تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 34 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 339

نام تاپيک: سریال در مسیر زاینده رود

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اعدام!

مادر مهران را که پیرمرده عقد کرد.مهران هم از زندان آزاد شد و به مادرش زنگ زد تا باهاش صحبت کنه.پیرمرده هم موبایل مادره را برداشت و نگذاشت مهران با مادرش صحبت کنه.به مهران گفت اگه مامانت را میخوای بیا خونه مون.این چکیده کار بود که برات نقل کردم.
    اوه اوه!
    خوب اعدامش می کردن که..
    اما این پیره مرده هم یه تیرو و ...
    داره قضیه قشنگ میشه!

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

چيز زيادي ازش نمونده. ولي من هنوز نفهميدم پيرمرده مي خواد چيكار كنه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

«در مسير زاينده رود»؛ مجموعه‌اي ديدني از مضامين ملموس زندگي

خبرگزاري فارس: «جبار آذين» معتقد است: سريال «در مسير زاينده رود»، نوشته خوب «عليرضا نادري» و ساخته هوشمندانه «حسن فتحي» مجموعه‌اي ديدني از مضامين عميق، آشنا و ملموس زندگي است كه در لايه‌اي از مناسبات خانوادگي روايت مي‌شود.

«جبار آذين» منتقد سينما در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «در مسير زاينده رود» ساخته حسن فتحي، اظهار داشت: سريال «در مسير زاينده رود»، نوشته خوب «عليرضا نادري» و ساخته هوشمندانه «حسن فتحي»، نويسنده و كارگردان صاحب نام تئاتر، سينما و تلويزيون، مجموعه‌اي ديدني از مضامين عميق، آشنا و ملموس زندگي است كه در لايه‌اي از مناسبات خانوادگي روايت مي‌شود.
    وي در ادامه تاكيد كرد: اين مناسبات كه غرور و منيت، عشق و حسرت، هنر و ورزش و مسائل، معضلات و عوارض كج‌روي و تندروي نسل‌ها ابزار آن است، به ويژه در ميان دو خانواده سرشناس و داراي موقعيت اجتماعي و اقتصادي خاص، به تصوير كشيده شده است.
    اين منتقد در ادامه افزود: دو خانواده‌ اين سريال داراي دو ديدگاه متفاوت اما شناور هستند كه سنت و مدرنيته ظرف باورهاي آنان است و اين همان لايه دوم و زرين مجموعه موفق «حسن فتحي» است كه در بستر شهر تاريخي و سنتي اصفهان محمل حضور مي‌يابد.
    آذين تصريح كرد: مجموعه‌ساز كه به‌خوبي با ظرفيت اين شهر و ويژگي‌هايش آشنا است، حرف‌هاي شنيدني خود و «عليرضا نادري» را در قالب‌هاي فردي، خانوادگي و اجتماعي مناسبي جاي داده و بازگو مي‌كند.
    اين مدرس دانشگاه ادامه داد: در دو سوي سنت و مدرنيته «حسن فتحي»، آدم‌هايي حضور دارند و زندگي مي‌كنند كه مشخصه شخصيتي آن‌ها بيش از هر چيز موقعيت اجتماعي، اقتصادي و مناسبات مردمي آن‌ها است.
    او گفت: در يك سو آدم‌هايي طنيده در فرهنگ سنتي و اصالت‌ها بر مبناي ديدگاه‌هاي خود بر بستر دانستني‌هاي بيشتر و جوانمردي قرار گرفته‌اند و در آن سو هم آدم‌هاي متجدد با قدرت و نفوذ در عرصه‌هاي تجارت و موقعيت‌ها صف بسته‌اند. حال اين دو كه در جامعه جاري‌اند، توسط عملكرد نسل جوان به هم نزديك مي‌شوند تا وصل يا فصل اجتماعي را به صورت اصولي تجربه كنند.
    آذين در ادامه به فارس، گفت: همه اين‌ها موقعيت‌هايي فراهم ساخته تا «حسن فتحي» بيننده را به درون پيچ و خم‌هاي زندگي امروز ما ببرد و با نيشتر هنر، دمل‌هاي چركين اجتماعي را بشكافد، آدم‌ها از هر نسل و با هر تفكري، سرنشينان كشتي «حسن فتحي» بر آب‌هاي زاينده‌رود
    زندگي هستند و بايد با زدودن فاصله و موانع فردي، اجتماعي و پاكسازي در ميان سنت‌ و مدرنيته از خرافات و آلودگي‌هاي زاينده‌رود، نصف جهان را نظاره كنند.
    «جبار آذين» در پايان اين گفت‌وگو نيز خاطرنشان كرد: كار موفق «حسن فتحي»، ماحصل زحمات و نگاه عميق او، فيلمنامه خوش مضمون و خوب پرداخت شده «عليرضا نادري»، بازي‌هاي قوي و درست هدايت شده، موسيقي، مناسبات، پردازش درست آدم‌ها، ماجراها و فضاسازي‌هاي مقبول و استفاده از ويژگي‌هاي اصفهان است. اين كه «حسن فتحي» با اين همه آدم، ديدگاه و الگوهاي سنت و مدرنيته، عرصه نيك و بد چه خواهد كرد و آيا حرف تازه‌اي در اين زمينه خواهد داشت و حرف‌هايش تا چه حد هنرمندانه و راه‌گشا خواهند بود، مواردي هستند كه بايد صبر كرد و تا به انتهاي مجموعه، با آدم‌هاي «در مسير زاينده‌رود» همراه شد.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مهدی مهدوی‌کیا می‌گوید سریال «در مسیر زاینده رود» زیاده‌روی کرد
    تعمیم ناهنجاری‌های جامعه به تمام فوتبالیست‌ها درست نیست

سینمای ما - سریال در مسیر زاینده‌رود به نظر این بار شدیداً مورد استقبال عموم مردم قرار گرفته، سریالی که شاید بخشی از واقعیت‌های موجود در مورد فوتبالیست‌ها را به تصویر کشیده است. درآمدهای بالا، شهرت زیاد و تربیت خاص فوتبالیست‌ها که اغلب از اقشار ضعیف جامعه سربرآورده‌اند، موضوعی است که کارگردان معروف سریال در مسیر زاینده‌رود سعی کرده بخشی از واقعیت‌های زندگی آنها را به تصویر بکشد.
    «مهران سارنگ» به عنوان یک فوتبالیست سرشناس در سریال «در مسیر زاینده‌رود» توانسته نگاه بسیاری از اقشار جامعه را معطوف به خود کند، موضوعی که البته بازخوردهای کاملاً متفاوتی را بین بینندگان سریال پرمخاطب شبکه اول صدا و سیما داشته است.
    مهدی مهدوی‌کیا، کاپیتان اسبق تیم‌ملی، به شکل خاصی در مورد سریال «در مسیر زاینده‌رود» نظرش را ارائه می‌دهد: «من فکر می‌کنم این سریال به شکل ایده‌آلی توانسته زندگی واقعی فوتبالیست‌ها را به تصویر بکشد. البته همیشه در مورد تمامی مشاغل نظرات خوب و بد زیادی وجود دارد، اما من شخصاً اعتقاد دارم در بحث فوتبال و پرداختن به زندگی یک فوتبالیست تا حدودی زیاده‌روی شده است.»
    مهدوی‌کیا ادامه می‌دهد: «اعتقاد من این است از بین این همه فوتبالیستی که وجود دارد، شاید یکی، دو بازیکن یا چند بازیکن محدود به بیراهه بروند، اما تعمیم ناهنجاری‌های جامعه به تمام فوتبالیست‌ها درست نیست و مقدار زیادی با واقعیت‌های زندگی بیشتر آنها همخوانی ندارد.»
    کیا می‌گوید: «شهرت جنبه‌های متفاوتی دارد، اگر یک فوتبالیست استفاده خوبی از شهرت نبرد، آن موضوع قطعاً‌ به آن بازیکن لطمه خواهد زد، اما استفاده مناسب و صحیح از شهرت، مطمئناً نفع و استفاده زیادی را متوجه آن بازیکن و جامعه خواهد کرد.»
    کاپیتان اسبق تیم‌ملی در مورد پرداختن بخشی از سریال توسط کارگردان به درآمد بالای بازیکنان، نظری کاملاً متفاوت با ایده کارگردان سریال «در مسیر زاینده‌رود» ارائه می‌دهد و می‌گوید: «در همه جای دنیا فوتبالیست‌ها از همه معروف‌تر هستند و این موضوع فقط مختص ایران نیست. این موضوع در تمام کشورهای صاحب‌نام فوتبال نظیر انگلیس، ایتالیا و ... وجود دارد که فوتبالیست‌ها درآمدهای بسیار بالایی دارند. فوتبال ورزش محبوب دنیاست و من فکر می‌کنم خدا استعداد خاصی را در یک فرد قرار داده و آن شخص با استفاده از آن استعداد ذاتی از میان بسیاری از فوتبالدوستان به یک فوتبالیست معروف و محبوب تبدیل می‌شود.
    من فکر می‌کنم نگاه صرفاً مادی و نگاه منفی به زندگی یک فوتبالیست اصلاً صحیح نیست. اصلاً من یک پیشنهاد دارم؛ اگر می‌گویند درآمد فوتبالیست‌ها واقعاً بالا و بیش از حد است، خب همه بروند فوتبالیست شوند تا درآمدشان میلیونی شود. فکر می‌کنم کسی هم نمی‌تواند جلوی فوتبالیست شدن شخص دیگری را بگیرد و مطمئناً راه برای یک فرد برای فوتبالیست شدن باز است.»

منبع: سینمای ما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه tik-tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

[QUOTE=pcforlife;5385279][CENTER]مهدی مهدوی‌کیا می‌گوید سریال «در مسیر زاینده رود» زیاده‌روی کرد

آقای مهدوی کیا من از طرفدارای پرو پا قرص شما هستم . ولی منم اگه ثروتی مثل شما داشتم که میگن نوه و نتیجه تون هم تامین هستند و کم کم بالا دست علی دایی بلند میشید به این سریال شدیدا اعتراض میکردم .
    توی جامعه ای که حقوق کارگر نهایتا 300 تومن در ماه و 36000000 در سال هستش اونوت فوتبالیست بیاد به سقف قرار داد 300 میلیونی اعتراض کنه ظلم نیست . ( دیروز توی رادیو شنیدم که آقای آجر لو گقته توی استیل آذین 9 بازیکن یالا تر از سقف قرارداد گرفتن مثلا علی کریمی 2 برابر احتمالا یکی از اون 8 تای دیگه هم شما هستید )
    ولی خیلی ها هستن که الان با این فیلم دلشون خنک میشه .

6. این کاربر از tik-tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واكنش نماينده اصفهان به سريال در مسير زاينده رود

ايسنا: نماينده اصفهان در مجلس شوراي اسلامي سريال در مسير زاينده رود را اشتباه استراتژيك صدا و سيما دانست و گفت: صدا و سيما با اين اقدام ضد فرهنگي مردم اصفهان را نسبت به خود بدبين كرده است.

حسن كامران در ارزيابي خود از سريال در مسير زاينده رود تصريح كرد: كلا مردم شناسي صدا و سيما در بعضي جاها بسيار ضعيف است و بي‌توجهي به لهجه‌ها و آداب و رسوم مردم خود يك اقدام ضد فرهنگي است، به خصوص براي مردم اصفهان كه صاحب فرهنگ غني هستند.

وي هم‌چنين خاطرنشان كرد: امام(ره) فرمودند در كجاي دنيا مي‌توان شهري مثل اصفهان پيدا كرد و يا شهيد بهشتي فرمودند كه تمامي جهان در اصفهان، اصفهان مدل سبك‌هاست، سبك هنري، سبك كلامي، سبك فلسفي، سبك موسيقي و انواع سبك‌ها در اصفهان وجود دارد، صدا و سيما بايد به نسل جوان و نوجوان اين سبك‌ها را ارايه و آموزش دهد كه سبك‌هايي بي‌نظير است نه سريال بي‌محتوايي مانند در مسير زاينده‌ رود كه به مسخره لهجه مردم اصفهان مي‌پردازد.

