My lovely city....
![]()
My lovely city....
![]()
عکس دیدنی: تلاش برای نجات جوجه پرنده
صحنه بینظیر نجات جوجه پرنده توسط والدینش که توسط یک عکاس آماتور شکار شده است.
شاید کمتر کسی شاهد چنین صحنه زیبایی از نزدیک بوده باشد. صحنه نجات جان جوجه پرنده توسط پدرو مادرش. صحنهای که توسط یک عکاس خوش شانس شکار شده است.
این صحنه واقعی تلاش و بیدریغ پدرو مادر جوجه پرندهای است که در حین تمرین پرواز تعادل خود را از دست داده و در حال سقوط است.
آنها می خواهند با تلاش فراوان، فرزندشان را به آشیانه برگردانند.این عکس به نام "خانواده" family نام گذاری شده است. چرا که یک شاهکار عکاسی از تلاش یک خانواده برای نجات فرزندشان است.
تصویری گویا و پر معنا در زمینه خانواده. عکاس این تصویر میگوید: "من فرد خوش شانسی هستم که در آن لحظه در صحنه حاضر بودم. عکاسی از چنین صحنهی زیبا یکی از به یاد ماندنیترین خاطرات زندگی عکاسیمن خواهد بود. این عکس به طور بینظیری ارزش، مقام و فداکاری اعضای یک خانواده را اثبات و ثبت کرده است.
چگونه دانشمند و محقق زیست شناسی میتوانست به این روشنی ارزش خانوده را در بین سایر موجودات کره زمین ثابت و نشان دهد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکس و مطالب اونو در یک سایت دیدم گفتم شاید برای دوستان هم جالب باشه .
چهره مهربان خورشید
عکاس نجومی با استفاده از فیلتری که تنها به پرتوهای ناشی از گاز هیدروژن اجازه عبور را می دهد موفق به ثبت تصویری مهربان و غیر خشن از چهره خورشید شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، عکاس نجومی به نام "آلن فریدمن" خورشید را با چهره ای جدید که تا به حال دیده نشده است در قالب عکسی متفاوت به نمایش گذاشته است.
تصاویری که از خورشید به ثبت می رسند معمولا مملو از شعله های تند و تیز و درخشان هستند اما در تصویر فریدمن، سطح خورشید به اندازه ای صاف و نرم به تصویر کشیده شده است که می توان به راحتی و بدون ترس از قدرت بالای خورشید، آن را لمس کرد.
این فرد برای ثبت چنین چهره مهربانی از خورشید از فیلتر عکاسی استفاده کرده است که تنها اجازه ورود طیف نوری بسیار محدودی را به داخل دوربین صادر می کند و این طیف نوری نیز به پرتوهایی تعلق دارد که از هیدروژن به وجود می آیند. وی همچنین برای افزایش کنتراست تصویر صفحه خورشیدی را وارونه نمایش داده است.
توده بخاری که در سمت چپ خورشید دیده می شود در اصل بقایای موادی هستند که از شعله خورشیدی به جا مانده اند. با دیدن خورشید در فاصله ای به این نزدیکی می توان برای چند لحظه فراموش کرد ستاره بزرگ سامانه خورشیدی که زمین در برابر آن نقطه ای ناچیز به شمار می رود، به چه اندازه غول پیکر و عظیم است.
سلام به همگی
بـــدترین عکسهایی که در این هفته دیدم.واقعا ناراحت کننده هست.
زلزله ژاپن
فکر کنم با این بلایای طبیعیی که داره اتفاق می افته
باید یه تایپیک جداگانه هم واسه این عکسها زد
![]()
یه عکس ناراحت کننده
تصاویری از قبل و بعد از زلزله و سونامی در ژاپن
تصاویر حیرت انگیز و قابل مقایسه از مناطق گوناگون ژاپن که پیش از وقوع زلزله و سونامی و پس از آن ثبت شده است.
و .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)