تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 34 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 339

نام تاپيک: کلوپ Acer 5741G / 5742G

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود بسیار

بنده یه لپتاپ Acer Aspire 5742G با مشخصات : Intel Core i5-480M , 640GB HDD , Nvidia Geforce GT 540M , 4g ram ,

مشکلی که باهاش دارم اینه که در حالت معمولی ال سی دی لپتاپ با گرافیک اینتل کار میکنه و نمیتونم با ال سی دی اون از GT 540 استفاده کنم

میشه توضیح دهید که چطوری میتونم این کارو بکنم ؟البته ویندوزم seven x64 هستش و بایوسم 1.14

یه سوال دیگه داشتم اینه که راست میگنم بایوس لپتاپ رو فقط 3 بار میشه آپدیت کرد و بعد از اون دیگه بایوس خراب میشه ؟

چون دوست بندع 5741 داشت بعد از 4 بار بایوسش پرید و 200 خرج رو دستش گذاشت
    سلام
    من در این پست بطور کامل توضیح دادم که چطوری میتوان گرافیک انویدیا رو بصورت دستی فعال نمود!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با نظر roteal2007 کاملا موافقم ، اون دوستتون احتمالا در هنگام آپدیت کردن بایوس سوتی دادن که بایوس پرید و گرنه به نظرمن محدودیتی در آپدیت کردن وجود نداره !!!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 15-04-2011 at 18:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه
    دوست من لپ تاپ 5741 g ایسر رو داره
    امروز هیمنجوری وسط ویندوز دید که کیبوردش کار نمیکنه ولی تمام چیزای دیگه درست بودن و با موس تمام کارارو میکرد
    لپ تاپو خاموش کرد ولی یه ساعت که بعد خواست روشنش کنه دیگه روشن نشد و حتی وقتی برق رو بهش وصل میکنه لامپ شارژ اون روشن نمیشه باتری و آداپتور رو هم چک کردیم و مشکل از اون نیست
    به نظر شما این مشکل از چیشه ؟ لپ تاپش تا june گارانتی داره گارانتیش هم سازگار ارقام هست
    مشکل سخت افزازیه ؟
    چکار باید بکنیم ؟ ببریمش گارانتی ؟
    این هم مشخصات سخت افزاری
    Core i5
    500 G
    5470 ATI
    4G DDR3
    ویندوزش هم 7 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آيا كسي در مورد معايب و ضعف هاي Acer Aspire 5742G-484G64Mncc اطلاعي دارد چون بنده تا چند روز ديگر قصد خريد اين لپ تاپ را دارم آيا اين لپ تاپ كيفيت تصويري و صدايي خوب و بالايي دارد ؟

آيا مدل فوق شبكه بي سيم wifi هم دارد؟

در حال حاضر شما 5742 را ترجيح مي دهيد يا 5745 ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

من هم این 5742g رو دارم ویه ماهی هست که گرفتم. یه سری مشکلات دارم که لیست میکنم کسی اگه تونست در مورد هرکدوم پاسخ منو بده.
    1- قبل از گرفتن اینی که دارم باش کار می کنم یکی گرفتم که مشکل اساسی داشت (بعضی قطعات از کار می فتاد یا بعضی وقتا بوت نمی شد) اما مالتی تاچش کار می کرد که نماینده سازگار برام تعویضش کرد. اما با تعویضش توسط گارانتی، این یکی رو نمی دونم که مالتی تاچ رو ساپورت نمیکنه یا اصلا این قابلیت رو نداره چون برام کار نمی کنه.حتی اسکرول بارش هم کار نمی کنه.درایورش رو هم نصب کردم!(جالبه که بدونید وقتی اینو تحویل گرفتم پلمپ ایسرو داشت و کاملا دست نخورده بود)

2-بازی ساکر 2011 رو نصب کردم ولانچرش کارت gt540 رو نمیشناسه واجازه نمیده تنظیماتش رو رو های ببرم و لانچر اینتل رو به عنوان کارت گرافیکم میشناسه.

3- بازی بلک اپس رو نصب کردم واجرا هم میشه ولی با چند دقیقه بازی کردن به فیریز خالی تبدیل میشه .core i3 380 سی پی یو هستش.

4- کدوم کرک رو واسه ویندوز 7 توصیه می کنید چون میگن بعضی از کرک ها ان سیف هستند وامکان از کار انداختن مادربورد رو دارن.و یه جورایی فکر می کنم اون قبلیه شاید واسه کرک از کار افتاد.البته نمی دونم شایدم مشکل سخت افزاری کارخونه ای داشت

5- بازی پرسویت رو نصب کردم ولی توش هیچ جاده ای دیده نمی شد وحالت باگ مانند داشت.

