هزینه آموزشگاه چجوریه؟
چقد کلاساش طول میکشه؟
هزینه آموزشگاه چجوریه؟
چقد کلاساش طول میکشه؟
125 تومن برای کلاسای تئوری و عملی کلا 10 جلسه
یه مقداری هم برای آزمون و پست و ... باید فیش واریز کنید اگه سری اول تئوری و عملی رو قبول بشید تقریبا 190 تومن تموم میشه
5 جلسه تئوری و 5 تا عملی که خب هر روز هست معمولا ولی باید برنامه آموزشگاه رو ببینید چطوری هست که بستگی داره به تعداد ثبت نام کنندگان
واسه آزمون عملی هم شاید معطل بشید چون به تعداد آزمون دهندگان بستگی داره و بعضی هفته ها برگزار نمیشه
من گواهینامه ماشین دارم،بازم باید آیین نامه بدم؟
بله مجددا آیین نامه امتحان میدید بعد هم عملی و بعد از قبولی گواهینامه ماشین رو تحویل مدین تا یه گواهینامه جدید صادر بشه
جایی هست بتونم لیست آموزشگاههارو بدست بیارم؟
کدوم شهر هستید؟
از آموزشگاه های رانندگی ماشین هم شاید بتونید آدرسشونو بگیرید
تو نت هم شاید پیدا شه
سلام دوستان
جایی سراغ دارید عملی آموزش بده سمت شرق تهران باشه اگه میشناسید ممنونم میشم کمک کنید .....![]()
متاسفانه آموزشگاه های مختلف که در سراسر تهران معرفی شده بودند دیگر گواهینامه یا کلاس آموزشی(کاردکس) ارائه نمیدهند :(
فقط دوتا:
1) آموزشگاه رهرو (خ آذری) که به اجبار کلاس عملی برگزار میکنه و پول میگیره!!!
2) مقر اصلی برای امتحان در پارک ولایت (انتهای نواب)
آخه من و امثال من چطور هر روز از این سر تهران بریم اون سر تهران برای آیین نامه؟ درصورتیکه گواهینامه ماشین داریم و مدتهاست که موتور هم سوار میشیم و فقط میخاییم قانونمند باشیم!
نمیدونم چرا از اذیت کردن ملت لذت میبرند؟!
سلام من میخوام گواهینامه موتور بگیرم تا حالا موتور سوار نشودم به نظر شما کدوم اموزشگاه خوبه برم برای اموزش و بعد با 5 جلسه اموزش میتونم تو امتحان قبول بشم
اول موتور سواری باید یاد بگیری بعد گواهینامه عین اب خوردن میگری بنده به هیچ وجه توصیه نمیکنم بدون گواهی نامه اونم تو تهران رانندگی کنی که خطرناکه موجب ازار خودتون و دیگران خواهید شد توی حیاط اگه دارین اگه ندارین بگین یک نفر یادتون بده تو اموزشگاه خوب یادتون نمیدن چه برسه 5 جلسه باید زیر نظر موتور سوار یاد بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)