دوستان صبانت سرویس 1 ماهه هم میده ؟ یا فقط 3 ماهه و 6 و ... ؟
دوستان صبانت سرویس 1 ماهه هم میده ؟ یا فقط 3 ماهه و 6 و ... ؟
نه فقط سه ماهه به بالا
خط من شده مثل تلفنهای سکه ای.هر دو دقیقه با ارور 734 هی قطع میشه و بعد از بارها تلاش تا کانکت شه حداقل 2-3 دقیقه کار داره.چقدر من دارم الان لذت میبرم.خدایا شکر!
این صبانت چرا جدیدا اینقدرحجم زیاد کم میکنه؟
من قبلا همین استفاده وب گردی رو میکردم ،آخر ماه 2 گیگ اضافه داشتم
ولی از اول شهریور با همین وب گردی معمولی روزی 200 مگ کم کرده!!!
امروز با برنامه بندوایت میتر دیدم فقط 35 مگ استفاده کردم، ولی برام زده 125 مگ!!!!
وافعا منم فهمیذم دوستان راست میگفتند که صبا نت دزد حجمه. مخصوصا از اول شهریور بدجور داره میدزده
شما وضعیت شبانتون چطوره؟من امشب دارم با 110 دان میکنم اصلا مثل یه رویاست
من اخلاقم طوریه که اگه یه چیزی خوب باشه میام میگم خوبه.اگه بد باشه میگم بده! نه مثل کسایی که تا اینترنتشون خوب میشه صداشون در نمیاد و تا افتضاح میشه 100تا تاپیک اعتراض میزنن و ناله میکنن
دیشب سرعت به زور 50بود امشب ترکونده
هنوز یک ساعت دیگه مونده تا شبانه تموم شه
حواسم نبود اگه قبلا 2تا فایل میزاشتم سرعتم بهتر میشد ولی حواسم نبود یه فایل گزاشتم
نتیجه نهایی رو بهتون میگم
امشب صبانت برا من که عالی بود
ولی سرعت روزانم خوب نیست 60 کیلو به زور
عکس تو امضام هم تا برنگشتن به حالت قبل صبانت پابرجاست و عوضش نمیکنم![]()
Last edited by mahdi-001; 04-09-2010 at 06:07.
اینترنت منم اینطوری بود گذاشتم رو auto connect درس شد
سلام، من مشهد هستم و 2 سالی میشه از صبانت سرویس دارم. سرعت دانلود این روزها مناسبه و مثل قبل شده اما پینگ من خیلی بالا رفته. قبلا دور و بر 200 میچرخید و پایین تر هم میرفت اما الان در بهترین حالات حدود 270 هست و در بقیه موارد 300 و 400 و ... .
دیگه اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد. میخوام بدونم برای همه این پینگ بالا رفته؟ و دلیلش چی هست؟ آیا درست میشه؟
آقا شاید تو شهر شما صبا نت بدترین باشه تهران که همه میگن صبا نت سرعتش کمه ولی تو تبریز من هرشب 2.4 گیگ دانلود میکنم سرعت شبانه هم روی 250 کیلوبایت بر ثانیه هست سرویس 128 صبا
دوستان اومدم خبر بدم
۱ هفته هست عالی شده
پینگ روی 200 هست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)