تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 45 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

AS16-122-19533

آره
    کتمان نمی کنم.
    شما راست میگی. دارم می سوزم. زیاد هم می سوزم.

برای این می سوزم که NASA اینقدر من رو، و شما رو، و هـمه رو، تا این حد احمق فرض کرده که به خودش اجازه داده این مقوای مچاله شده رو به جای سفینه فضایی بهمون جا بزنه.
    شعور میدونین چیه؟ احساس میکنم NASA به شعورم توهین کرده. شما رو نمی دونم، ولی من اجازه نمی دم کسی من رو احمق فرض کنه.

راستی. این رو هم بدونین که NASA عکس HR همین شماره(همین عکس بالا) و چند عکس قبل و بعدش رو به دلیل کیفیت بالاتر و عدم نمایان تر شدن افتضاح خودش از آرشیو جدیدش هم پاک کرد!
    فقط از عکس 19533 که نسخه HR اون رو هم پاک کردن فقط یه عکس 82کیلو بایتی با کیفیت بسیار پائین گذاشتن تا جزئیات مشخص نشه.

لینک عکس پاک شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسانی که نمی خواهند به باورهایشان شک کنند،متعصب هستند.
    کسانی که نمی توانند، احمق هستند.
    و کسانی که می ترسند، بردگانند.

فکر کنم دوستان، آرشیو NASA رو با پروفایل فیسبوک خودشون اشتباه گرفتن!

عزیز من، NASA تک تک این عکسها رو به عنوان سند توی آرشیو قرار داده. تک تک عکسها شماره گذاری شده. تک تک عکسها شناسنامه داره. توی همون معتبرترین ژورنال های علمی به تک تک این عکس ها استناد میشه. اونوقت شما میگین در مورد حذف تصاویر هیچ مشکلی وجود نداره! مگه رفتن پیکنیک که چند تا عکس بذارن و بعد پاک کنند؟ من بعضی وقت ها فکر می کنم دوستان اصلا" توی باغ نیستند. عجیبه واقعا".

قبلا" NASA دلیل اینکه چرا در مکالمات رادیویی ماموریت آپولو 11 هیچ تاخیری مشاهده نمیشه؟ این طور پاسخ داده بود که:

“البته در برخی از فیلمهای ویرایش شده توسط تلویزیونهای محلی و یا سایت‌های خبری دیده می‌شود که این تأخیر مورد انتظار دیده نشده است که می‌تواند به دلیل نیاز آنها برای کوتاه‌تر کردن مدت زمان نمایش و یا پخش این فیلم‌ها با حجم کمتر روی اینترنت بوده باشد. اما در تمامی فیلم‌ها و فایلهای صوتی اصلی ناسا (که البته در اختیار خودشون هست!) می‌توان به وضوح وجود چنین تأخیری را در مکالمه‌های بین فضانوردان با ایستگاه کنترل زمینی شنید.”

و بعدش هم که کار بالا گرفت به یک باره NASA اعلام کرد نوار ویدئویی اصلی آپولو 11 گم شده! یعنی چی؟!
    حالا هم که عکسهای NASA داره در سایت ها و فروم های مختلف برسی میشه ناگهان عکسها شروع میکنن به غیب شدن!

احتمالا" تا چند سال دیگه هم چیزی غیر از اسم باقی نمی مونه! و مثلا" فکر کنید 50 سال دیگه یکی باخودش فکر میکنه میبینه واقعا" چه جوریه که الان به کرات دیگه نمی رن، اما 100 سال پیش رفتن؟! و بعد مثل اون دوستمون ربطش میده به UFO و آدم فضایی و دانشهای گم شده! و ... .
    بنده همون ابتدا که شما چنین ادعایی رو مطرح کردید رفتم چک کردم ولی با توجه به اینکه وقتم ارزشمندتر از اتلاف وقت در این تاپیکه، پاسخ ندادم؛ ولی فکر نمیکردم شما بخواید روی این دروغ اینطوری مانور بدین...!

از جزئیات لینکی که قرار دادید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مشخصه که این تصویر متعلق به دهمین مأموریت سرنشین دار NASA و پنجمین مأموریت سرنشین دار به ماه، Apollo 16 هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصویر اصلی که شما درباره ـش حرف میزنید (که تصویر بالا رو هم از روی همین با زوم برداشتید): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همه ی تصاویر از مأموریت هایApollo که در حال حاضر روی وبسایت NASA قرار دارند، اول بررسی، سپس "اسکن شده" و به قالب دیجیتال دراومدن، و بسته به کیفیت تصویر اصلی، قرار نیست که همگی دارای نسخه ی High Resolution باشن!

شما نمیتونید یه HR به آخر لینک بالا اضافه کنید و بر اساس تصویری که اصلاً وجود نداره، بشینید داستان تخیلی ببافید. من هم میتونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تغییر بدم به این ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و بگم کل p30world وجود خارجی نداره چون این لینکی که من از خودم درآوردم وجود نداره...!

از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نتیجه اینه که اصلاً در ابتدای کار، چنین لینکی وجود خارجی نداشته که شما بعداً اومدید درباره ـش داستان بافتی... تنها جایی که در کل اینترنت این لینک قرار داره، وبسایت شماست...!

تمام جزئیات ساختاری ماجول ها، در documentations درباره ی مأموریت های Apollo مشخصه و معلومه که هر قطعه چه کاری رو انجام میداده.

شما نمیتونید بر اساس اینکه از قیافه ی کلی فضاپیمای Apollo 16 خوشتون نمیاد، چنان ادعایی کنید...! و احتمالاً شما در تخیلاتتون فکر میکنید که این محموله، به همین شکل غیر aerodynamic از جو زمین خارج شده!! درحالی که اصلاً اینطور نبوده؛ و برای فراتر از جو زمین و روی ماه که جوی وجود نداره، شما هر شکلی که سفینه رو بسازید، تفاوتی ایجاد نمیکنه...!

شغل شما اینه که میرید اینهمه وقت میگذارید و بین هر هزار تصویر از هزاران تصویر مأموریت های Apollo، یکی رو پیدا میکنید که به نظرتون مناسب میاد برای عوام-فریبی، بعد یه سری دروغ و تخیلات رو توسط مغزتون اختراع کرده و درباره ی عکس مطلب مینویسید و به خاطر شکل ظاهری کل سفینه (که در خارج جو اهمیتی نداره)، نتیجه گیری میکنید میلیاردها دلار هزینه و صدها هزار نیروی کار و دانشمند، همه داشتن روی یک دروغ کار میکردن...

ادوارد اسنودن اسنادی رو منتشر کرد. مبنی بر جاسوسی، تجاوز به حریم خصوصی کاربران، سوء استفاده از ایمیلها، چتها و ... و در اختیار گذاشتن این مطالب به سازمان CIA از سوی چند شرکت گوگل، اپل، مایکروسافت، فیسبوک و ... و قبل ترش هم نوکیا و ...
    ولی در عمل ما چی میبینیم؟

اریک اشمیت، تیم کوک، استیو بالمر، مارک زاکربرگ، استفان الوپ و ... روئسای گوگل، اپل، مایکروسافت، فیسبوک، نوکیا و ... همه میگن همه چی آرومه! من چقدر خوشبختم! به ما اعتماد کنید. ما امنیم. ما الیمم. ما بلیم! غیر از اینه؟

حالا سوال من از شما اینه که هم گوگل چند تا کارمند داره؟
    آیا کسی نمی خواسته این مطالب رو بر ملا کنه؟

این سوال تا حالا توی این تایپیک چند دفعه پرسیده شده؟!
    تا به حال صدها بار افرادی اقدام به انتشار اخبار محرمانه از داخل شرکت هایی که نام بردید کردن.

اعم از وجود در پشتی در windows xp به دستور fbi برای ورود به کامپیوترها، تا ردیابی مشترکین و جاسوسی ازشون در محصولات اپل، و اینکه دیگه نیاز به گفتن نداره: "پول درآوردن گوگل از جاسوسی و جمع آوری اطلاعات مردم به هر نحوی برای بهبود نتایج جستجوش"... تمام این خبرهای بعضاً مشخص یا رسوا کننده، همگی توسط کارمندان همین شرکت ها، یا به صورت ناشناس و یا به صورت رسمی و حتی دادگاهی در طی سال ها منتشر شده و میشن و هر چند ماه یه بار یه خبر بزرگ درباره این شرکت ها داریم که اطلاعاتشون لو میره توسط کارمندان...