در بقیه موارد ازش راضیم ومشکلی باش ندارم

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آيا كسي در مورد معايب و ضعف هاي Acer Aspire 5742G-484G64Mncc اطلاعي دارد چون بنده تا چند روز ديگر قصد خريد اين لپ تاپ را دارم آيا اين لپ تاپ كيفيت تصويري و صدايي خوب و بالايي دارد ؟

سلام من گرفتم واقعا راظیم

.

6. این کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فرستادم گارانتی الماس میگی هیچ چیزش نیست ؟؟؟؟ اینم گارانتی؟؟؟

داره خودمونی میشه dvd_arzan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

من هم این 5742g رو دارم ویه ماهی هست که گرفتم. یه سری مشکلات دارم که لیست میکنم کسی اگه تونست در مورد هرکدوم پاسخ منو بده.
    1- قبل از گرفتن اینی که دارم باش کار می کنم یکی گرفتم که مشکل اساسی داشت (بعضی قطعات از کار می فتاد یا بعضی وقتا بوت نمی شد) اما مالتی تاچش کار می کرد که نماینده سازگار برام تعویضش کرد. اما با تعویضش توسط گارانتی، این یکی رو نمی دونم که مالتی تاچ رو ساپورت نمیکنه یا اصلا این قابلیت رو نداره چون برام کار نمی کنه.حتی اسکرول بارش هم کار نمی کنه.درایورش رو هم نصب کردم!(جالبه که بدونید وقتی اینو تحویل گرفتم پلمپ ایسرو داشت و کاملا دست نخورده بود)

2-بازی ساکر 2011 رو نصب کردم ولانچرش کارت gt540 رو نمیشناسه واجازه نمیده تنظیماتش رو رو های ببرم و لانچر اینتل رو به عنوان کارت گرافیکم میشناسه.

3- بازی بلک اپس رو نصب کردم واجرا هم میشه ولی با چند دقیقه بازی کردن به فیریز خالی تبدیل میشه .core i3 380 سی پی یو هستش.

4- کدوم کرک رو واسه ویندوز 7 توصیه می کنید چون میگن بعضی از کرک ها ان سیف هستند وامکان از کار انداختن مادربورد رو دارن.و یه جورایی فکر می کنم اون قبلیه شاید واسه کرک از کار افتاد.البته نمی دونم شایدم مشکل سخت افزاری کارخونه ای داشت

5- بازی پرسویت رو نصب کردم ولی توش هیچ جاده ای دیده نمی شد وحالت باگ مانند داشت.

در بقیه موارد ازش راضیم ومشکلی باش ندارم
    سلام دوست عزیز

1-در مورد سوال های 2 و 5 شما باید کارت گرافیک 540 جیفورس خودتون رو به صورت دستی برای اون بازی یا برنامه معین خودتون فعال کنید در مورد pes 2011 شما باید تنظیمات رو هم مثل بازی برای کارت گرافیک خودتون add کنید و اونوقت می تونید با نهایت کیفیت هم بازی کنید
    توضیحاتش رو میتونید تو پست این دوست عزیزمون ببینید
    http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2 2 - برای اون قسمت اول هم تو dvd ایسر خودش یه برنامه داره که اسمش یادم نیست ولی synatec یا همچین چیزی بود شما اگه این برنامه رو نصب کنید هم اسکرول شما کار میکنه هم میتونید zoom و rotate هم استفاده کنید
    3- برای اون بازی که فریز میشه فکر کنم مشکل از بازی باشه یا اگه اون رو هم به صورت قسمت 1 که براتون توضیح دادم انجام بدید مشکلتون حل میشه
    موفق باشید

9. این کاربر از dvd_arzan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dvd_arzan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

من همین هفته قبل برای یکی از اقواممون همین مدل رو گرفتم و مدل خیلی خوبی هست
    فقط هواستون باشه با کارت گرافیکی 540 جیفورس رو بگیرید و نه 420

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گارانتی الماس؟!!!!!مگه گارانتی ایسر سازگار نیست؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوست من.
    وقتی میخواستم برنامه ای رو با فایلی کرک کنم منم این مشکل رو پیدا کردم.
    حتی نمیگذاشت ویندوز رو عوض کنم. میگفت مشکل در فیزیکال مموری . ویندوز رو هم تا 10 درصد میرفت و قطع میشد. 2 ساعت خاموشش کردم و خودبخود درست شد. ایسرمم 5742 و گارانتی سازگاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •