آخه اینی که شما گفتی ربطی به حرف بنده نداشت
بنده عرضم درمورد کینه ی کامیاربود
آخه اینی که شما گفتی ربطی به حرف بنده نداشت
بنده عرضم درمورد کینه ی کامیاربود
اگه قرار باشه تو همه سریال ها بازیگران با تجربه بازی کنن پس این بازیگران جوان ما کی فرصت عرض اندام و کسب تجربه رو پیدا کنن!؟
به نظر من که بازیگر خوبیه در آینده بیشتر ازش خواهیم شنید.
[QUOTE]اگه قرار باشه تو همه سریال ها بازیگران با تجربه بازی کنن پس این بازیگران جوان ما کی فرصت عرض اندام و کسب تجربه رو پیدا کنن!؟
به نظر من که بازیگر خوبیه در آینده بیشتر ازش خواهیم شنید/QUOTE]
ایشون نگفتن با بازیگرباتجربه باشه...بلکه گفتند گلابی نباشه....فرصت هم باید دراختیار کسی قراربگیره که یه ته مایه استعدادی داشته باشه..وگرنه همین جوری که نمیشه...مثل گلزار که هنوزم که هنوزه مثل ماست میمونه...ولی مثلا نگارجواهریان خیلی رون بازی میکرد...مخصوصا نوی زیرتیغ وقتی بابرادرش(کورش تهامی)داشت درمورد گذشت حرف میزد...من که میخکوب شده بودم حالا کار ندرام که فیلم نامه هم خیلی قوی بود
کاملا موافقم در مورد این سکانس. به طور کلی امین تارخ توی این سریال نقشش را خیلی خوب اجرا کرده.
بله . خيلي سكانس عالي بود . حال كردم و البته كمي دلگير هم شدم
چونكه من بزرگ رو ديده بودم قبلا(البته شما هم ديديد) در جاهايي كه عصباني ميشه يا . خيلي درگير كارهاشه
اونجايي كه اسماعيل شروع كرد به صحبت كردن واقعا سنگين بود .
بنظرم در مجموعه جراحت تنها مشكل از اينجا بود كه از ابتدا جذاب شروع نشد . خصوصا در قسمتها اول . دو قسمت اول . خودم دو سه نفر رو ديدم كه چون از شبكه سه انتظار فيلم طنز داشتند همون روز اول كه قسمتهاي ابتدايي رو ديدن منصرف شدن .
الانم اصلا نگاه نميكنند . بنظر من بزرگترين ضرر رو همين دوستاني ميكنند كه گفتم . جراحت واقعا عاليه .
امين تارخ هم محبوب دل ميشه در هر بازيش .
قشنگي فيلمنامش از اينجاس كه به ما نشون ميده برادر كه باشيم . بزرگتر كه باشيم . اگه قلبمون به هم نزدبك نباشه هر اندازه كه يار و ياور هم ديگه باشيم . آخرش اين بلا سرمون مياد كه سر اسماعيل اومد . جلو بزرگ نتونست بگه كه من خونه و اكرم رو آتيش نزدم . نتونست بگه كه من مطب خانم سهرابي بودم . چرا ؟ چون اونروزي كه صورتش زخمي بود و بزرگ ازش پرسيد نگفت كه از كجا خوردم
Last edited by yarane-naghdi; 25-08-2010 at 01:51.
شاهرخ استخری همچین هم بازیگر اماتوری نیست .
مطمئن باش 50 درصد اگه فیلم های دلنوازان و فاصله ها راضی کننده بود به خاطر بازی شاهرخ استخری بود .
این همه هم بازیگر ضعیفی نیست .
همون حرکات شاهرخ استخری را هر بازیگری نمیتونه بازی کنه . مثل نگاه نکردن توی صورت فرد مقابل و با سر همه چیز را جواب دادن
اتفاقا این رامین راستاد کشف خود محمد مهدی (عسگرپور) تو سریال داداشیه
تو اون سریال که کارش حرف نداشت
قبل داداشی که اصلا مطرح نبود
بعدشم نقشهای خوبی بهش ندادن تا همین جراحت
Last edited by bleu2u4u; 25-08-2010 at 11:18.
طرف هر چی هم بازیگر باشه بالاخره یه پارتی کوچولو باید داشته باشه . اصلا شما یه شغل به من بگو که بدون پارتی باشه![]()
البته راستاد محصول آکادمی جناب امین تارخ هم میباشد.
" امین تارخ در سال۱۳۷۳ اولین مدرسه بازیگری را به نام کارگاه آزاد بازیگری درتهران تأسیس کرد که یکی از مؤسسات آموزش بازیگری سینما درایران محسوب میشود. فارغالتحصیلان کارگاه آزاد بازیگری تا سال ۱۳۸۷]، تعدادی از جوایز هنرپیشه برتر را به خود اختصاص داده اند.از فارغ التحصیلان این موءسسه که وارد عرصههای بازیگری شده اند میتوان افراد ذیل را نام برد:حبیب رضایی مهتاب کرامتی ترانه علیدوستی شهاب کسرایی پوریا پورسرخ مریم بوبانی بیتا بادرانغزل صارمی مجید مشیری رامین راستاد مهدی امینی خواه شبنم مقدمی شهرام قاعدی بیتا سحرخیز شهناز شهبازی مینا احمدوند پاشا رستمی و..."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M A M M U T; 25-08-2010 at 11:30.
اره ولی من هیچ نقش جالبی ازش غیر این دو تا سریال ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)