با وجود اینترنت و روش های انتقال امن و کاملاً غیرقابل ردگیری اطلاعات، چنین ادعاهایی مسخره ـس و هر شرکتی یه خطایی بکنه که به گوش بیشتر از 10 نفر توی اون شرکت برسه، مستقیم روی اینترنته...!

درباره شخص ادوارد اسنودن هم درواقع مسئله ی تعجب آور اینه که وقتی مردم همه میدونستن این کارا انجام میشه، دیگه اینهمه تعجب برای چیه...؟!

درواقع همونطور که وزیر امور خارجه ی آمریکا گفت "همه کشورها این عمل رو انجام میدن و ما برای تأمین امنیت ملی نیازمند کسب اطلاعات از هر راهی هستیم؛" حداقل اونجا مردمشون میدونن این اطلاعات دست افرادیه که برای مردم ارزش قائلن و به رأی مردم وابسته ـن....
    Last edited by Zeitgeist; 14-07-2013 at 23:34.

2. 9 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام مجدد،من پستی رو ارسال کردم ولی بعد از خوندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستر گیک اون رو ویرایش و حذف کردم، چون ایشون درست میگن : دوستان به این شکل به هیچ وجه بحث راه به جایی نمیبره.

تکرار پیشنهاد: میبایست بترتیب یک یکی عنواین مطرح در موضوع بحث صحت سفر به ماه مشخص و مبحث بشود ، برای مثال: انتقال حرارتی-رد چرخ های ماه نورد یا بطور کلی موضوع عکسها-ماموریت ژاپن و ماموریتهای مشابه-کمربند ون آلن -آرشیوصحبت رادیویی و...
    پیشنهاد میکنم مدیریت انجمن علمی این موضوع ها رو بترتیب اعلام کنه و در اون موضوع پیش بریم تا اتمام حدودی اون بحث و شروع مبحث بعدی.
    هر نوع طرح مباحث موازی آف تاپیک محسوب بشه.
    در این صورت شلوغ کاری اطلاعاتی رو خیلی کمتر شاهد خواهیم بود.
    Last edited by Arash4484; 14-07-2013 at 17:54.

4. 6 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام مجدد،من پستی رو ارسال کردم ولی بعد از خوندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستر گیک اون رو ویرایش و حذف کردم، چون ایشون درست میگن : دوستان به این شکل به هیچ وجه بحث راه به جایی نمیبره.

تکرار پیشنهاد: میبایست بترتیب یک یکی عنواین مطرح در موضوع بحث صحت سفر به ماه مشخص و مبحث بشود ، برای مثال: انتقال حرارتی-رد چرخ های ماه نورد یا بطور کلی موضوع عکسها-ماموریت ژاپن و ماموریتهای مشابه-کمربند ون آلن -آرشیوصحبت رادیویی و...
    پیشنهاد میکنم مدیریت انجمن علمی این موضوع ها رو بترتیب اعلام کنه و در اون موضوع پیش بریم تا اتمام حدودی اون بحث و شروع مبحث بعدی.
    هر نوع طرح مباحث موازی آف تاپیک محسوب بشه.
    در این صورت شلوغ کاری اطلاعاتی رو خیلی کمتر شاهد خواهیم بود.

خب ما نمی‌خواهیم در این بحث اینقدر مداخله کنیم که ختم دادرسی اعلام بشه مشخصه که چنین چیزی درست نیست. ولی قطعا ازین به بعد این روال رو پی می‌گیریم و سعی می‌کنیم نذاریم تاپیک به بیراهه و جنگ لفظی بره. دوستان برای چندمین بار عرض می‌کنیم سعی کنین موضوع به موضوع جلو برین ما سعی می‌کنیم این مسئله رو رعایت کنیم. در حال حاضر پاسخ مجید رو هم باید در مورد این قضیه دید. سعی کنید اصول کلی رعایت بشه. به نظر من مسئله‌ی اسنودن و بحث‌های دامنه‌دار Privacy برای دوستانی که با مسائل IT و امنیت و همینطور جنبش Open Source و FSF آشنائی دارن بحث بسیار دامنه‌دار هست (برای مثال اگه براتون مهم هست می‌تونین از ایمیل سایت RiseUp استفاده کنید) این مسائل به اندازه‌ی کافی روشن هست و توسط افراد خبره و متخصص از حوزه‌های مختلف بحث میشه پس این قضیه رو ادامه ندین و به بحث لینک‌های حذفی در ناسا بپردازید.

در ضمن خودتون داور خودتون باشید. ما هم از این تاپیک لذت می‌بریم و در کنار شما و به کمک شما یاد می‌گیریم. بیائید زیبائی حقیقت رو در کاوش برای پیدا کردنش فارغ از احساساتتون دنبال کنید. براستی که حقیقت دردانه‌است و سالک غواص و دریا علم.... سالک راستین سر فرو خواهد برد در این دریا تا کجا سر بر کند

پ.ن: (حافظ): عشق دردانه است و من غواص و دریا میکده...................سر فرو بردم در این دریا تا کجا سر بر کنم

کسی که واقعا دنبال علمه، دنبال اثبات حقانیت خودش نیست، دنبال روشن کردن قضیه است البته متوجه هستم که بحث‌های فلسفی و صحبت از حقیقت مباحث گنگ و چالش‌انگیزناکی هستند فقط خواستم فضا تلطیف بشه و اگر صلاح می‌دونین اینطوری به موضوع نگاه کنید.
    Last edited by MasterGeek; 14-07-2013 at 18:11.

6. 7 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقای majid4mi قرار بر این شد بحثهای حاشیه ای نشه ولی باز شما دنبال بحثهای حاشیه ای رفتین دوباره هم دوست عزیزمون MasterGeek تشریح کردن مسائل حاشیه ای دنبال نشه ولی بازم شما همون رویه قبل رو دنبال میکنید و انگار اصلا دوست ندارید درست جلو بریم یا شاید هم روش دیگه ای رو بلد نیستین
    من برای تمام موارد حاشیه ای شما جواب کامل و درست دارم ولی دوست ندارم این رویه رو دنبال کنم پس فقط موارد اصلی رو ببرسی میکنم و سوالتم رو میپرسم

مگه اینجا مهد کودکه! کسی که مطلبی رو باور می کنه باید برای خودش برهان داشته باشه. حداقل این هست که چهار صفحه تحقیق کرده باشه. برهان شما چی هست غیر از اینکه دائما" تکرار میکنید مگه میشه NASA دروغ گفته باشه! مگه میشه این همه آدم کسی صداش در نیاد! مگه میشه ... مگه میشه ... نه خیر میش نیست، بزه! (شوخی)

این جمله، جمله آشنای یکی از دوستان هست که قبلا" پاسخش رو هم دریافت کرد.

تا اینجا که فقط تهمت، انگ، منحرف کردن بحث، مغالطه و ...

خواهش من اینه که حداقل یکم تحقیق کنید ببینید اصلا" مطلب اصلی چی هست؟ بعد کامنت بزارید.
    تا اینجا که همون رویه قبل و بحث حاشیه ای و من جوابی نمیدم و دنبال نمیکنم این بحث هارو

مطلب جالبی رو بهش اشاره کردین.

ادوارد اسنودن اسنادی رو منتشر کرد. مبنی بر جاسوسی، تجاوز به حریم خصوصی کاربران، سوء استفاده از ایمیلها، چتها و ... و در اختیار گذاشتن این مطالب به سازمان CIA از سوی چند شرکت گوگل، اپل، مایکروسافت، فیسبوک و ... و قبل ترش هم نوکیا و ...
    ولی در عمل ما چی میبینیم؟

اریک اشمیت، تیم کوک، استیو بالمر، مارک زاکربرگ، استفان الوپ و ... روئسای گوگل، اپل، مایکروسافت، فیسبوک، نوکیا و ... همه میگن همه چی آرومه! من چقدر خوشبختم! به ما اعتماد کنید. ما امنیم. ما الیمم. ما بلیم! غیر از اینه؟

حالا سوال من از شما اینه که هم گوگل چند تا کارمند داره؟
    آیا کسی نمی خواسته این مطالب رو بر ملا کنه؟

این سوال تا حالا توی این تایپیک چند دفعه پرسیده شده؟!

توی این مطلب شما اشتباه بزرگی رو مرتکب شدید
    موردی که بهش اشاره میکنید درسته ولی هیچ شباهتی به مورد ناسا نداره
    اینجا اتفاقی که افتاده این هست که کارمندان این شرکتها هیچ فعالیت غیر متعارفی انجام ندادن و دقیقا کار سازمانی و معمولی خودشون رو انجام دادن و حتی یکنفر هم از درون این سازمانها کار خلافی انجام نداده
    بلکه فقط سازمانهای امنیتی و جاسوسی مرتبت با دولت با فشار اطلاعات سری و خصوصی این شرکتها رو در اختیار گرفتن و کسی بجز مدیران این شرکتها در جریان کار نبودن که بخوان افشاگری کنن و فقط کادر اجرایی اون سازمانهای امنیتی در جریان بودن به هموراه مدیران اون شرکتها هرچند بازهم افشاگریهای زیادی انجام شده و میشه هم از کارکنان شرکتها هم نیروهایی امنیتی و سازمانهای جاسوسی
    ولی در مورد ناسا برطبق ادعای شما یک ماکت ساخته شده و درون یک استدیو فیلمبرداری این فعالیت انجام شده و 400هزارنفر به طور کاملا مستقیم در این مورد فعالیت داشتن
    حالا تفاوت رو متوجه شدید؟و حالا شما باید جواب بدین چطور از بین 400هزار نفر حتی یک نفر مطلبی رو عنوان نکرده؟

فکر میکنم
    به اندازه کافی مطالب مستند گذاشته شده. حالا شما با یک دلیل من رو قانع کنید.
    بله از سوی شما مطالب خیلی زیادی قرار گرفته ولی باید مطالبتون انالیز بشه و اگر سوالی بود جواب داده بشه وگرنه اون مطالب هیچ ارزشی نداره
    مثل مطلب پرچم که قرار دادین و به سوالات پاسخ ندادین
    مثل مطلب اثر جای پا
    مثل مطلب حرارت و چرخش ماهنورد
    و ....
    شما هیچ کدوم این مزالب رو جواب ندادین پس به ضرر شما و به یسود طرف مقابل برداشت میشه و میشه دلیلی بر درستی سفرها

هر چه پیش میریم جالب تر میشه!
    شما میگین:
    علم، مثل دین و فلسفه مطلق نیست.

عزیز من
    NASA با همین علم ناقص ادعا میکنه که 44 سال پیش انسان به کره ماه فرستاده.
    این مطالب شما شاید برای
    کارهای انجام نشده صادق باشه، اما مطمئنا" برای توجیه کارهای انجام شده دلیل بی ربطی هست.

چطور ممکنه ما یک کاری رو انجام بدیم و بعد بگیم در آینده به علم انجام اون کار دست خواهیم یافت؟!
    کسی نگفت علم ناقص
    بلکه من گفتم در علم مطلقی وجود نداره و تمام قوانین و فرمولها و تزها و تعوریها این تفکر دربارشون هست که هر لحظه ممکنه خلافشون ثابت بشه
    پس کسی در علم وارد میشه هرگز درباره هیچ چیزی نمیگه مطلقا بر اون نظر باور داره چون وقتی کسی مثل شما میگه من ایمان دارن که این مسئله دروغه هرکسی هرچیزی بگه در شما اثری نداره و واقعیت رو نمیپذیرید

حالا بازم تکرار میکنم و کاش دوستان هم همین رویه رو دنبال کنن
    فقط سوالات و مطالب مرتبط عنوان بشه و دیگه بحثهای بی ارزش و غیر علمی باز نشه
    و یه مطلب هم عنوان شد تا کامل بررسی نشده مطلب جدید قرار داده نشه

الان اقای مجید یه مطلب جدید که درباره مکالمات رادیو هنوان کردن و یه مطلبم درباره حذف عکس که بنظرم فقط درباره این 2موضوع صحبت بشه و این 2مطلب کامل انالیز شد بریم سراغ بحث بعدی
    Last edited by havzhini; 14-07-2013 at 21:59.

8. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.

پیرو فرمایشات دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛

عنوان تاپیک تغییر یافت تا تنش کمتر بشه و از طرفی عنوان تاپیک عادلانه تر شد.

مرسی

10. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ما نمی‌خواهیم در این بحث اینقدر مداخله کنیم که ختم دادرسی اعلام بشه
    کار درستیه (;
    منظور من دادرسی نبود البته! چه برسه به ختم دادرسی... D:

بطور مشخص منظور من اعلام یک به یک عناوین بود، مشابه وجود تالارها در فروم، یا تاپیکها در یک انجمن،

اینجا خود تاپیک احتیاج به اعلام موضوع داره (سوتیتر یا زیرتاپیک یا ...) . البته در اکثر تاپیکها با رعایت جمع، اینکار اتوماتیک انجام میشه ولی این تاپیک گوشش بدهکار نیست (:

و ختم یک مبحث نیاز به اعلام نداره، روشن میشه و با گذشت زمان کافی و ارائه ادله از هر طرف، مبحث بعدی مطرح میشه ، و برای اعلام اون مبحث یکی از مدیران یا دوستان انجام میده.

پس تگ اعلامی شد دررابطه با مبحث عکسها و آرشیو:
    #بحث لینک‌های حذفی در ناسا

12. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    کشور هایی نظیر روسیه چرا فضانورد به ماه نفرستادن؟!!

14. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من یه گلایه از مدیران دارم
    مدیران هربار تاپیک رو قبل میکنن و بعد هم دوباره تاپیک باز میشه ولی نه دلیل قفل شدن مشخصه نه دلیلی باز شدن و این به روند تاپیک کمکی که نکرده بلکه تاپیک رو از پویایی انداخته

حالا باز هم مشخص نشد روند تاپیک قرار شد بر چه اساسی باشه ولی همه توافق کردن که به همون روش پله پله جلو رفته بشه و فقط مباحث علمی تفکیک شده بررسی بشه
    ولی کاش یه نفر مسئول تاپیک بشه و دوستان هم اصولی مطلب قرار بدن و تاپیک فعال باشه

در حال حاظر هم فکر کنم بحث باید بر روی همون 2مبحث حذف عکسها و ارتباطات رادیویی باشه که اقای مجید عنوان کردن و دوستان هم جواب دادن و هم سوال پرسیدن و اقای مجید باید به پرسشهای دوست عزیز مصطفی جواب بدن و هم جوابیه Zeitgeist عزیز رو مدنظر داشته باشن و جوابی دارن بدن

پس لطفا دوستان و بخصوص اقای مجید گرامی فقط روی این 2مورد مانور بدن و مطلب جدید قرار ندن تا بحث سرانجامی هم داشته باشه

16. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر من اصلن نیازی به این اندازه دخالت در بحث نیست و اینکه هر یک کلمه که تاپیک میشه چندین نفر از مدیران و ناظرین هجوم میارن و ... اصلن پسندیده نیست. کاربرا خودشون میدونن چطور بحث کنن و اتفاقن این کار شما هم توهین به شعور همه و هم خودش تنش زاست. بهتره به همه افراد اعتماد و دید مثبت داشته باشیم و بذاریم بحث پیش بره و این حرکات به نظرم نامناسب هستن.
    Last edited by Saeed Dz; 14-07-2013 at 23:08.

18. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر من اصلن نیازی به این اندازه دخالت در بحث نیست و اینکه هر یک کلمه که تاپیک میشه چندین نفر از مدیران و ناظرین هجوم میارن و ... اصلن پسندیده نیست. کاربرا خودشون میدونن چطور بحث کنن و اتفاقن این کار شما هم توهین به شعور همه و هم خودش تنش زاست. بهتره به همه افراد اعتماد و دید مثبت داشته باشیم و بذاریم بحث پیش بره و این حرکات به نظرم نامناسب هستن.
    کدوم کار سعید جان، بخش بندی کردن بحث؟ یا قفل کردن تاپیک؟ بخش اول رو منِ کاربر بنوبه خودم موافقم.
    ولی اینکه میگید همه میدونند چطور بحث کنند خیر مخالفم.
    میدونید قضیه به چه صورته؟ دوستان مخالف ماجرای سفر به ماه وقتی یک نفر خبره در عکاسی باهاشون وارد رای زنی میشه بعد از چند پست میرن رو به فیزیک، دوستی فیزیک رو خوب میشناسه میرن رو به تاریخ، دیگری وارد بحث تاریخی میشه میرن به سمت مکانیک، دیگری از مکانیک نظر میده دوباره عکسی مطرح میشه. ( جمع بستم دلخوری پیش نیاد)
    این که تاپیک زیر شاخه داشته باشه چه بدی میتونه داشته باشه؟
    من یک سال بیشتره که این تاپیک رو پیگیرم و تا بوده همین بوده ، هر کسی هم حوصله کنه از اول تاپیک بخونه بیاد جلو همین رو بعینه میبینه.(حاضرم وقت بزارم اثبات هم بکنم)
    در مورد مدیران و ناظران و...هم جزو کاربرانند، نظرشون رو دارند، عیبی نداره با هم مشورت کنیم.

20. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •