چی شد؟نبود؟
چی شد؟نبود؟
دیر رسیدم![]()
صنایع دانشگاه تهران با 5438
+
عمران - عمران تی جی
ببین دوست من تو باید ببینی می تونی دوری از خانواده رو تحمل کنی ؟ زندگی تو شهر غریب زیاد اسون نیست . انتخاب به خودت بستگی داره ولی به نظر من اگه می تونی یه شهر دیگه بری برو ارومیه . هم شهر باکلاسیههم دانشگاه دولتیه. بازم خوب فکر کن و مشورت بگیر .
به این تا حالا فکر نکرده بودم-:(
اقا تو پیام نور امکان پیشرفت هست؟
من خودم به برنامه نویسی علاقه دارم میخوام تا رده های بالا هم ادامه تحصیل بدن با این وجود شدنیه ارزوم![]()
ظاهرا چندسالی هست که مدرکش با روزانه تفاوتی نداره فقط شهریه می گیرن حتما توی دفترچه نوشته
بین المللی پزشکی 150 میلیونی اب می خوره . معدلتم باید بالای 16 باشه روزانه هم که مجاز شدی
وااااااااااااااااااو علیییییییی اومدی پیش خودمووووووووووووووووووووو ووووووون؟؟؟دیر رسیدم![]()
صنایع دانشگاه تهران با 5438
+
عمران - عمران تی جی![]()
مکانیک جامدات تهران مرکزی یا مکانیک شبانه چمران اهواز ؟
عاقبت کاردان فنی عمران چیه؟برای کارشناسی ادامه بده همون مهندسی عمران میشه یا نه تفاوت داره،یعنی با کسی که حالا مهندسی عمران آورده البته غیرانتفاعی را میگم چقدر متفاوته؟یعنی از لحاظ شغلی مهندس عمران میشه یا فقط لیسانس عمرانه؟نمیدونم خودمم چی گفتم ولی باور کنید کاردانیهای عمران را بلافاصله بعد مهندسیهای عمران و معماری زدم چون دوست دارم تو این زمینه درس بخونم حتی به مهندسیایی مثل کامپیوتراولویتش دادم آیتی و کامپیوتر و بقیه رشته ها را آخر زدم،کلا اول لیستم فقط معماری و عمران بود!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)