بنده همون ابتدا که شما چنین ادعایی رو مطرح کردید رفتم چک کردم ولی با توجه به اینکه وقتم ارزشمندتر از اتلاف وقت در این تاپیکه، پاسخ ندادم؛ ولی فکر نمیکردم شما بخواید روی این دروغ اینطوری مانور بدین...!
از جزئیات لینکی که قرار دادید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مشخصه که این تصویر متعلق به دهمین مأموریت سرنشین دار NASA و پنجمین مأموریت سرنشین دار به ماه، Apollo 16 هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر اصلی که شما درباره ـش حرف میزنید (که تصویر بالا رو هم از روی همین با زوم برداشتید): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی تصاویر از مأموریت هایApollo که در حال حاضر روی وبسایت NASA قرار دارند، اول بررسی، سپس "اسکن شده" و به قالب دیجیتال دراومدن، و بسته به کیفیت تصویر اصلی، قرار نیست که همگی دارای نسخه ی High Resolution باشن!
شما نمیتونید یه HR به آخر لینک بالا اضافه کنید و بر اساس تصویری که اصلاً وجود نداره، بشینید داستان تخیلی ببافید. من هم میتونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تغییر بدم به این ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و بگم کل p30world وجود خارجی نداره چون این لینکی که من از خودم درآوردم وجود نداره...!
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نتیجه اینه که اصلاً در ابتدای کار، چنین لینکی وجود خارجی نداشته که شما بعداً اومدید درباره ـش داستان بافتی... تنها جایی که در کل اینترنت این لینک قرار داره، وبسایت شماست...!
تمام جزئیات ساختاری ماجول ها، در documentations درباره ی مأموریت های Apollo مشخصه و معلومه که هر قطعه چه کاری رو انجام میداده.
شما نمیتونید بر اساس اینکه از قیافه ی کلی فضاپیمای Apollo 16 خوشتون نمیاد، چنان ادعایی کنید...! و احتمالاً شما در تخیلاتتون فکر میکنید که این محموله، به همین شکل غیر aerodynamic از جو زمین خارج شده!! درحالی که اصلاً اینطور نبوده؛ و برای فراتر از جو زمین و روی ماه که جوی وجود نداره، شما هر شکلی که سفینه رو بسازید، تفاوتی ایجاد نمیکنه...!
شغل شما اینه که میرید اینهمه وقت میگذارید و بین هر هزار تصویر از هزاران تصویر مأموریت های Apollo، یکی رو پیدا میکنید که به نظرتون مناسب میاد برای عوام-فریبی، بعد یه سری دروغ و تخیلات رو توسط مغزتون اختراع کرده و درباره ی عکس مطلب مینویسید و به خاطر شکل ظاهری کل سفینه (که در خارج جو اهمیتی نداره)، نتیجه گیری میکنید میلیاردها دلار هزینه و صدها هزار نیروی کار و دانشمند، همه داشتن روی یک دروغ کار میکردن...
تا به حال صدها بار افرادی اقدام به انتشار اخبار محرمانه از داخل شرکت هایی که نام بردید کردن.
اعم از وجود در پشتی در windows xp به دستور fbi برای ورود به کامپیوترها، تا ردیابی مشترکین و جاسوسی ازشون در محصولات اپل، و اینکه دیگه نیاز به گفتن نداره: "پول درآوردن گوگل از جاسوسی و جمع آوری اطلاعات مردم به هر نحوی برای بهبود نتایج جستجوش"... تمام این خبرهای بعضاً مشخص یا رسوا کننده، همگی توسط کارمندان همین شرکت ها، یا به صورت ناشناس و یا به صورت رسمی و حتی دادگاهی در طی سال ها منتشر شده و میشن و هر چند ماه یه بار یه خبر بزرگ درباره این شرکت ها داریم که اطلاعاتشون لو میره توسط کارمندان...
با وجود اینترنت و روش های انتقال امن و کاملاً غیرقابل ردگیری اطلاعات، چنین ادعاهایی مسخره ـس و هر شرکتی یه خطایی بکنه که به گوش بیشتر از 10 نفر توی اون شرکت برسه، مستقیم روی اینترنته...!
درباره شخص ادوارد اسنودن هم درواقع مسئله ی تعجب آور اینه که وقتی مردم همه میدونستن این کارا انجام میشه، دیگه اینهمه تعجب برای چیه...؟!
درواقع همونطور که وزیر امور خارجه ی آمریکا گفت "همه کشورها این عمل رو انجام میدن و ما برای تأمین امنیت ملی نیازمند کسب اطلاعات از هر راهی هستیم؛" حداقل اونجا مردمشون میدونن این اطلاعات دست افرادیه که برای مردم ارزش قائلن و به رأی مردم وابسته ـن....