كامران ادامه داد: وقتي صدا و سيما به حالتي مسخره مسايل را مطرح مي‌كند مردم به حالت فطري و خودجوش ناراحت و عصباني مي‌شوند، اين ناراحتي‌ها و اعتراضات در مكان‌هاي مختلف توسط مردم به من به عنوان نماينده آنها منتقل شده است، اما صدا و سيما وزير ندارد كه از وي سوال كنيم، قرائت تذكر هم صرفا در صحن مطرح مي‌شود منتهي بنا دارم تفحصي در اين بخش‌ها به صدا و سيما بزنم و بررسي كنم كه چرا اين‌گونه عمل مي‌كند.

به گفته وي، با توجه به اين‌كه صدا و سيما هم وضع مالي خوبي و امكانات بسياري در اختيار دارد بايد جوامع را ارزيابي كند و ببيند مردم شهرهاي مختلف در چه موضوعاتي حساس هستند تا در كارهايشان آنها را مورد توجه قرار دهند.

وي كه عضو ناظر بر مطبوعات است، خاطرنشان كرد: به خاطر دارم چند سال پيش‌ روزنامه ايران نسبت به برادران آذري توهين كرده بود كه ايران را تعطيل كرديم، بنابراين صدا و سيما بايد به حساسيت‌هاي اقوام، نژادها و محلات توجه كند به خصوص در مورد شهر اصفهان كه صادر كننده مدل‌ها و سبك‌هاي مختلف است.

وي با ارزيابي منفي از سريال در مسير زاينده رود گفت: اين كار بدي است صدا و سيما بايد توجه بيشتري به نكاتي كه مردم نسبت به آنها حساس هستند داشته باشد.

نماينده مردم اصفهان در خاتمه خاطرنشان كرد: در نگاه يونسكو اصفهان به دليل داشتن قدمت و آثار فرهنگي پايتخت فرهنگي جهان اسلام است لذا اين فيلم واقعا باعث تعجب است و خوب است كه صدا و سيما جبران مافات كند،‌ مديريت صدا و سيما بايد يك نظارت عاليه داشته باشد اما متاسفانه به نظر مي‌رسد صدا و سيما جزاير مختلفي دارد كه اين امر به ساختار صدا و سيما ضربه خواهد زد.

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

چه تیکه ضایعی!! بعید بود از شبکه ملی!

گرکانی تو ماشین پشت موبایل به مهران که تو مجتمع مصیب ورزش میکرد:

...من حتی الان میتونم بگم که دیشب کجا خوابیدی! پیش کی بودی!!...

10. 3 کاربر از Geronimo_AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چه تیکه ضایعی!! بعید بود از شبکه ملی!

گرکانی تو ماشین پشت موبایل به مهران که تو مجتمع مصیب ورزش میکرد:

...من حتی الان میتونم بگم که دیشب کجا خوابیدی! پیش کی بودی!!...
    خوب این جمله حتما اون معنی رو که نمیده می تونه پیشه خانوادش خوابیده باشه!
    به نظرم تیکه ضایعی محسوب نمیشه

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

آخه این خارجیهای بی ادب تو فیلماشون با هم که حوالپرسی میکنن معمولا این سوالو میپرسن...(معمولا ها!) یا میبینن یکی خلقش تنگه میگن دیشب...؟!
    گرکانی هم که آدم درستی نیس...گفتم شاید ذهنشون به این دیالوگا عادت کرده بوده اینم خاستن بذارن این وسط.. وگرنه اینجا برای تست یکی میگن دیروز نهار چی خوردی و اینا!...

حالا!...بیخیال! فقط گفتم که بخندیم!

13. این کاربر از Geronimo_AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •