آهان - اون زیاد مهم نیست - خیلی گوشی ها ندارن
-----------------------------------------------------------
هادی جان از اونجایی که این گوشی کلید شاتر نداره موقع عکس برداری چه جوری باید رو سوژه فوکوس کرد ؟ با همون صفحه ؟ میشه یه کم توضیح بدی ؟
آهان - اون زیاد مهم نیست - خیلی گوشی ها ندارن
-----------------------------------------------------------
هادی جان از اونجایی که این گوشی کلید شاتر نداره موقع عکس برداری چه جوری باید رو سوژه فوکوس کرد ؟ با همون صفحه ؟ میشه یه کم توضیح بدی ؟
خوب فوکوس اتوماتیک داره . شاتر مجازی رو که میزنی خودش فوکوس میکنه . .
در ضمن من با فیلمبرداریش خیلی حال کردم
.
امروز خواستم با برنامه ئ یونیورسال روت که روی xt5 و xt720 عمل کرده رو رو دیفای انجام بدم که متاسفانه روتش نکرد !!
یه نرم افزار دیگه هم تست کردم روت نشد![]()
حالا باید برم دنبال یه راههای دیگه .
امروز خواستم با برنامه ئ یونیورسال روت که روی xt5 و xt720 عمل کرده رو رو دیفای انجام بدم که متاسفانه روتش نکرد !!
یه نرم افزار دیگه هم تست کردم روت نشد
خیلی بد شد که ...
دیگه راهی مونده ؟
اوووووووه چیزی که هست راه جدید![]()
این کاربری که یه بار اومد گفت گوشی رو داره و فارسی هم کرده اگر میومد توضیح میداد خوب بود چون برای فارسی کردن برای اینترنت باید اول روت بشه بعد فارسی
من نمیدونم اینا که میگن گوشی رو دارن لاف میزنن یا زورشون میاد 2 کلام حرف بزنن![]()
اما بیخیال من خودم راه حلشو پیدا میکنم / من که با گوشی فعلا" وب گردی نکردم که به فارسی نیازم بشه .
اما باید اینکارو بکنم تا شماها مطمئن بشید![]()
سلام به همگی دوستان یه همتی کنند و آمار این گوشی رو دربیارند: 1_اینکه فارسی نصب میشه؟ 2_رابط کاربریش آیا مثل تاچ ویز سامسونگ هست منظورم دسترسی سریع به منوها و میانبرهای مفید و...؟ 3_اینکه دفترچه هوشمند نداره یعنی چه؟ 4_و......؟؟؟؟؟؟ 3_
هادی جان مبارک باشه
برای روت کردن z4root رو چک کن اگر جواب نداد یه نگاهی به اینجا بنداز ببین کارت راه میفته یا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا اگر میشه توی about ببین Firmware Version گوشی چنده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by palomino; 16-02-2011 at 23:58.
مرسی
z4root رو دیروز یبار چک کردم نشد
حالا دوباره دستکاریش میکنم ببینم چی میشه .
build number گوشیم 2.51 هستش تو سایت sbf زده غیر قابل روت . اما با این روش که تو xda زده باید بشه . یه سری گوشیها اینطورین . تو میلستون هم دیدم اینطوری بودن اما روت شدن
من با آندروید کار نکردم،این روت نشدن یعنی چی؟؟؟
یه چیز تو مایه های هــک هست برادر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)