هیچ داروی علمی و تایید شده ای برای افزایش وزن وجود نداره . کلیه دارو ها ( چه شیمیایی و چه گیاهی } می تونن عوارض زیادی داشته باشند . بهترین کار برای افزایش وزن استفاده از مواد پر کالری و فعایت بدنی مناسب می باشد .
هیچ داروی علمی و تایید شده ای برای افزایش وزن وجود نداره . کلیه دارو ها ( چه شیمیایی و چه گیاهی } می تونن عوارض زیادی داشته باشند . بهترین کار برای افزایش وزن استفاده از مواد پر کالری و فعایت بدنی مناسب می باشد .
سیپرو هپتادین شکم نمیاره؟
من شنیده بودم بیشتر از اینکه چاق بشی شکمت بزرگ میشه
سیپرو هپتادین در اصل یک نوع آنتی هیستامین می باشد که دیده شده در بچه ها می تونه ایجاد اشتها کند . در افراد بزرگسال تاثیر آن تایید شده نیست ولی در بسیاری افراد موثر واقع میشه .
افزایش اشتها و بدنبال آن خوردن غذای بیشتر ایجاد اضافه وزن می کند و بسته به فرد و میزان تحرک وی ممکنه چاقی در هر نقطه ای از بدن بروز کند .
خوب اصولا به ازای هر هزار کیلوکاری افزایش دریافت انرژی در روز هر هفته تا 1 کیلو افزایش وزن دارید
حالا اگه همراش ورزش نکنید میره توی شکمتان جمع میشه میشید عین سیب . اگه ورزش کنید هیکلتان
روی فرم میاد . این افزایش کالری هم باید بصورت ترکیب چربی و پروتیین و کربوهیدرات باشه.
بطور خلاصه ساده ترین راه افزایش وزن بیشتر خوردن هست بخصوص موادی مثل مغزهای گردو و بادام و ...
که با حجم کم انرژی زیادی را به بدن میرسانند، در صورتی هم که اشتها ندارید لازم نیست دنبال این قرص
و اون قرص باشید که اشتها را زیاد کنه شما میتونید از غذاهای کم حجم و پر انرژی استفاده کنید .
آنتی هیستامینی مثل سیپروهپتادین در این موارد بیشتر عوارض ناخواسته دارد تا اثر افزایش اشتها .
در آخر شما باید اول از همه قد و وزن و جنس و دور مچتان را میدادید تا میدیدیم اول اصلا احتیاج به افزایش
وزن دارید یا نه.
خب بعضي ها ژنتيکي لاغرن ...به قول معروف سرشتشون اينجوريه ... هر چي هم ميخورن دفع ميشه...
اين جور افراد فک نکنم بتونن چاق شن ..درسته ؟
به نظر من اول برين دکتر که مطمئن شِن مشکل هورموني و غدد ندارين...بعد هم رژيم مناسب و ورزش....![]()
این آنتی هیستامین رو مصرف نکنید. یکی از آشنایان ما که الان 35سال سن دارن، چندین سال پیش از این دارو استفاده کردن که چاق بشن والان نازا هستنتوروخدا به آیندتون هم فکر کنین. میگن تاثیر اون دارو بوده
عرق یونجه 1 فنجان بعد از ناهار
عرق زنیان یک روز در میان در طول روز (مثل زهر می مونه حتما با شکر بخور) کلا 3 فنجان
عرق بهار نارنج 1 فنجان بعد از شام
روزی 1 عدد قرص ب کمپلکس
امتحان کردم جواب هم گرفتم
اگه جواب نگرفتی پستمو پس می گیرم
سلام چون تو پایک گفته شده تجربی من هم تجربه خودم رو می گم
تقریبا سه سال پیش شروع کردم باشگاه رفتن(بدن سازی) همرام با رِزیم گرفتن روزی 6 وعده بعضی وقتا بیشتر صبح 7 صبحانه ..10 میان وعده ...12 میان وعده دوم ..ساعت دو ناهار(ماست حتما همراش باشه)...ساعت 5 قبل باشگاه (معمولا سیب زمینی) ساعت 7 بعد باشگاه تخم مرغ ساعت 9 شام ( که توش گوشت باشه) ساعت 12 قبل خواب شیر با بیسکوییت...هنوزم همون وعده ها رو ندارم چون معدم به گمانم شرطی شده از اون موقع خلاصش اینه که 64 بودم در عرض 3 ماه شدم 75 در عرض 6 ماه شدم 80 ...الانم با اینکه هم خوردن هم ورزشم مثل قدیما نیست رو 75 فیکسم ... این بگم بدن من اصلا وزن بیار نیست به گمانم زنیتکیه ولی الان خیلی راضیم........کلا یه توصیه به همه چیزی که با زحمت به دست بیاد موندگارتر و قشنگتره همین الان خیلی ها تو باشگاه هستن که می خوان بدنشون مثل من باشه ولی باور کنید با بهترین داروهام نمی شه باید سه سال عرق بریزن همین!!
سلام
واسه اونایی که میخوان لاغر کنن.
من تجربه لاغر کردن دارم (۱۷ کیلو)
اول پشیمون شدم از جواب دادن به این دوستمون ولی گفتم فقط به خاطر گل روی بچه های پیگیر که اینجا پست دادن جواب بدم.
من حدود ۲-۳ سال پیش اول دیماه رفتم باشگاه بدنسازی، اول بگم که بدنسازی یه هفته اولش سخته چون بدنت درد میگیره ولی از اون به بعد میوفتید روی غلطک.
حدود ۳ ماه یعنی تا عید بدنسازی کار کردم. در این مدت من روزی ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم وزن کم کردم. که مجموعش در هفته میشد یک کیلو. یعنی در ۳ ماه با احتساب غیبتها و پیچوندن ها۱۰ کیلو وزن کم کردم.
با شروع عید دیگه خودتون میدونید چه وضعی پیش میاد.............!
من تا اواسط تیرماه ورزش رو غلاف کردم
اواسط تیر من شروع کردم به استخر رفتن... یعنی در هفته ۴ بار میرفتم استخر...این رویه تا اواسط شهریور ادامه داشت..
یعنی در کل من ۲ ماه شنا کردم و این پایان وزن کم کردن من بود.
یعنی من اواسط شهریور ۱۷ کیلو وزن کم کرده بود.
این کم کردن وزن تنها با ورزش کردن نبود. من شام اگر برنج بود یه کفگیر میخوردم. و چیزهای دیگر رو هم کم میخوردم.نهار هم زیاد نمیخوردم. لازم به ذکره که من موقع ورزش کردن اصلا اشتهای غذام کم میشد. یعنی بعد از باشگاه زیاد میل به غذا نداشتم و برای جلوگیری از ضعف کردن همون شام رو هم میخوردم.
من معمولا ماهی یه بار سرما میخوردم. پس از این مدت ورزش کردن، من تا یک سال مریض نشدم. قدرت بدنی من بسیار زیاد شد. من عادت داشتم توی استخر زیرآبی میرفتم طوری که کف ۳ متری میرفتم (چون از سکوت زیر آب لذت میبردم)
نتیجه: میشه با ورزش و رژیم غذایی (کم خوردن) ماهی ۴ کیلو وزن کم کرد.
سوالی بود در خدمتیم
Last edited by s_paliz; 28-09-2010 at 02:11.
والا منم خیلی دنبال اینم که چاق بشم چون خیلی لاغرم واسه همین 100 تومن دادم پروتئین هر روز با شیر خوردم ولی یه گرم اضافه نکردم تو یکی از سایتها هم یکی از بچه ها دوباره پیشنهاد کربو هیدرات و ... داد خواستم بگیرم پشیمون شدم گفتم شاید اینبار هم اثر نکنه حالا موندیم تو لاغری چاق هم نمیشم
بلاخره من همه راه رفتم فقط دکتر نرفتم در مورد قرص سیپرو هپتادین من کلا آدم آرومی هستم تو عمرم هم بیشتر از 3 بار دعوا نکردم آستانه تحملم هم خوبه یکی از دوستام پیشنهاد همچین قرصی داد من رفتم گرفتم و خوردم کلا حالم یه جوری شد تو حال خودم نبودم که به خاطر یه حرف الکی که یکی از دوستام گفت با آجر زدمش(حالا میگن اثر این قرص نبوده ولی من مطمئنم ماله همین قرص بود) شاید رو من همچین اثری داشته
فقط یه چیز خصوصی من به مدت یه ماه با خدا قهر کردم رفتم سر مشروبات تو 1 ماه 7 کیلو اضافه کردم بعد که گذاشتم کنار همون 7 کیلو موند ولی دیگه از این وزن بالا تر نرفتم
خیلی تایپ کردم ببخشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)