق 5770 با 6770 در چیه؟ و6770 ارزش هزینه ی بیشتر رو داره؟

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

تو این جدول خود AMD مشخص کرده

تو این ویدیو روش آنلاک کردنXFX HD-695A-CNFC را توضیح داده که چطور باید آنلاک کرد و دقیق همون میشه مشکلی نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل همین جا هست دیگه دوستان
    الان آنبرد 4250 رو تو اینترنت بگردید زدن که با 5450 میتونه هایبرد کراس بشه
    مادربرد من هم M4A88TDV EVO/USB3 هست که گرافیک آنبرد 4250 روش هست الان اگه من کارت 5450 رو بگیرم بندازم آیا هایبرد کراس فعال میشه یا نه ؟؟؟
    هیچکی تو هیچ فرومی درست جوابمو نداده تا حالا
    اگه میتونید کمک کنید

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

مادربرد من هم M4A88TDV EVO/USB3 هست که گرافیک آنبرد 4250 روش هست الان اگه من کارت 5450 رو بگیرم بندازم آیا هایبرد کراس فعال میشه یا نه ؟؟؟
    اگه میتونید کمک کنید
    بعد که فعال شد به چه دردی میخوره فک کن مثلا میشه 6990 یا ...........................

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بعد که فعال شد به چه دردی میخوره فک کن مثلا میشه 6990 یا ...........................
    این الآن Spam بود یا ...؟

6. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

اگه میتونید کمک کنید
    درود
    دوست من شما میتونید 5450 و 5550 و 5570 و 5670 رو با گرافیک آنبردتون هیبرید کراسفایر کنین! البته انتظار افزایش کارایی فوق العاده ای نداشته باشین! پیشنهاد من اینه که اگه میخواین اینکارو بکنین 5670 که قویترینشون هست رو بگیرین! اینکار(هیبرید کراسفایر) چند تا مزیت میتونه داشته باشه:
    1-کاهش مصرف برق سیستم! چون در مواقعی که سیستم بیکاره یا کار سبکی انجام میده، کارت گرافیک بطور اتوماتیک از مدار خارج میشه!
    2- افزایش کارایی گرافیکی سیستم، چون در موقع نیاز 2 کارت با هم کار میکنند!
    3- کاهش نویز کارت گرافیک در مواقعی که نیاز به پردازش سنگین گرافیکی نیست!
    4- کاهش دمای سیستم در مواقعی که نیاز به پردازش سنگین گرافیکی نیست!
    5- افزایش تعداد خروجی های گرافیک و امکان استفاده از چند مانیتور یا حالت Extended

موفق باشید!

8. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

درود
    دوست من شما میتونید 5450 و 5550 و 5570 و 5670 رو با گرافیک آنبردتون هیبرید کراسفایر کنین! البته انتظار افزایش کارایی فوق العاده ای نداشته باشین! پیشنهاد من اینه که اگه میخواین اینکارو بکنین 5670 که قویترینشون هست رو بگیرین! اینکار(هیبرید کراسفایر) چند تا مزیت میتونه داشته باشه:
    1-کاهش مصرف برق سیستم! چون در مواقعی که سیستم بیکاره یا کار سبکی انجام میده، کارت گرافیک بطور اتوماتیک از مدار خارج میشه!
    2- افزایش کارایی گرافیکی سیستم، چون در موقع نیاز 2 کارت با هم کار میکنند!
    3- کاهش نویز کارت گرافیک در مواقعی که نیاز به پردازش سنگین گرافیکی نیست!
    4- کاهش دمای سیستم در مواقعی که نیاز به پردازش سنگین گرافیکی نیست!
    5- افزایش تعداد خروجی های گرافیک و امکان استفاده از چند مانیتور یا حالت Extended

موفق باشید!
    خیلی ممنون ولی من خودم تا 5450 رو مطمئن بودم که قبول میکنه ولی شما مطمئنید که با 5550 و 5670 هم میشه هایبرد کرد؟؟؟
    جایی تو اینترنت پیدا کردید یا از اون جدول فهمیدید

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

خیلی ممنون ولی من خودم تا 5450 رو مطمئن بودم که قبول میکنه ولی شما مطمئنید که با 5550 و 5670 هم میشه هایبرد کرد؟؟؟
    جایی تو اینترنت پیدا کردید یا از اون جدول فهمیدید
    آره! مطمئنم! هم تو عکس که تو سایت AMD هم هست نوشته و هم 2 تا از بچه های همین سایت با 5670 و گرافیک 4250 و 4290 این کار رو انجام دادن! و مشکلی هم نداشتن!
    تو این زمینه شک نکنید! من خودم بطور کامل دنبال اخبار AMD هستم و این هم مورد جدیدی نیست!

11. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

SAPPHIRE HD 6950 TOXIC
    بزرگترین تامین کننده کارت گرافیک درجهان سافایر تکنولوژی کارت گرافیک جدیدی در سری TOXIC خود را به نام SAPPHIRE HD 6950 TOXIC Edition که سریعترین کارت گرافیک در دسته خود می باشد را عرضه کرد.

SAPPHIRE HD 6950 TOXIC Edition با سرعت پردازشگر گرافیکی ۸۸۰ مگاهرتز وحافظه ایی با سرعت ۱۳۰۰ مگاهرتز که پهنای باند موثری برابر با ۵٫۲ Gb/sec دارد سریعترین کارت گرافیک مدل HD 6950 در بازار جهان می باشد.

این کارت گرافیک که دارای PCB متفاوت و ویژه ایی نسبت به سایر کارتهای گرافیک است ، قسمت مدار تغدیه این کارتVRM از دیجیتال بوده و دارای دو کانکتور ۶ و ۸ پین برق می باشد.همچنین در این کارت گرافیک اورکلاک شده از سیستم خنک کنندگی با فن آوری VPAOR که در انحصار سافایر می باشد استفاده شده است و کارکرد بدون وقفه با دمای فعالیت مناسب را برای آن فر اهم ساخته است.

همچون کارت گرافیک استاندارد HD 6950 کارت گرافیک SAPPHIRE HD 6950 TOXIC با استفاده از ۱۴۰۸ پردازشگر جریانی و ۸۸ واحد سایه زنی تمامی قابلیت های DX 11 را با قدرت به اجر در می آورد.وجود دو بایوس به کارابران را این امکان را می دهد تا با داشتن بایوس جداگانه پروفایل و تنظیمات جداگانه ایی را مورد استفاده قرار دهند. .شرکت سافایر با ساخت برنامه پرقدرت TriXX نیز دسترسی کاربر را برای افزایش سرعت هسته گرافیکی و حافظه و لتازها آزاد گذاشته است تا علاوه بر تنظیم بتواند هر یک از قسمت را نیز زیر نظر و کنترل خود داشته باشد.

SAPPHIRE HD 6950 TOXIC از نسل سوم UVD (Unified Video decoder) که بار پردازش را از روی پردازنده مرکزی سیستم برای رمز گشایی فایلهای تصویری Blu-ray که از کدک های تصویری VC-1 و H.264 و همچنین Mpeg، می کاهد بهره برده است.

SAPPHIRE HD 6950 TOXIC قادر به رمز گشایی همزمان دو تصویر ویدیویی ۱۰۸۰p HD می باشد و همچنین از مد Windows Aeroو با وجود درگاه HDMI 1.4a سیستم Stereoscopic 3D قابل استفاده یم باشد.

13. 4 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان به نظرتون کارت 6790 با یک گیگ حافظه ddr5 ارزش خرید داره ؟ xfx

تو این محدوده کارت بهتری هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •