بازی ترکیه در برابر المان خیلی بهتر از بازی ایران بود ادم رو وادار می کرد به بازی نگاه کنه فرصت های تک به تک هم داشتند
اما بازی ایران خواب اور بود مسله تنها گل نیست که خوب بازی کردنه
بازی ترکیه در برابر المان خیلی بهتر از بازی ایران بود ادم رو وادار می کرد به بازی نگاه کنه فرصت های تک به تک هم داشتند
اما بازی ایران خواب اور بود مسله تنها گل نیست که خوب بازی کردنه
انصافا نتیجه ایران تو این بازی خوب نبود ولی خیلی بد هم نبود.
اگه ایران 3-1 می باخت نتیجه قابل توجیه بود.
انصافا شکست نسبتا سنگینی بود، نباید با اختلاف 3 گل میباختیم.
ممنون1- مشكل ما همينه كه تاريخ خودمون رو همين 30 سال ميدونيم
من فكر نميكنم هر روز بدتر از ديروز شده باشيم
يه نگاه به همين سي سالي كه منظور شماست نشون ميده ما دقيقا مثل گذشته ايم
يه روز خوبيم و همه رو شوكه ميكنيم و يه روز اينقد بديم كه بازم همه رو شوكه ميكنيم
ما توي بهترين روزهامونم 4 تا از عمان خورديم 3 تا از امارات
ما هنوز هم همين روال رو داريم
يه روز كره رو ميبريم
يه روز به كويت ميبازيم
پس به نظر من نسبت به سالهاي گذشته از نظر نتيجه كه همه دغدغه مردم ماست چندان تغيري نكرديم
2- ما هر موقع تونستيم بيستا بازي بزرگ برگزار كنيم بعد بايد منتظر اين باشيم كه به ثبات برسيم
يادم نمياد يا ايويچ بود يا بلاژويچ كه گفت اگه ايران بيست تا بازي با برزيل برگزار كنه بار بيستم برزيل رو ميبره
من با اين بازي كه توي امارات كرديم فكر ميكنم بعد از 10 بازي هم بشه برزيل رو برد
3- جوابي ندارم چون حرف حسابه
4-نه ما از تركيه جلو نبوديم مدرنيته تقريبا همزمان وارد اين دو كشور شد
5- گفتم در اينكه 100 ساله حق اين مردم داده نشده شكي نيست
اما خودمونم خيلي مقصريم كم نخبه نكشتيم كم استعدادهامون رو زير پاي سنتهامون له نكرديم
تا جامعه ما جداي از هر نظامي خودش رو نقد نكنه و آسيب شناسي نكنه(كاري كه آلمانيها بعد از دو جنگ جهاني انجام دادن) هيچيمون درست نميشه
6- من معتقدم ما وظيفمون رو انجام نداديم
پر كردن ورزشگاه به درد نميخوره وقتي قراره يا مثل مجسمه بازي رو نگاه كنيم يا فحش بديم
خب وقتي ميگم ما كارشناس نداريم دليلش همين حرفاي بي اساسه
فاتحه هيچ پديده اجتماعيي رو نميشه خوند از جمله فوتبال
هيچ تيمي نميميره
همونجوري كه آلمان به سطح اول فوتبال برگشت
همونجوري كه فرانسه برگشت و حالا دور شده و مطمئنن دوباره برميگرده
همونجوري كه كره شمالي برگشت
همونجوري كه عراق برگشت
در اينكه مسئولين با مديريت عهد بوقي خودشون اعتماد به نفس رو از اين تيم گرفتن شكي نيست
اما در اينكه مردم ما هم دارن ته مونده اين اعتماد به نفس رو هم از خودشون هم از اين تيم ميگيرن بازم شكي نيست
دقیقا حرفهای دل منو هم زدید
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
همچین درجه 3 هم نیستا...!واقعا شما تیم درجه سه ای مثل ترکیه رو با آلمان تقریبا تو یه کلاس میدونید؟![]()
سوم جهان تو جام جهانی 2002 و صعود به نیمه نهایی یور 2008، عناوین قابل توجهی هستند
اينم از اون نظرا بود ها
من گفتم حدودا
تركيه واقعا تيم درجه سه ايه؟
مطمئن باشيد آلمان هميشه در مقابل تركيه برنده نيست
چه بسا ديدار برگشت ببازه
موفقیتای مقطعی دلیل بر قدرت و موفقیت یه تیم نیستش
اگه ترکیه تیم سطح بالایی بود بعد موفقیت تو جام جهانی 2002 تو یورو 2004 یا جام جهانی 2006 میتونست شرکت بکنه یا بعد صعود به نیمه نهایی یورو2008 با چاشنی شانس و تعصب زیاد بازیکنا تو جام جهانی 2010 حاضر میشد.
خب منم که گفتم شما تقریبا اینارو در یه سطح میدونی؟
بله به نظر من یه تیم درجه 3 هستش که هر چند سال یه بار یه اسمی از خودش سر زبونا میندازه و بعدش محو میشه و دلیلشم بالا گفتم
مطمئن باشید ترکیه هیچ دردسر جدی برای آلمان درست نمیتونه بکنه.
تفاوت کلاس این 2تیم و بازیکناشون هم توی بازی جمعه شب نشون داده شد
بعدشم حتی اگه آلمان تو بازی برگشت نتونه ترکیه رو ببره دلیل بر قدرت و کلاس بالای ترکیه نیستش
مگه ایتالیا تو جام جهانی از پس پاراگوئه و نیوزلند و اسلواکی برنیومد دلیل بر کلاس بالای اون تیما بودش؟
آلمان همیشه آلمانه و ترکیه هم همیشه ترکیه میمونه
Last edited by بردیا; 10-10-2010 at 10:01.
بله بنده هم نگفتم که یک تیم درجه 1 اروپایی هستموفقیتای مقطعی دلیل بر قدرت و موفقیت یه تیم نیستش
اگه ترکیه تیم سطح بالایی بود بعد موفقیت تو جام جهانی 2002 تو یورو 2004 یا جام جهانی 2006 میتونست شرکت بکنه یا بعد صعود به نیمه نهایی یورو2008 با چاشنی شانس و تعصب زیاد بازیکنا تو جام جهانی 2010 حاضر میشد.
ولی در کل از خیلی از کشورهای اروپایی دیگه فوتبال قویتری داره و در برخی موارد برای قدرتهای فوتبال اروپا خیلی دردسر ساز شده...
ولی لفظ درجه 3 هم برای فوتبال این کشور کمی بی انصافی هست،چون تو اروپا کشورهای خیلی زیادی هستند که فوتبال خیلی سطح پایین تری از ترکیه دارند!
میشه به من کسی بگه اگه ترکیه درجه 3 باشه ایران درجه چند میشهخب منم که گفتم شما تقریبا اینارو در یه سطح میدونی؟
بله به نظر من یه تیم درجه 3 هستش که هر چند سال یه بار یه اسمی از خودش سر زبونا میندازه و بعدش محو میشه و دلیلشم بالا گفتم
مطمئن باشید ترکیه هیچ دردسر جدی برای آلمان درست نمیتونه بکنه.
تفاوت کلاس این 2تیم و بازیکناشون هم توی بازی جمعه شب نشون داده شد
بعدشم حتی اگه آلمان تو بازی برگشت نتونه ترکیه رو ببره دلیل بر قدرت و کلاس بالای ترکیه نیستش
مگه ایتالیا تو جام جهانی از پس پاراگوئه و نیوزلند و اسلواکی برنیومد دلیل بر کلاس بالای اون تیما بودش؟
آلمان همیشه آلمانه و ترکیه هم همیشه ترکیه میمونه
ترکیه تیم درجه سه ای نیست ولی نه تقریبا نه حدودا و نه نسبتا با آلمان در یک کلاس نیست.
شاید تعریف هم کلاس بودن و هم سطح بودن رو در فوتبال نمی دونیم!!!!
لفظ درجه 2 فکر کنم مناسبتر باشه برای این تیم
تیم خوبی دارند گاهی نتایج خوبی هم میگیره می تونه دردسر ساز هم باشه برای حریفان قدرتمند ولی با قدرتهای بزرگ و سنتی فوتبال نمیشه مقایسش کرد.
ضمنا مکتب فوتبال ترکیه شاگرد مکتب آلمان هست و مربیان آلمانی با حضور در ترکیه از اوایل دهه نود باعث پیشرفت فوتبال این کشور شدند که یک نمونش همین یوآخیم لو هست و حضورش در تیمهایی مثل فنرباغچه و ادان اسپور
دوست من اونا عجول و احساسی نیستن مثل ما...که با یک برد خودمون رو ابرقدرت جهان میدونیم و با یک باخت رسما قبر تیم رو میکنیم!!
فکر میکنید ژاپن با یک بازی به این آمادگی رسیده؟ از اول میتونست تیمی مثل آرژنتین رو ببره؟ الان که بردن خودشون رو برتر از آرژانتین میدونن و تو باد این پیروزی میخوابن؟
حالا ما با اولین باخت مقابل یه تیم بزرگ اینطور ناامید شدیم و تیم رو می کوبیم. فوتبال هرگز پیشرفت نمیکنه تا وقتی ریسک نکنیم و ظرفیت شکست خوردن مقابل قدرتها رو نداشته باشیم...با این وضعیت دیگه تیم ملی رغبت میکنه با یه تیم بزرگ بازی کنه؟؟!
اگه قراره فوتبال ژاپن رو مثال بزنیم خوبه اول به برخورد مردم و رسانه های اونها فکر کنیم..
در مورد اون تیم باید بگم مهره های خیلی بهتری داشتیم و به مربی 4 سال فرصت داده شد...با این وجود چیزی نمونده بود در دور اول مقدماتی حذف بشیم(اگه بازیکنایی مثا خداداد و نیکبخت به تیم ملی تحمیل نمیشدن!) و در مرحله گروهی جام ملتها(اگه اون داور بحرینی نبود!)
پس نمیشه یه بت بسازیم از اون تیم و الان رو بکوبیم فقط چون ناراحت هستیم! با اینکه قبول دارم اون تیم خیلی باثبات تر از الان بود.
Last edited by Rastin.; 10-10-2010 at 14:06.
اينم از اون نظرا بود ها
با اين اوصاف ديگه هيچ تيمي نه ميتونه به يه كلاس بالاتر بره
نه به يه كلاس پايينتر افت كنه
نه عزيز من كلاس تيما دائم در حال تغييره
مثل اينكه آلمان تازه بعد حدودا يه دوره ده ساله كه تيم درجه 2 اروپايي محسوب ميشد
دوباره به سطح اول دنيا برگشته
جام 94 و 98 يادتون رفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)