تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 83 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

4 تا با جعبه و 2 تا بدون جعبه از کانادا رسیده.
    فقط مدل G73jh-A1
    کارت گارانتی و رجیسترشم همراهشه و میشه به اسم خود شخص رجیستر بشه.
    تمام وسایل کامل و آکبند و باز نشده.
    به یکی از از افرادی که تو کار لب تاپه با جعبه فروخته 3150000 تومان. اونم گذاشته 3500000 تومان برای فروش.
    هنوز به خریدار تحویل داده نشده طرف یکیش رو پیش فروش کرده.(خود لب تاپهای با جعبه بین شنبه تا دوشنبه هفته دیگه میرسه چون اونا رو فرد کرده و نتونسته با خودش بیاره.)
    فقط همن دوتا بدون جعبه ها الان رسیده که یکیشم یکی از بستگان من داره بر میداره.

2. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض با جعبه شو چند میده؟!

4 تا با جعبه و 2 تا بدون جعبه از کانادا رسیده.
    فقط مدل G73jh-A1
    کارت گارانتی و رجیسترشم همراهشه و میشه به اسم خود شخص رجیستر بشه.
    تمام وسایل کامل و آکبند و باز نشده.
    به یکی از از افرادی که تو کار لب تاپه با جعبه فروخته 3150000 تومان. اونم گذاشته 3500000 تومان برای فروش.
    هنوز به خریدار تحویل داده نشده طرف یکیش رو پیش فروش کرده.(خود لب تاپهای با جعبه بین شنبه تا دوشنبه هفته دیگه میرسه چون اونا رو فرد کرده و نتونسته با خودش بیاره.)
    فقط همن دوتا بدون جعبه ها الان رسیده که یکیشم یکی از بستگان من داره بر میداره.

سلام
    این ایسوس ها چقدر رم روشون هست؟6گیگ یا 8 گیگ
    هاردهاش دوال هست یا تکی؟
    با جعبه شو چند میده؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    این ایسوس ها چقدر رم روشون هست؟6گیگ یا 8 گیگ
    هاردهاش دوال هست یا تکی؟
    با جعبه شو چند میده؟!
    8 گیگ رم دارن. 4 تا ماژول 2 گیگابایتی که بزرگترین حسنش اینه که اینجوری دوال چنل بودنش حفظ شده. تا 16 گیگ هم قابل ارتقاع هست و ساپورت میکنه و این برای اینده مفیده.
    هاردشم دوال هستش. 2 تا 500 گیگ و 7200 دور هستن.

با جعبه ها رو به یک نفر که فروشنده لب تاپ هست فروخته 3150000 تومان. اونم تا حالا یکی رو 3500000 تومان و یکیشم 3450000 تومان پیش فروش کرده.

اما بدون جعبه رو من یکیش رو برای فامیلم برداشتم و یکی دیگه مونده. چون کسی که اورده خودش با مشورت با من میاره و من کاملا بهش اطمینان دارم و میدونم که بدون جعبه با جعبه دارش هیچ فرقی نداره و اینم با جعبه بوده . فقط برای رد کردن از گمرک و بردن داخل هواپیما جعبه ها رو نیاورده.
    کارت گارانتی 2 ساله گلوبال هم رجیستر نشده همراهش هست و سریال و مشخصات کاملا درست و شسته و رفته هستش و خود خریدار میتونه رجیستر کنه که اینجوری خیال خریدار از بابت دست دوم و ریپیر بیش بودن راحته.
    باطری و وسایلشم همه در چسب و پلمب هستش و هنوز دستگاه به برق هم نخورده.
    مال این فامیل من که برداشتیم وقتی برای تست زدیم به برق بوی نو بودن و اون بویی که وسایل برقی برای اولین بار ازشون ساطع میشه کاملا مشهود بود. حتی یک کوپن 25 درصد تخفیف خرید محصولات لاجیتک هم همراهش هست.
    از نظر نو و آکیند بودن خیالم راحته و هر شخصی حتی وارد هم نباشه میتونه تشخیص بده که دستگاه آکبنده.

اون شخصی که با جعبه ها رو خریده همین دوتا بدون جعبه رو هم میخواد. اما 2800000 تومان میخواد که صاحب کالا میگه 3 میلیون.حتما اینا رو میخواد 3200 حداقل بفروشه دیگه.

با من که کلی رودرواسی داره و کلا این حرکت و اوردن این مدل لب تاپ و معرفی خریدار ها رو همه رو از من راهنمایی گرفته و به کمک من اورده این یک دونه بدون جعبه رو که یکی از بستگان من برداشت رو با کلی چک و چونه 2900000 تومان حساب کرد.
    واقعا با جعبه بودن 400-500 هزار تومان میارزه؟

چون با جعبه ها که همه رو یکی خریده و هر کدوم از دوستان بخوان من میتونم شماره اونی که برداشته رو بدم و از اون با جعبه بخرید. اما زیر 3500 نمیده.

من مطمئنم هرکی از نزدیک ببینه متوجه میشه که دستگاه و وسایلش همه نو و آکبند و دست نخورده هستش.

تازه هرکی هم که بخواد بعد از رویت ظاهری و تایید شدن از نظر نگاه اولیه و اوکی قطعی خواستن دستگاه میتونه خودش دستگاه رو روشن کنه و تست کنه و ببینه پیکسل سوخته نداشته باشه و مشخصات سخت افزاری درست باشه و بعد از تائید و تست برداره. دیگه جای شک و شبهه ای نمیمونه.

این بدون جعبه زودتر از با جعبه به قیمت نجومی 3500000 تومان فروخته میشه و من این دومی رو بخاطر یکی از دوستان گفتم میخوام و نذاشتم جایی ببره. در نهایت 2800000 تومان همون خریدار 4 تا با جعبه هم میخواد و میده به اون.

با اینکه من میتونستم برای این فامیلم با جعبه رو به همون قیمت 3150000 تومان بردارم اما بدون جعبه رو برداشتم.
    چون این بدون جعبه ها با دست و داخل هواپیما حمل شده اومده . اما اون با جعبه ها با باربری(فرد) داره میاد و کلی این ور اون ور پرت شدن و کلی تو فشار و قسمت بار هواپیما میان.تازه 250000 تومان هم کمتر خریدم.

سری قبلی که اورده بود جعبه ها چنان له و داغون شده بودکه ادم دل چرک میشد.

این دو روزه خورد به تعطیلی. شنبه یا نهایتا یکشنبه اینم فروخته میشه.
    Last edited by farzad4; 25-11-2010 at 01:47.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض یعنی الان همین یه دونه بدون جعبه مونده؟!

8 گیگ رم دارن. 4 تا ماژول 2 گیگابایتی که بزرگترین حسنش اینه که اینجوری دوال چنل بودنش حفظ شده. تا 16 گیگ هم قابل ارتقاع هست و ساپورت میکنه و این برای اینده مفیده.
    هاردشم دوال هستش. 2 تا 500 گیگ و 7200 دور هستن.

با جعبه ها رو به یک نفر که فروشنده لب تاپ هست فروخته 3150000 تومان. اونم تا حالا یکی رو 3500000 تومان و یکیشم 3450000 تومان پیش فروش کرده.

اما بدون جعبه رو من یکیش رو برای فامیلم برداشتم و یکی دیگه مونده. چون کسی که اورده خودش با مشورت با من میاره و من کاملا بهش اطمینان دارم و میدونم که بدون جعبه با جعبه دارش هیچ فرقی نداره و اینم با جعبه بوده . فقط برای رد کردن از گمرک و بردن داخل هواپیما جعبه ها رو نیاورده.
    کارت گارانتی 2 ساله گلوبال هم رجیستر نشده همراهش هست و سریال و مشخصات کاملا درست و شسته و رفته هستش و خود خریدار میتونه رجیستر کنه که اینجوری خیال خریدار از بابت دست دوم و ریپیر بیش بودن راحته.
    باطری و وسایلشم همه در چسب و پلمب هستش و هنوز دستگاه به برق هم نخورده.
    مال این فامیل من که برداشتیم وقتی برای تست زدیم به برق بوی نو بودن و اون بویی که وسایل برقی برای اولین بار ازشون ساطع میشه کاملا مشهود بود. حتی یک کوپن 25 درصد تخفیف خرید محصولات لاجیتک هم همراهش هست.
    از نظر نو و آکیند بودن خیالم راحته و هر شخصی حتی وارد هم نباشه میتونه تشخیص بده که دستگاه آکبنده.

اون شخصی که با جعبه ها رو خریده همین دوتا بدون جعبه رو هم میخواد. اما 2800000 تومان میخواد که صاحب کالا میگه 3 میلیون.حتما اینا رو میخواد 3200 حداقل بفروشه دیگه.

با من که کلی رودرواسی داره و کلا این حرکت و اوردن این مدل لب تاپ و معرفی خریدار ها رو همه رو از من راهنمایی گرفته و به کمک من اورده این یک دونه بدون جعبه رو که یکی از بستگان من برداشت رو با کلی چک و چونه 2900000 تومان حساب کرد.
    واقعا با جعبه بودن 400-500 هزار تومان میارزه؟

چون با جعبه ها که همه رو یکی خریده و هر کدوم از دوستان بخوان من میتونم شماره اونی که برداشته رو بدم و از اون با جعبه بخرید. اما زیر 3500 نمیده.

من مطمئنم هرکی از نزدیک ببینه متوجه میشه که دستگاه و وسایلش همه نو و آکبند و دست نخورده هستش.

تازه هرکی هم که بخواد بعد از رویت ظاهری و تایید شدن از نظر نگاه اولیه و اوکی قطعی خواستن دستگاه میتونه خودش دستگاه رو روشن کنه و تست کنه و ببینه پیکسل سوخته نداشته باشه و مشخصات سخت افزاری درست باشه و بعد از تائید و تست برداره. دیگه جای شک و شبهه ای نمیمونه.

این بدون جعبه زودتر از با جعبه به قیمت نجومی 3500000 تومان فروخته میشه و من این دومی رو بخاطر یکی از دوستان گفتم میخوام و نذاشتم جایی ببره. در نهایت 2800000 تومان همون خریدار 4 تا با جعبه هم میخواد و میده به اون.

با اینکه من میتونستم برای این فامیلم با جعبه رو به همون قیمت 3150000 تومان بردارم اما بدون جعبه رو برداشتم.
    چون این بدون جعبه ها با دست و داخل هواپیما حمل شده اومده . اما اون با جعبه ها با باربری(فرد) داره میاد و کلی این ور اون ور پرت شدن و کلی تو فشار و قسمت بار هواپیما میان.تازه 250000 تومان هم کمتر خریدم.

سری قبلی که اورده بود جعبه ها چنان له و داغون شده بودکه ادم دل چرک میشد.

این دو روزه خورد به تعطیلی. شنبه یا نهایتا یکشنبه اینم فروخته میشه.

یعنی الان همین یه دونه بدون جعبه مونده؟!
    معامله رو با اون طرف الان تموم کرده؟یعنی پولشونو گرفته!
    احتمالا طرف خریدار تو پایتخت طبقه دوم نیست؟!چون اخه تو اون طبقه دوتا مغازه هستن که ایسوس کار میکنن و اونی که مغازه اش کوچیک تره بی انصاف تره!
    الان همه نوت بوکها تهران هستن؟
    کیف و موسش هم که همراهش هستن؟
    راستی میبخشی باس رم 1333یا1066؟
    میبخشی این همه سوال پرسیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی الان همین یه دونه بدون جعبه مونده؟!
    معامله رو با اون طرف الان تموم کرده؟یعنی پولشونو گرفته!
    احتمالا طرف خریدار تو پایتخت طبقه دوم نیست؟!چون اخه تو اون طبقه دوتا مغازه هستن که ایسوس کار میکنن و اونی که مغازه اش کوچیک تره بی انصاف تره!
    الان همه نوت بوکها تهران هستن؟
    کیف و موسش هم که همراهش هستن؟
    راستی میبخشی باس رم 1333یا1066؟
    میبخشی این همه سوال پرسیدم

اختیار دارید دوست عزیز
    شما هر سوال و کاری در رابطه با این نوت بوک دارید حتی خارج از مسئله خرید و فروش تا جایی که در توان من باشه در خدمتم.
    چون 8-9 ماهی هست این نوت بوک رو دارم تا جایی که بتونم درخدمتم.
    معامله با اون طرف خریدار تموم شده هست. و اون شخص هنوز اصل دستگاه ها دستش نرسیده 2 تا رو پیش فروش کرده تا دیروز. یکی 3500 و یکی هم 3450.
    نه خریدار مغازه دار پایتخت نیست و خودش از افراد وارد کننده هستش و دفترش تو پاساژ ایران هست.
    اما از گنده کارهای لب تاپه و دستش تو لب تاپ واقعا بازه. اینا رو هم چون مشتریش رو داره و همه بهش سفارش میدن برداشته.
    اون 2 تا بدون جعبه چون همراه خود اورنده اومده تهرانه که یکیش رو فامیل من برداشت و برد شهرستان و یکی دیگشم الان تو خونه من هستش.
    اما با جعبه ها چون فرد شده و همراه خودش نیست گفتن بین شنبه تا دوشنبه میرسه به فرودگاه امام و بعد از رسیدن اورنده باید بره کارهای ترخیص و گمرکش رو انجام بده. و بعد تحویل خریدار میده. اما از نظر معامله نموم شده هست و اگر با جعبه بخواهید باید از اون شخص که خریده تهیه کنید که اونم اصلا حاضر نیست 3500 کمتر بده. اگر خواستید بفرمایید تا شماره اون شخصی که خواسته رو بدم تا با خودش تماس بگیرید و برای خرید اقدام بفرمایید. و اگرم واقعا با جعبه و این قیمت میخواهید عجله کنید چون مطمئنم این تعطیلات تموم بشه 1 روزم نمیمونه و اون 2 تای دیگه رو هم میفروشه.
    کیف و ماوس هم کامل و اکبند تو با جعبه و بدون جعبه موجوده و هرچی تو مشخصات A1 هست عینا بدون کم و کاست تو این مدل بدون جعبه که الان پیش من هستش موجوده. حتی یک کوپن 25 درصد تخفیف محصولات لاجیتک هم تو پک وسایلش هست و پک وسایل با جعبه فابریک اورده و شما میتونید با دیدن فیلم unboxing این مدل تو یوتیوب دقیقا از محتویات و نحوه بسته بندی وسایل اطلاع پیدا کنید که بتونید این مدل بدون جعبه رو ارزیابی کنید که اکبند و کامل هستش یا نه؟

رم هم 1333 هستش.
    من عین همین مدل رو 8-9 ماهه دارم و اگر خواستید میتونید مال منم ببینید و با اون مقایسه کنید.

نمیدونم چرا دوستان انقدر نسبت بدون جعبه ترس دارن. البته این ترس بیشتر از نداشتن اطلاعات کافی در این مورد میتونه باشه که منطقی هستش.
    من چون ماشینم قبل از تعطیلات خراب شد و قطعه یدکیشم نتونستن تو این یکی دو روزه تهیه کنن نه مسافرت رفتم و نه زیاد بیرون میرم.
    هر کدوم از دوستان که تمایل به خرید دارن و با قیمتها مشکلی ندارن توصیه میکنم از این تعطیلی و خلوت بودن خیابانها استفاده کنن و تشریف بیارن ببینن. دیدنش که ضرری نداره و مطمئنم بعد از دیدن خودشون به نتیجه بهتری میرسن.
    اگر هم سوال بیشتری داشتید بفرمایید من شماره تماس بدم تلفنی صحبت کنیم که کاملا به جواب سوالاتتون واقف بشید.
    Last edited by farzad4; 25-11-2010 at 12:08.

داره خودمونی میشه amin-03's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی از قیمتها تو چین خبر داره؟ آیا این لب تاب یا کلن محصولات asus توی چین به قیمت بین المللی فروخته میشن؟
    اگه از این قضیه اطلاع دارید ممنون میشم کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

سلام فرزاد

دستت درد نکنه
    در مورد جعبه هم بگم که واسه این ترس دارن که شاید یکموقع طرفی که خریده خواست بفروشه بعدا!و واسه همین کسی بدون جعبه ازش نمیخره!و یک ذهنیتی هست که میگن نکنه شاید مثلا دزذی باشه !خودت که جو حاکم بر جامعه رو میدونی!
    در رابطه با بدون جعبه نظر من اینه گرون میده اگه راه بیاد من میخوام !منظورم تخفیفه جزعی نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام فرزاد

دستت درد نکنه
    در مورد جعبه هم بگم که واسه این ترس دارن که شاید یکموقع طرفی که خریده خواست بفروشه بعدا!و واسه همین کسی بدون جعبه ازش نمیخره!و یک ذهنیتی هست که میگن نکنه شاید مثلا دزذی باشه !خودت که جو حاکم بر جامعه رو میدونی!
    در رابطه با بدون جعبه نظر من اینه گرون میده اگه راه بیاد من میخوام !منظورم تخفیفه جزعی نیست!
    سلام دوست عزیز
    در کل این ترس منطقی هستش.اما بیشتر در مورد لب تاپهایی که اینجا میفروشن و به صورت تجاری و تعداد وارد شده و تو همه مراکز فروش موجوده این قضیه صدق میکنه.
    اما تو این مورد که همه میدونن این جنس شرکتی نیست و بطور دستی و مسافری وارد شده یکم قضیه فرق میکنه.
    هرکسی که یکبار یک کالای نسبتا بزرگ و ارزش دار بطور مسافری اورده باشه یا سفارش داده باشه میدونه بخاطر گمرک این مشکلات همیشه وجود داره.
    اما اگر دزدی بودن رو مد نظر بگیدیم باز هم این مورد خیلی فرق میکنه.
    تو این مورد جعبه وسایل کامل همراهش هست. یعنی وسایل همراه که خودش یک جعبه کلی داره و داخل جعبه اصلی قرار میگیره همراهش هست. برچسب رو مانیتور هنوز کنده نشده.و از همه مهمتر کارت گارانتی که سریال و مدل لب تاپ رو روش قید کرده و برای یک لب تاپ دیگه قابل استفاده نیست هم همراهشه. که هر کی بخره میتونه خودش رجیستر کنه که در صورتی که دزدی باشه این کارت همراهش نیست. و یا حداقل نمیتونه رجیستر کنه.

من 3 تا لب تاپ تو3 سال اخیر خریدم و همه رو هم الان دارم. اما کارتن هیچکدوم رو نگه نداشتم.
    یک عدد سونی. یک عدد اچ پی . وهمین اسوس رو.

در مورد قیمت هم که مال من نیست من بتونم اظهار نظر کنم.
    اما تو همین تاپیک و چند صفحه عقب تر ببینید متوجه میشید که این اولین بارش نیست که بدون جعبه اورده و کمترین قیمتی که تا حالا بدون جعبه رو فروخته 2700000 تومان بوده.
    حالا ین سری به هوای با جعبه ها که 3150000 تومان فروخته اینا رو مد نظرش رو 3 میلیون بود.
    که این فامیل منم خیلی زود شب اول اومد و برداشت و برد. البته 2900000 تومان.

برای من فروشش زیاد مهم نیست. چون مال من نیست و در نهایت تا وقتی جعبه دارها برسن و بخواد بده به خریدار منم اینم میدم بهش که خودش بفروشه به همون شخص. حالا چند بفروشه دیگه مشکل خودش هست.

من این دومی رو به هوای یکی از دوستان نگه داشتم و گرنه من خودم رو قاطی فروش نمیکنم.
    تا فردا پس فردا که اون با جعبه ها برسه تکلیف این یکی هم روشن میشه و میدم به صاحبش.

اینجا همه به من پیغام میدادن و میگفتن میخوان. منم وارد این صحبتها شدم و گرنه تا حال تو این چند وقته من یکبارم صحبت از خرید و فروش نکردم.

قیمتم نهایتا میشه 2800000 تومان که اون خریدار با جعبه خواسته. یعنی من بر گردونم به صاحبش اونم میده به اون طرف 2800.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یکی دیگه از با جعبه ها هم پیش فروش شده.
    جالبه که همون شخصی که یکی رو 3500000 تومان پیش خرید کرده بود اومده و یکی دیگه بیعانه داده.

امروز رفته بودم پاساژ ایران.
    چندتا قیمت لب تاپ گیمینگ گرفتم. جالب بود:
    asus g72gx : cpu: p8800 ram 6 gig vga: gtx260m h.d.d 1000 GB قیمت 2500000 تومان با گارانتی ویستا

asus G51j : cpu i7 720 ram: 4 gig vaga : gtx260 m h.d.d 500 Gb قیمت 2750000 تومان با گارانتی ویستا

MSI GT660 cpu: i5 450m ram: 12 gig vga: gtx 285 h.d.d: 1000 gig قیمت 3200000 تومان گارانتی ماتریکس

MSI GX 660 : cpu: i7 740 ram 12 GB vga : 5870 h.d.d : 1000 gig قیمت 3500000 تومان گارانتی ماتریکس در ضمن با صفحه نمایش 15 اینچ و اونم فول اچ دی نیست .

این بابایی که اینا رو 3150 خریده میدونسته که چی به چیه که این کار رو کرده. راحت داره 3500 میفروشه.
    به گفته دوستان من تو پاساژ و همین شخص که خریده میگفتن اگر شرکتیش بیاد زیر 3800000 تومان قیمت نمیزارن . مخصوصا سری های اول.

اینجاست که آقای جعبه به ارزش 800000 تومانی خودش پی میبره و کلی برای دوستان خودش کلاس میزاره که ببینید من چقدر مهم هستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

2 تا دیگه تو راهه. باجناق همین فردی که 6 تای این سری رو اورده داره 2 تا از همین مدل میاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •