من امروز یک هاست و دومین خریدم و دارم روش جوملا نصب می کنم از اون زبانهایی که گفتین هیچ کدوم رو بلد نیستم ولی FrontPage رو تا حدودی میدونم
من امروز یک هاست و دومین خریدم و دارم روش جوملا نصب می کنم از اون زبانهایی که گفتین هیچ کدوم رو بلد نیستم ولی FrontPage رو تا حدودی میدونم
فرانت پیج همون html یه خودمون هستش حالا کار رو خیلی خیلی راحت تر کرده ولی خوب فرانت پیج خالی بدرد نمیخوره خلاصه شاید این بیاد واسطون خروجی html بده ولی خودتون باید html (کدها و تگ هاش ) رو آشنایی داشته باشیدمن امروز یک هاست و دومین خریدم و دارم روش جوملا نصب می کنم از اون زبانهایی که گفتین هیچ کدوم رو بلد نیستم ولی FrontPage رو تا حدودی میدونم
بعدش هم بری سرغ css بعدش java بعدش یه مدتی کار کنید و یواش یواش به یک یا چندتا از زبان های سمت سرور که علاقه دارید و as13...ک31: گفت رو ادامه بدید و به سمت طراحی حرفه ای صفحات وب برید!
تشکر/گ/گ
دوست عزیزم متاسفانه آموزش pdfرو نتونستم از لینک داده شده دریافت کنم.....!!!!!
خواستم محبت بکنی به ایمیلم بفرستی البته اگرزحمتی نیست ....؟؟؟!!!
امیدوارم این لطف رو در حق من بکنی.........
به امید کار های قشنگ دیگت.....دوستار شماکامل......
این هم ایمیل من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لینک تصحیح شد دوست من ..
ارادتمند شما
نیما احدی
به به به
نیما جان و این ورا
بالاخره عمرمون اینقد جواب داد تا شما رو زیارت کنیم!
سلام
داریوش جان شرمنده
گرفتاری های زندگی مگه اجازه میده کنار دوستان باشیم !
ایشالا سعی میکنم بیشتر بیام و از شما دوستان استفاده ببرم.
ارادتمند شما
نیما احدی
با سلام خدمت استاد نیما
من دوتا سوال دارم که بسیار خوشحال میشوم اگه راهنمایی کنید.
1- آیا میشه فرم تماس با ما واسه سایتم طراحی کنم البته بدون PhP ؟ بدلیل اینکه سرور من PHP ساپورت نمیکنه!!!
2- سوال دوم من اینه اگه من بخوام یه صدای تیک یا یه صدایی شبیه اون وقتی روی هر navigator یا همون tab بریم پخش بشه چکار باید بکنم؟ البته بدون فلش. به من گفتن با جاوا میشه اما بنده اصولا در زمینه جاوا کاملا عرب می باشم. فقط هم با فرانت پیج بلدم کار کنم اونم نه در حد برنامه نویسی (شرمنده دیگه!!!)
با تشکر
آقا اینجا کسی جواب نمیده؟
سلام1- آیا میشه فرم تماس با ما واسه سایتم طراحی کنم البته بدون PhP ؟ بدلیل اینکه سرور من PHP ساپورت نمیکنه!!!
خوب یه زبون دیگه این همه وجود داره
و یا از سایت zoho میتونی استفاده کنی
==
سوال دو هم جوابت رو نمیدونم جاوا کار نیستم![]()
ایا برای ایجاد یک صفحه HTMl نرم ازار لازم است میشه توضیح بدهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)