در این که بارسلونا تو مسی و ژاوی خلاصه میشه شکی نیست .... نمونشم تو پارسال بازی با اینتر دیدیم !
به نظر من فقط تو ژاوی خلاصه میشه. نمونه اش هم همین بازی دوستانه میلان با بارسلونا که هفته پیش برگزار شد. میلان با تیمی متشکل از همه ی خریدهای جدید این فصلش + چند تا از بازیکنای تیم اصلی واقعا با بارسلونا پایاپای بازی کرد. در عوض بارسا خصوصا تو نیمه دوم ترکیب اصلیش رو به زمین آورد ولی چون ژاوی نبود اصلا نظم همیشگی رو نداشت و مسی مدام تک روی میکرد. گل بارسا روی حرکت خریدهای تازه ی این تیم به ثمر رسید و نمیشه گفت که تاکتیک همیشه موفق تیکی تاکای بارسا تونست به گل برسه. پس زیاد به این تاکتیک ننازید.
مطمئنم دوستان بارسایی الان میان به جای منطقی بودن، کل حرف رو تخطئه میکنن بعدشم قیافه ی منطقی به خودشون میگیرن و به همه میگن که احساسی بحث نکنین!
خیلی منون می شم اگر دوباره این پست رو بخونید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دارم سعی می کنم به شما بفهمونم هر تیمی رو ستاره اش تکیه داره اما انگار نه انگار.
دیگه شما که منچستری هستید باید یادتون باشه که رونی وقتی مصدوم شد چه بلایی سر منچستر اومد.غیر اینه.
حالا شما اصرار دارید من که نمی تونم یه چیز هایی که مثل سنگ سخت شده رو در ذهن شما تغییر بدم!
مطمئنم دوستان بارسایی الان میان به جای منطقی بودن، کل حرف رو تخطئه میکنن بعدشم قیافه ی منطقی به خودشون میگیرن و به همه میگن که احساسی بحث نکنین!
از اینکه تونستیم اطمینان شما رو جلب کنیم خیلی خوشحالیم ولی کار ما توی این تاپیک مثل کار سیلوان(معلم هلن کلر) هست.
تمام تلاشمون رو می کنیم تا شما بتونید فنی و منطقی بحث کنید و تخطئه نکنید!