تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 421 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    این لپ تاپ که فعلا تمام بازیهای شاخ رو میکشه.از نظر بازی خیال دوستان جمع باشه.یه سوال داشتم :
    من تقریبا همیشه وقتی روشنش میکنم میزنمش به برق و تا حالا اصلا با باتری کار نکردم. مشکلی پیش نمیاد؟
    وقتی هم که از برق میکشم و فول شارژ میشه میزنه 2 ساعت 47 دقیقه شارژ داره.واسه شما هم همین میزان شارژ میزنه ؟
    نه دیگه ، شما باید هر هفته یا دو هفته یک بار از باتری استفاده کنی و همونطوری که دوستمون گفتن تا موقعی هم که شارژش به 10 یا 5% نرسید به شارژ نزنش
    البته آخرین باری که دیده بودم برا من 3 ساعت و خورده ای نشون میداد اما حدود 2 ساعت باتریش دووم داشت
    من توصیه نمی کنم باتری رو جدا کنی چون اگه برق بره ممکنه به خود لپ تاپ آسیب برسه
    فعلا همین طور از استفادش کن ، یعنی هفته ای یک بار از باتری استفاده کن

2. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من توصیه نمی کنم باتری رو جدا کنی چون اگه برق بره ممکنه به خود لپ تاپ آسیب برسه
    آره خواب ولی این حالت بدبینانش هست ..
    این یه استراحت به باتری هستش . بد نیست هر از گاهی انجام بشه ! من هر لپتاپی تا الان داشتم این کارو کردم و جوابشم گرفتمکه عمر بالای باتری بوده (مخصوصا در لپتاپهای قدیمی که یه امر ضروریه ) ..

4. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدل گرافیک آنبوردش با i3 350m کسی میدونه چه قدر باتری نگه میداره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

مدل گرافیک آنبوردش با i3 350m کسی میدونه چه قدر باتری نگه میداره؟
    هیچ رابطه ی خاصی بین گرافیک آنبورد اینتل و باتری وجود نداره ..
    زمان استفاده از باتری بستگی به نحوه استفاده شما از لپتاپ داره مثل کم کردن نور led بستن برنامه های پیش فرض مخصوصا آنتی ویروسهایی چون کاسپرسکای که همش در حال چک کردن سیستم هستند ..
    زمان استانداردش برای من تا الان همون 2 ساعت و نیم هستش که واسه شمام همینطوره

(فکر میکنم اکثر بچه های در این تاپیک موافق باشند که برای این لپتاپ گرافیک اینتل حرفه ای نیست و پیشنهاد نمیشه )

7. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض ?

من تو یه کتاب شیمی خوندم نوشته بود اگه از باتری لپ تاپ و موبایل استفاده نشه به ازای هر روز عدم استفاده 1% از عمر باتری کم میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من تو یه کتاب شیمی خوندم نوشته بود اگه از باتری لپ تاپ و موبایل استفاده نشه به ازای هر روز عدم استفاده 1% از عمر باتری کم میشه
    این دیدگاه خیلی تخصصیه و حساسیت خاصی رو میطلبه ..
    بنابراین از دوستان حرفه ای بیشتر انتظار میره که به آموزشها و موارد گفته شده در پایین توجه داشته باشند ..

استفاده زیاد و مکرر از باطری، میتونه عمرش رو کاهش بده و همینطور عدم استفاده از باطری هم میتونه باعث کاهش عمر و آسیب اون باشه

به طور معمول باطریهای لپ تاپ از یك سال تا سه سال قابل استفاده هستند. چه ازش استفاده كنید و چه استفاده نكنید به مرور زمان از بین خواهد رفت و عمرش كم می شه . بین ۳۰۰ تا ۸۰۰ شارژ و دشارژ دوام می آورند و بعد واکنششون خیلی کند میشه .حتی وقتی شما به برق شهر هم وصل باشید مقداری از این چرخه ها استفاده میشه

پس از مدتي استفاده نادرست از باتري ظرفيت موثر اون كم ميشه مثلا جایی خونده بودم طي 2ماه از 1500 ميلي آمپر به 1350 ميلي آمپر ميرسه (البته ظرفيت كامل باتري در طول عمرمفيد بتدريج كم مي شود ولي در اينجا منظور كاهش شديد و غير طبيعي هست) و در نتيجه زمان هر بار استفاده از لپتاپ در هر بار شارژ نسبت به روز اول كمتر وكمتر ميشه و باتري زودتر احتياج به شارژ پيدا ميكنه در حاليكه بعضي از سلولهاي باتري كاملا شارژ نمي شند فساد شميايي ناشي از شارژ نشدن تعدادي از سلولها باعث ميشه كه پس از طي 150 سيكل يا نصف عمر مفيد باتري اصطلاح بميرد و كاملا از كار بيفتد.

حرارت به همراه نحوه استفاده معمول از باطری ها با طول عمر اونها ارتباط داره.
    كالیبره كردن باطری با یك تخلیه كامل بعد از هر ۳۰ بار شارژ به نگهداری ظرفیت نگهداری باطری كمك می كنه . یعنی هر دو ماه کالیبر رو انجام بدید مفید واقع میشه (در پایین آموزشش رو کامل نوشتم )
    كاليبره كردن باعث ريفرش شدن سلولها و مدار كنترل باتري ميشه. ظرفيت نهايي باتري را به حداكثر ممكن ميرسونه و باعث مي شه كه دوران عمر و سيكلهاي شارژ باتري شما به حداكثر برسه ..

پیشنهادات برای افزایش عمر باتری :

توصیه میشه از باتری لپتاپ در هفته چندین بار استفاده بشه .. دیگه حداقلش یک بار استفاده بشه
    با رسیدن میزان شارژ باطری به ۱۰ تا ۲۰ درصد شارژش كنی
    باطری را جدا كنید و در مكان خشك و خنك نگهداری كنید.(یادت باشه رطوبت شدیدا به باتری آسیب میرسونه پس حتما داخل یه پلاستیک بزار و بعد بزارش تو یخچال ) میزان شارژ بهینه باطری جهت نگهداری طولانی ۴۰% است .
    در صورتی که باطری را در شارژ ٤٠٪ و در دمای نزدیک به صفر نگهداری کنید پس از یکسال، ٩٨٪ ظرفیت عملکردی خود را حفظ خواهد کرد. پس با این حساب باطری رو در طبقات پایین ییخچال قرار بدید نه فریزر !

اگر باطریتون رو جدا میکنید از usb به عنوان پشتیبان برق و عدم آسیب رسانی به دستگاه استفاده کنید

نحوه کالیبره کردن :

1- فيش پاورآداپتور را به دستگاه وصل كنيد و بذاريد تا شارژ كامل صورت بگيره. از چراغهاي روي باتري دستگاه پي به شارژ شدن كامل ببريد.

2- پس از اينكه شارژ تكميل شد اجازه بدید به مدت 2 ساعت يا بيشتر لپتاپ به همان حال باقي بمونه (پاور آداپتور به دستگاه متصل باشه) در اين حالت شما مي تونيد لپتاپ را روشن كنيد وبا اون كار كنيد اما در اين مدت به هيچوجه حتي لحظه اي فيش آداپتور را از دستگاه يا از پريز برق جدا نكنيد.

3- فيش را از دستگاه جدا كنيد و دستگاه را اگر خاموش است روشن كنيد. در اين حالت همچنان مي توانيد با لپتاپ كار كنيد يا اينكه آنرا روشن به حال خود بگذاريد تا زماني كه باتري به 6% برسد و شما پيغام Low Battery را در صفحه ببينيد.

4- به كاركردن با لپتاپتان ادامه دهيد تا اينكه دستگاه به حالت sleep يا stand by برود. مي توانيد در اين فاصله كارهايتان را save كنيد و برنامه هارا ببنديد.

