سلام دوستان
چند سوال داشتم.
1) آیا کابلهای otg با هم فرق می کنند؟
2) با کابل otg گوشی گالاکسی اس 2 به گوشی اکسپریا اس2 وصل کردم ولی فلش ممموری را با هیچ فایل منیجری نمی شناسه؟ مشکل ار کجاست؟ نرم افزار خاصی می خواد یا مشکل از کابله؟
لطفا کمک گنید.
سلام دوستان
چند سوال داشتم.
1) آیا کابلهای otg با هم فرق می کنند؟
2) با کابل otg گوشی گالاکسی اس 2 به گوشی اکسپریا اس2 وصل کردم ولی فلش ممموری را با هیچ فایل منیجری نمی شناسه؟ مشکل ار کجاست؟ نرم افزار خاصی می خواد یا مشکل از کابله؟
لطفا کمک گنید.
سلام به تازگی گوشی htc desire C خریدم ولی کیبورد فارسی نداره چطور میتونم کیبورد فارسی روش نصب کنم که بتونم فارسی پیام بدم ؟
با تشکر فراوان
با سلام
برای تایپ فارسی یا حداقل عربی در چاچا چی کار باید بکنم دقیقا ؟*
مشخصات به صورت زیر است :
Android Version : 2.3.5
Software Number : 1.57.415.3
خیلی گشتم اما راه تروتمیزی که با خود کیبورد سخت افزاری بتونم تایپ کنم پیدا نکردم
باتشکر
سلام بچه ها.
من نرم افزار بانک صادرات رو نصب کردم.رفتم از بانک یه رمز چهار رقمی رو هم گرفتم.اما وقتی توی نرم افزار به روز رسانی حساب یا ایجاد حساب جدید رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته.
باید چه کار کنم؟
گوشیم htc wildfire s هست
سلام
گمون نکنم رمز همراه بانک با رمز چهاررقمی یکی باشه.
رمز اول یا همون چهاررقمی همیشه همراه کارت بانکی به کار میره.
بانک ملی یه رمز دوم میده که خودمون با دستگاه عابربانک درست میکنیم. ولی بانک سامان چهارتا رمز میده برای موارد مختلف. سیستم صادرات را نمیدونم.
صادرات یه رمز 4 رقمی(به جز رمز کارت)به نام رمز حساب میده که باید وارد نرم افزار کنی.اما مشکل اینجاست که وقتی رمز رو وارد میکنی باید از مرکز یه پیام بیاد،ولی نمیاد
میشه در مورد نصب بازیهای HD بر روی گوشی XPERIA arc s توضیح دهید؟مثل Asphalt adreline6 بازی
یه بار پیام دادم بابا یکی جواب منو بده میخوام با کیبرد فیزیکی گوشیم عربی یا فارسی بنویسم
با سلام
برای تایپ فارسی یا حداقل عربی در چاچا چی کار باید بکنم دقیقا ؟*
مشخصات به صورت زیر است :
Android Version : 2.3.5
Software Number : 1.57.415.3
خیلی گشتم اما راه تروتمیزی که با خود کیبورد سخت افزاری بتونم تایپ کنم پیدا نکردم
باتشکر
سلام
شما در setting کیبورد فارسی را اضافه کردید و جواب نگرفتید؟
سلام
من app2installer ریخته بودم روی ArcS و همه ی برنامه ها و بازی ها روی رم می ریخت ولی از وقتی که ورژن 4 کردم دیگه گزینه ای نداره که بریزم توی رم ولی توی قبلی چند تا گزینه اضافه می کرد که هر چی توی گوشی هستو می ریخت توی رم
حالا این برنامه ورژن جدید داره که با 4 هم بشه همه چیو ریخت توی رم
من app2sd هم ریختم ولی اون فقط اونایی که خود گوشی قابل انتقالنو داره جابجا می کنه و همه رو جابجا نمی کنه
جالا اگه برنامه ی دیگه که به اندروید 4 بخوره و نیاز به روت نداشته باشه و معرفی کنند
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)