در کل این سری شامل 3 نسخه میشه
نسخه ی اول منتشر شده در سال 2007 با میانگین 96
نسخه ی دوم منتشر شده در سال 2010 با میانگین 88
نسخه ی سوم هم که همین Bioshock Infinite هست
سال نو شما هم مبارک
در کل این سری شامل 3 نسخه میشه
نسخه ی اول منتشر شده در سال 2007 با میانگین 96
نسخه ی دوم منتشر شده در سال 2010 با میانگین 88
نسخه ی سوم هم که همین Bioshock Infinite هست
سال نو شما هم مبارک
Last edited by Black Vengeance; 29-03-2013 at 14:26.
بهترين رو مشخص كردن كلا به نظر من بي معنيه ! الان بهترين تنيسور دنيا كيه ؟ بهترين بازيكن بسكتبال كيه ؟ بهترين فيلم تمام ادوار چيه ؟ بهترين رمان ؟ بهترين اثر اكسپرسيونيسم ؟
اگه قرار بود جواب همه اينا مطلق باشه ديگه چيزي به اسمه سليقه بي معني ميشد!من بحثاي دوستان رو دنبال كردم از اطلاعاتشون هم واقعا استفاده كردم اما بنظرم اينجور بحثا يه حالت دايره وار دارن پس بياين با هم دوست باشيم
البته من از تعريف دوستان فقط يه نكته جالب متوجه شدم ! هر چي داستان فيلسوفانه تر و پيچيده تر باشه بهتره و مهمترين ملاك بهترين بودن داستان پيچيده هستش !اينقدر هم اين قضيه مهمه كه دو روزه بحث سر اينه كدوم فلسفي تر و پيچيده تره !!به اين تعريف باشه فقط يه سري فيلما يا رمان ها مثه american psycho يا the shining ادم حساب ميشن رمان هاي دنيل استيل يا پدرخوانده ماريو پوزو يا اثري مثه مكبث كلا جزء اثار بدرد بخور حساب نميشن ! اثار ترنتينو يا دني بويل كه هيچي ديگه احتمالا كلا توهيني به هنر هفتم حساب ميشن !
يا تو موسيقي حساب كنيم اثار پاپ مزخرف حساب ميشن فقط يه سري اثار پينك فلويد ، متاليكا ، SOAD ، ايگل يا امثالهم جز اثار برتر محسوب ميشن چون مضامين بعضا پيچيده اي دارن !
پس با اين اوضاف الان اگه من بگم بيشترين بازيي كه از داستانش تو اين نسل لذت بردم Heavy Rain بوده كه مضمون فلسفي هم نداشته اون وقت...؟!!
حامد جان منم اگه شرایط بحث با یه روال منطقی مهیا باشه هستم.
نکته ای که در مورد اون قسمت بولد شده: شایان مدارک زیادی ازش هست از جمله : "سلیقتا از HL خوشم نمیاد" و تجربه نشون داده اقدام های ناموفق زیادی برای جا به جا کردن HL از شماره 1 به پایین داشته
بنابراین اون قسمت بولد شده فقط در مورد یک طرف بحث صدق می کنه و برای همین هست که از هیت کردن HL کوچکترین واهمه ای نداره مثلا: "کاراکتر لال" (در توصیف یکی از بهترین هیروهای تاریخ گیم به استناد به منابع متعدد)
یا "فاضلاب و کوه و دشت و دمن" (در توصیف طراحی های فوق العاده ویکتور آنتانُو و ...) یا موارد مقایسه ای با استفاده از ترکیب "یک سر و گردن بالاتره" و ...
در حالی که این سمت حداقل من و مراد یه جورایی برای نقد درست و حسابی دستمون بسته تره و این علاقه باعث شده آچمز بمونیم و یه جورایی هم برد برده و هم باخت باخت
+
چون بازی تازه منتشر شده الان بهترین کار لذت بردن از BI هست و واقعا زمان مناسبی برای بحث های به این شکل نیست، دوره ی HL دیگه تموم شده و وقت وقته کلمبیا و الیزابث هست![]()
مسئولین ندا دادن که اینجا بحث نشه.
با این که پروسه ی پیشرفت و فعالیت یک تنیسور یا فوتبالیست خطی و مشخص نیست ، اتفاقا" میشه بین دو تا تنیسور و دو تا فوتبالیست رو با هم مقایسه کرد. کاری هم هست که میکنن. ایشالله مدیرا تاپیک کل کل میزنن و هم آف تاپیک های بازی ها کم میشه و هم قابل دنبال کردنه.
وسط این بحثا من در نقش یک پیام بازرگانی وارد می شم
نیاز به کمک اساتید دارم!
دچار سوال فلسفی شدم!
بازی رو میخوام رو PC برم اما با کنترلر 360
به نظرتون کار خوبیه؟
هرچند تو نقدا دیدم کنترل موس و کیبرد رو به خاطر Hotkey های بیشتر خیلی بهتر دونستن اما من خیلی به کنترلر عادت دارم!
به نظرتون واقعا اختلاف اینقدر زیاد هست که بهتر باشه با موس و کیبرد برم؟
اگه اشتباه نکنم در صورتی که بخواین با کنترلر برید در آن واحد فقط از دو توانایی/قابلیت می تونید استفاده کنید که خب از اونجا که توانایی های متعددی وجود داره
محدود میشید و برای استفاده از توانایی های دیگه یه وقفه ایجاد میشه که توانایی های دیگه ای رو جایگزین اون دو توانایی کنید..
بستگی به این داره که چقدر با دسته راحت ترید، تصمیم نهایی با خودتون هست.
من با Xbox 360 بازی میکنم،همونطور که دوستمون City 17 گفتن به دلیل کم بودن دکمه ها نمیتونید از همه Vigor ها همزمان استفاده کنید.بازی رو میخوام رو PC برم اما با کنترلر 360
به نظرتون کار خوبیه؟
هرچند تو نقدا دیدم کنترل موس و کیبرد رو به خاطر Hotkey های بیشتر خیلی بهتر دونستن اما من خیلی به کنترلر عادت دارم!
به نظرتون واقعا اختلاف اینقدر زیاد هست که بهتر باشه با موس و کیبرد برم؟
با کنترلر میتونید 2 تا vigor رو انتخاب کنید و از یکیشون با دکمه RT استفاده کنید و با دکمه rb هم میشه بین اون 2 تا سویچ کرد.
البته همه ی vigor ها کاربردی نیستن(یا اینکه من اینجوری احساس میکنم).طوری هستش که میتونید راحت با 3-4 تا ویگور به بازی ادامه بدید.
خود من به دلیل کمبود پول() 3 تا ویگور رو تا آخرین درجه آپگرید کردم و با اون ها فقط میرم.
به جز این مورد vigor ها،بازی کرد نبا کنترلر به نظرم مشکلی نداره.(البته اگه قبلا بایوشاک بازی نکردید چیده شدن دکمه های پیشفرض با بقیه بازی ای FPS فرق میکنه که میتونید تغییرشون بدید)
با تشکر از هر دو تون
کنترلش که در زمینه ی انتخاب اسلحه و ویگور با B1 که خیلی عوض نشده؟(حالا اونجا پلاسمید)
چون B1 رو با کنترلر رفتم و هیچ مشکلی نداشتم باهاش
اما به قدری به کنترلش عادت کرده بودم که کنترل B2 با موس و کیبرد برام خیلی سخت بود و به خاطر عدم ساپورتش از کنترلر مجبور شدم ولش کنم![]()
No gods or kings, only Half Life fans
با اینکه میگیم دیگه بحث اینچنینی تموم ولی تو ادامه میدی شایانی؟
(بماند که خودم نه هاف لایف رو برتر از بایوشاک میدونم و نه برعکسشو. مثل اینه که بگی مامان رو بیشتر دوست داری یا بابا رو!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)