تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 55 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 548

نام تاپيک: Sid Meier's Civilization V

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

وای که چقدر من سوال می کنم

شما هم چقدر زود به زود جواب میدین مرسی

همین جور که داشتیم این افرادمون رو جابه جا می کردیم یهو رسیدیم به اینجا این یعنی چه !!!!!!!
    هر کدومشون یعنی چه

اولی یعنی جنگ
    دومی یعنی مبادله { هم تو بدی هم اون}
    سومی یعنی ایکنه تو بهش منابع یا شهر و ... بدی
    چهارمی مذاکره
    پنجمیهم بای بای

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

[QUOTE=ferdfe;5663677

بعد یه چیزی هر دفعه می خوام وارد بازی بشم این پیر مرد یه ساعت میاد سخنرانی [/QUOTE]

اگه میخوای بره باید دکمه های space, Esc, Enter رو بزنی من این کارو کردم هر وقت اون طرف میاد تو خودش میره

2. 2 کاربر از man war بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

وای که چقدر من سوال می کنم

شما هم چقدر زود به زود جواب میدین مرسی

همین جور که داشتیم این افرادمون رو جابه جا می کردیم یهو رسیدیم به اینجا این یعنی چه !!!!!!!
    هر کدومشون یعنی چه

دوستمون برات گزینه ها رو معنی کردن! این یارو هم که تو عکس هست رهبر مصر هستش!
    فقط خدمتتون بگم که اگه زبان انگیلیسیتون خوب نیست بیخیال این بازی بشین چون خیلی از چیزا تو این بازی نیاز به زبان انگیلیسی داره! مثل خوندن مشاوره های اقتصادی و نظامی و غیره که خیلی تو بازی موثره! یا مثلا یه دفعه رهبر امریکا میاد بهت بیگه که خیلی نیروی نظامی ضعیفی داری که این تو بیشتر موارد نشونه ی اینه که ایشون میخوان بهتون حمله کنن و اگه هرچه زودتر نیروی نظامیتون رو قوی نکنین کل تمدنتون از بین میره!

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من این بازی رو چند ماه پیش نصب کردم و بعد یه مدتی بازی خراب شد و همش از بازی میپریدبیرون و ارور میداد
    حالا بعد چند ماه دوباره بازی رو نصب کردم تا سیوم رو ادامه بدم ولی همچنان ارور پا برجاست
    کسی این مشکل رو نداره؟(win7)

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

همین الان رو xp هم امتحان کردم یهو میپره بیرون
    یعنی کسی به مشکل برنخورده؟

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب من هم این بازی رو یه چند روز پیش تموم کردم هنوز یه دوتا شهر مونده بود که زدن برنده شدی یه کاپ طلا هم در حد تیم ملی بهمون دادن !!!!

می خوام یه بار دیگه بازی کنم مودی چیزی نداره که همه کشورها سر جاشون باشن !!!!

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خوب من هم این بازی رو یه چند روز پیش تموم کردم هنوز یه دوتا شهر مونده بود که زدن برنده شدی یه کاپ طلا هم در حد تیم ملی بهمون دادن !!!!

می خوام یه بار دیگه بازی کنم مودی چیزی نداره که همه کشورها سر جاشون باشن !!!!
    اینم فایلش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فایل رو از حالت فشرده خارج میکنی میریزی تو پوشه MOD تومسیر
    my document\my games\sid meiers civ5\mod
    بعد تو منوی بازی میری تو قسمت mod یه پنجره باز میشه باید accept بزنی بعد brows mods .مد مورد نظر رو تو بخش installed میبینی یه دایره جلوش هست تیک میزنی دکمه back رو میزنی تو همون پنجره mod گزینه singleplayer\setup game رو میزنی ودرقسمت انتخاب نقشه نقشه هایی با علامت سوال با پسوند TSL وجود دارن یکیشون رو با توجه به اندازه اش انتخاب کن تیک load scenario رو بزن ودر پایان start scenario .تمام تمدن ها سر جاشون خواهند بود .

8. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

خوب شد تاپیکش رو دوباره دیدم.
    زمین و زمون رو شش ضلعی میدیدم یه مدت!!!!
    مجبور شدم واسه سلامتی خودم هم که شده پاکش کنم بازی.
    چشمام رسما 1 درجه دیگه هم بخاطر CIV V بالا رفت.
    Last edited by Big-Boss; 21-12-2010 at 11:58.

10. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

آقایون من این بازیا خریدم ولی حالا که میرم تو بازی هیچ چیزی بلد نیستم قسمت آموزشم رفتم چیزی حالیم نشد یکی یک آموزش مختصری بذاره قربون دستاتون ببخشید تو این بازی هم ایران داره یا نه؟
    اول اینکه حداقل زبان انگلیسی تون باید از مقدماتی بالاتر باشه.
    بعد ابتدا بخش تمرین رو برید تا با اصول کلی آشنا بشید.
    بعدش پیشنهاد میشه بازی رو رو ساده ترین حالت بازی کنید. (برای بازی کردن و یاد گیری باید صبور باشید ممکنه چندین هفته یه بازی طول بکشه.)
    برای شروع از نقشه های زیاد بزرگ و تمدن های زیاد استفاده نکنید.چند تا تمدن و یه نقشه کوچک برای یاد گیری بهتره.
    با دقت به حرف ها و توصیه های مشاورینتون گوش بدید.
    خودتون هم یکم کنجکاوی چاشنی بازی کنید به منوهای داخل بازی سر بزنید دستور های مختلف رو آزمایش کنید و...
    همینجوری در طول بازی کردن خودتون آموزش هم میبینید اصلا هم نگران این نباشید که ممکنه سخت به نظر بیاد وقتی پایه کار رو یاد گرفتید تازه می فهمید چه بازی هست!!
    بعدش که اصول بازی دستتون اومد و چند دور بازی کردید. میتونید نقشه ها رو بزرگ تر کنید,تمدن های بیشتر,سختی بالاتر (این یکی توصیه میشه کم کم انجام بدید.) حتی زمان بازی طولانی تر و...

من خودم که از سری های قبلی بازی میکنم تو هر دور بازی کردنم یه نکته جدید یاد میگیرم. همیشه جا واسه یادگیری هست اصل کار اینه که پایه بازی رو یاد بگیرید.
    Last edited by Big-Boss; 21-12-2010 at 12:23.

12. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

[QUOTE=dark_angel;5710327]اول اینکه حداقل زبان انگلیسی تون باید از مقدماتی بالاتر باشه.
    بعد ابتدا بخش تمرین رو برید تا با اصول کلی آشنا بشید.
    بعدش پیشنهاد میشه بازی رو رو ساده ترین حالت بازی کنید. (برای بازی کردن و یاد گیری باید صبور باشید ممکنه چندین هفته یه بازی طول بکشه.)
    QUOTE]
    درود بر دوستان
    ما که همون اول کار با بزرگترین نقشه البته با درجه آسون بازی رو شروع کردم، یک ساعته اصول بازی رو یاد گرفتم (البته با یکم اغراق).الانم با تمدن پارس نصف آسیا ،آفریقا واروپا مال منه .تمدن های عربستان ،ترک ،مصر وچین رو کلا ریشه کن کردم همه چیز هم دارم نفت ،آهن ،آلومینیوم،اورانیوم ،ذغال سنگ و پول و...تجهیزات نظامیم هم که فول .سال 2052 هستم ،میگفتند تا 2050 بیشتر نمیشه بازی (پیشرفت )کرد ولی مال من که هنوز تموم نشده؟!
    به قول شما هر چقدر بیشتر بازی کنی چیزای بیشتری یاد میگیری .
    Last edited by hamed30; 23-12-2010 at 17:53.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

درود بر دوستان
    ما که همون اول کار با بزرگترین نقشه البته با درجه آسون بازی رو شروع کردم، یک ساعته اصول بازی رو یاد گرفتم (البته با یکم اغراق).الانم با تمدن پارس نصف آسیا ،آفریقا واروپا مال منه .تمدن های عربستان ،ترک ،مصر وچین رو کلا ریشه کن کردم همه چیز هم دارم نفت ،آهن ،آلومینیوم،اورانیوم ،ذغال سنگ و پول و...تجهیزات نظامیم هم که فول .سال 2052 هستم ،میگفتند تا 2050 بیشتر نمیشه بازی (پیشرفت )کرد ولی مال من که هنوز تموم نشده؟!
    به قول شما هر چقدر بیشتر بازی کنی چیزای بیشتری یاد میگیری .

آفرین به پیشرفت شما میگم که همیشه جای یادگیری هست.
    ولی باور کن اینجوری اصلا جذاب نیست (البته تا فول یاد نگرفتی همین هم کلی صفاست) که به همه حمله کنی سرزمین رو گسترش بدی همه منابع رو بدست بیاری!
    قشنگیه بازی به اینه که وارد معامله بشی مثلا آهن و طلا به یه کشوری بدی ازش نفت بگیری یا با یکی اتحاد کنی یه پیشرفت مشترک بدست بیاری.بعضی وقتا با کمبود منابع مواجه بشی.
    توصیه میکنم به همین قدر اکتفا نکنی با دیپلماسی واقعی روش کار کنی اون وقت واقعا حس کنترل یه امپراطوری رو داره.
    Last edited by Big-Boss; 23-12-2010 at 19:53.

15. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •