نبــــــــــود؟؟؟![]()
نبــــــــــود؟؟؟![]()
راستی دوستان چرا هر کدومتون یه رویو از گوشیتون نمیذارید؟
معایب و مزایاشو از نظر خودتون بگید لطفا که به ما هم کمک کنه تو خرید
با طشکر![]()
سلام بچه ها
من دیروز رفتم این گوشی رو خریدم واقعآ ازش راضی ام توی این 2 روز همه چیزش خوبه مخصوصآ صفحات کاربردی این گوشی و منو های جالبش و برنامه هایی که روش ریختم خیلی فضاش با نوکیا و سامسونگ و سونی اریکسون فرق میکنه
راستی بچه های یه سوال دارم
توی قسمت میسیجاش نمیشه کاری کرد که مثل گوشی های عادی قسمت inbox و sentbox وجود داشته باشه؟یا همینطوریه همه sms ها از یک فرد باهم نشون داده میشه؟
راستی برای نصب برنامه باید چیکار کرد؟باید cd توی جعبه داشته باشه؟چون نداشت
راستی انگار میشه وقتی که با کامپیوتر به اینترنت وصلیم با گوشی هم بریم اینترنت درسته؟چطوری میشه؟باید برنامه htc روی pc نصب باشه؟
اول روت کنم بعد آپدیت 2.2 رو بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رویو برای اوائلی هستش که یه گوشی میاد!!!راستی دوستان چرا هر کدومتون یه رویو از گوشیتون نمیذارید؟![]()
حالا من این گوشی رو هم نداشتم...ولی قول میدم وقتی ارچ رو خریدم،براتون رویو کنم حال کنین!!
اون که خیلی خوبه که؟!!با برنامه های مختلف تست کن!! میرسال رو هم نصب کن!!!توی قسمت میسیجاش نمیشه کاری کرد که مثل گوشی های عادی قسمت inbox و sentbox وجود داشته باشه؟یا همینطوریه همه sms ها از یک فرد باهم نشون داده میشه؟
اموزش نصب برنامه رو توی انحمن برنامه های اندرویدی توضیح دادم،میتونی پیدا بکنی..به ظنرم کامل هست!!راستی برای نصب برنامه باید چیکار کرد؟باید cd توی جعبه داشته باشه؟چون نداشت
بله باید درایور گوشی رو نصب کنی!! مگر اینکه خودکار سیستم شناخته باشتش که بعید میدونم؟!!
اینجوری بهتره! اره...اول روت کنم بعد آپدیت 2.2 رو بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ای بهتر از میرسال وجود نداره؟چون باز هم این برنامه فونت های فارسی رو یکم بد نشون میده
آره من از این سیستم مسیجش خوشم اومده فقط می خواستم بدونم میشه اون شکلی بشه یا نه؟
الان سیستمم گوشی رو به حالت یک درایور نشون میده درست مثل زمانی که یک usb به سیستم وصل میشه باید شکل دیگه باشه یا نه؟چون من اون آموزش رو خوندم ولی نشد و نفهمیدم دقیق باید چیکار کنم میشه یکم کامل تر توضیح بدی؟
راستی برای اینترنت رفتن باید چیکار کرد؟از طریق خود pc باید برنامه htc رو سیستم نصب باشه؟چون من خط ایرانسا دارم و وقتی می خوام تنظیمات اینترنت رو بگیرم ارانسل میگه برای گوشی شما چیزی وجود نداره می خواستم بدونم چطوری می تونم برم اینترنت با گوشی؟
ممنون میشم ازت عزیزم
چند خریدی عزیز گوشی تو؟
درست ولی اگه معایبو مزیتایی که به نظره کاربرا داره رو ما بدونیم توی تصمیم گیری خیلی کمکمون میکنهرویو برای اوائلی هستش که یه گوشی میاد!!!
![]()
دوستان سلام من دنبال یک گوشی هستم با صدای بلند و با کیفیت بلندی مانند 5800 باشه ولی دوربینش حداقل 5 باشه و واسه موسیقی گوش دادن با صدای بلند و وبگردی می خوام و الان نوکیا X6 دارم و ازش راضی نیستم و اچ تی سی می خوام بگیرم اما صداش جالب نیست و بیستر واسه برنامه و نرم افزاره میشه گفت کامپیوتر دستیه به نظر شما ن.کیا C6-01 چطوره ؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)