سلام ا :دي
الان في بازار ---- ؟
بي كارانت و با كارانت
سلام ا :دي
الان في بازار ---- ؟
بي كارانت و با كارانت
الان سایت mobile.ir رو دیدم قیمت گارانتی اصلی رو زده 773 هزار تومن
به نظر من قیمتش الان خوبه
سلام دوست عزیز
اگر منظورت USB host هست که اول باید خود گوگل واسش درایور ارائه بده که هنوز خبری نیست.
سلام سروش عزیز
رفیق امسال دوست پارسال اشنا
چقدر کم پیدا شدیا
قیمت این تبلت در حال حاضر در نمایندگی شماره 3 پارس مایکروتل : 773هزار تومان هست.![]()
سلام
من دنبال دسته دومشم کسی جایی سراغ نداره؟عجله ای هست
سلام دوستان من هفته قبل خريدم باضمانت كارت طلايى مايكروتل 740 خيلى عالى واقعا شاهكارى از فناورى روزه من خودم قبلا ايفون 3جى اس 32 داشتم ولى در برابر اين عين اشغاله![]()
سلام .
یه سوال پرسیدی جائی که اصلا هیچ کدوم از این گوشیها نیست !
به هر حال Nexus S بهتره .
مخلصیم .
سلام اسلام سروش عزیز
رفیق امسال دوست پارسال اشنا
چقدر کم پیدا شدیا
قیمت این تبلت در حال حاضر در نمایندگی شماره 3 پارس مایکروتل : 773هزار تومان هست.![]()
سلام برادر امین خوبی ؟
یادم رفته چطوری نقل قول میکنن
راستش صبر کردم تا بهمن قیمتا بیاد پایین تر بخرم ضرر نکنم
البته الان یارانه هارو دادن وضعم خوبه با یارانه ی نون میکنه به عبارتی 150 تومن که تقسیم بر منهای 773 تومن کنی
میکنهبه عبارتی 623 تومن باید از جیب خودم بدم از کرجم بلند شم برم علادین کرایه ها 18 درصد زیاد شده
یه 10 تومنی هم اونجا میشه 633 تومن یه ساندویچم بخورم نون گرون شده ساندویچ کالباس مارتا هم بخورم میشه
6 تومن میشه سر راست 640 تومن یه تومنم انعام بچه ها بود![]()
نوشابه هم شده 400 تومن میشه 640 هزارو 400 تومن با بقیه خرج و مخارج میکنهبه عبارتی 650 هزارو 400 تومن باید
از جیب بدم فکر میکنم کلا بیخیال شم حالا تا اون موقع میام شاید قیمتش ارزون تر شد
دستت درد نکنه .![]()
س
باز این اومد با این پستاشمگه داری داستان تعریف میکنی
![]()
بگیر الان . منم میخوام بگیرم . اول تو بگیر ببینم راضی هستی![]()
راستی کجا بودی ؟ ( قزویــــــن ؟ )![]()
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 29-12-2010 at 21:45.
گلکسی تب، یک تبلت پرتابل خوب: یکی از دلایلی که باعث شد آیپد ۱۰ اینچی نخرم و به سمت گلکسی تب ۷ اینچی بروم، همین اندازه کوچکتر آن بود. من وسیلهای که میخواستم که بتوانم به راحتی آن را این طرف و آن طرف ببرم، در جیب بارانیام جا شود و حتی هنگامی که در بستر، دراز کشیدهام به راحتی با یک دست آن را بالای سر بگیرم. آیپد، تبلت بینظیری است، اما هم اندازه و هم وزنش، بیشتر از استانداردی است که من دوست داشتم. درست به همین خاطر است که این روزها، شایعه ساخت آیپد مینی ۷ اینچی هم به گوش میرسد. علیرضا مجیدی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)