5- لپتاپ را خاموش كنيد يا بگذاريد در همان حالت sleep/stand by بماند. لپتاپ را بمدت 5 ساعت يا بيشتر در همين حالت بگذاريد تا بماند.

6- فيش پاور آداپتور را به دستگاه متصل كنيد و بگذاريد تا شارژ كامل انجام شود
    Last edited by Gilopa; 20-08-2010 at 15:26.

10. 6 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

سلام؛ دوستان این تاپیک میخوام حالا که همتون 5010 دارید دلیل بیارید که به چه علت این رو به ایسر 5741 ترجیح دادید؟ دادشم میخواد بگیره ولی من اون رو واسه گرافیک بهتر و هارد بیشتر و قیمت کمتر بهش بیشتر توصیه میکنم! البته خودمم که دنبال خرید Sony f12gfx هستم البته اگه مخ بابام زده شه که 1850000 بابتش پول بده

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

راستی اگه زودتر جواب بنده رو بدین ممنون میشم آخه فردا پسفردا میخواد بگیره! خواهشا جوابتون مربوط به مارک دل یا ایسر نشه بهتره چون اونش دیگه سلیقه ایه. ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام؛ دوستان این تاپیک میخوام حالا که همتون 5010 دارید دلیل بیارید که به چه علت این رو به ایسر 5741 ترجیح دادید؟ دادشم میخواد بگیره ولی من اون رو واسه گرافیک بهتر و هارد بیشتر و قیمت کمتر بهش بیشتر توصیه میکنم! البته خودمم که دنبال خرید Sony f12gfx هستم البته اگه مخ بابام زده شه که 1850000 بابتش پول بده
    البته شما بهتره که این لپتاپ رو با 3500 از دل مقایسه کنید ..
    من به شخصه اگر n5010 رو خریدم به خاطر اینکه از دل خوشم میاد و کلا این لپتاپ رو خیلی سنگین و متفاوت میدونم ...

acer لپتاپهای مقرون به صرفه و با کیفیتی داره و بسته به نیاز کاربر خیلیم خوبه ...

CORE I5 430 2.26 CPU
    3 MB Cache
    4 GB RAM
    500 GB HDD
    15.6 LED LCD
    ATI 5470 (512MB) VGA
    DVD-RW Drive
    2.7 KG Wieght
    NO Modem
    YES LAN
    YES WIFI
    YES Bluetooth
    NO Infrared
    DOS

خواب مشخصات 5741 خیلی فرق نداره با n5010 جز core i5 بودنش و همینطور 500 'گیگ هاردش ... که اگر قیمتش رو 820 در نظر بگیریم شاید خیلی مهم جلوه کنه برای خریدار .. اولش فکر کردم گرافیکش بالاتره بر اساس پیش زمینه اشتباه قبلی اما متوجه شدم گرافیکش ضعیفترم هست .. 512 مگ ...

قیمتش دستته ؟ بگو چقدر تفاوت قیمت داره بیشتر کمک کنیم
    Last edited by Gilopa; 20-08-2010 at 17:05.

13. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این دیدگاه خیلی تخصصیه و حساسیت خاصی رو میطلبه ..
    بنابراین از دوستان حرفه ای بیشتر انتظار میره که به آموزشها و موارد گفته شده در پایین توجه داشته باشند ..

استفاده زیاد و مکرر از باطری، میتونه عمرش رو کاهش بده و همینطور عدم استفاده از باطری هم میتونه باعث کاهش عمر و آسیب اون باشه
    ...
    دوست عزیز بابت مطالب بسیار مفیدتون خیلی تشکر می کنم
    این مطالب فکر می کنم کافی بوده اما اگه کسی بیشتر می خواست بدونه به این لینک مراجعه کنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

این مدل ایسر انواع مختلفی داره؛ من اون رو میگم که هارد 620 گیگ داره و گرافیک 320 جی فورس 1گیگ که از گرافیک 5010 سرتره و قیمتش 890؛ 900 این حدوداس! به نظرم خریدش واقعا منتقی تر از 5010 هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •