سلام بچه ها چطور این ترمز اتوماتیکش برداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها چطور این ترمز اتوماتیکش برداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو تنظیمات مربوط به سختی بازی برید off کنید
میشه دقیق تر بگین تو کدوم قسمت رو باید off کرد
قبل از هر مسابقه اونجا که نشون میده ماشین سمت راست تصویر هست یا همون service area
از منوی سمت چپ گزینه سوم نوشته difficulty and assist
اون رو که بزنی 3 تا حالت داره تو preset
و زیرش نوشته advance که اون رو بزنی چند تا گزینه میاد
به نظرم این بازی تو رالی ها نامردی میکنه.
آخه مگه میشه تو کراس ها همیشه اول بشم ولی تو رالی ها نفر 6 و 7؟!
اونم با اینکه می بینم فاصله ام از نفرات عقبی بیشتر میشه ولی آخرش اونا از من بالاترن!
من که میگم تو مسابقات رالی کشکی رکورد میده.
این رو، سایت فارنت نوشته.شما در بازی داری حالتهای مختلفی خواهید بود که میتوان به مودهای رالی کراس، رالی، لندراش، Head2Head، تریل بلازر و مود جدید Gymkhana است که بنا بر نوع سبک مسابقه، خودروهای آن سبک در اختیار شما قرار میگیرند. در این بازی همچنین دارای یک زنگ تفریح به ظاهر آسان و در عمل سخت! با نامGymkhana هستیم که البته با طی کردن دوره آموزشی کنبلاک معروف دیگر برای شما چندان سخت هم نخواهد بود.
شما پس از طی کردن دوره آموزشی با کنبلاک، میتوانید دریک مکان نسبتا کوچک پرشهای بلند انجام داده و یا زیر یک ترلی دریفت بزنید و با پیچیدن به سبک کنبلاک وG معروفش بالاترین امتیاز را در این حالت بدست آورید .
این مود هایی که گفته کجا هستند؟ دوره آموزشی کن بلاک کجاست؟
کسی نمی دونه؟
منظورت کدوم مدهاست؟ تو قسمت single pleyer یا مولتی..منظورش از مدها همون حالتای بازیه که انجام میدین..مثلا رالی مسابقه ایه که ماشین ها به فواصل زمانی حرکت می کنن و زمان مجموع مقایسه میشه..یا هد تو هد مسابقه بین دو ماشینه که یک مسیر رو همزمان طی می کنن...یا جیمیکانا هم همون جینگولک بازیهاییه که تو این شماره اضافه شده
کِن بلاک هم تو قسمت کریر، session اول تو قسمت نهایی، یعنی همون مثلث وسطی برای جیمیکانا ابتدا چند تا آموزش میزاره که بعد ما باید همون کارها رو انجام بدیم.
Last edited by treason_boys; 13-06-2011 at 17:20.
بالاخره رسیدم به اونجا همرو هم اول شدم ولی تو اینها هر کاری می کنم، نمی شه.
این که اصلا آموزش نمی ده، یه فیلم کوچولو می ذاره و بعدش من هر کاری می کنم، نمی تونم بیشتر از طلا بگیرم!![]()
طلا همون نفر اوله اینجا...واسه پلاتینیوم گرفتن باید مهارتت در حد کِن بلاک باشه
مثلا تو قسمت پرش باید به محضی که ماشین بعد از پرش به زمین رسید دستی بکشی ماشین دور بزنه
یا مثلا تو قسمت spin فقط از یه قسمت استفاده کن..به محضی که دور 360 کامل شد یه مقدار از محدوده برو بیرون دوباره برگرد داخل همونجا 360 بعدی رو بزن
کلا باید خیلی سریع و بی اشتباه انجام بدی..سخته ولی ممکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)