تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 449 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

جناب drhaniball واقعا ممنون.

2 صفحه دارم درخواست ميدم ولي هيچكس جرات نميكنه Network Policy هاي ياهو رو بزاره.

اما بريم سراغ عكسي كه شما گذاشتيد.

نحوه ي كنترل Comodo بر ترافيك نرم افزار ياهو

فقط در يك كلام ميتونم بگم واقعا وحشتناكه. يعني از اين بدتر امكان نداره.

كمودو تمام درخواستهاي ياهو رو قبول ميكنه. چه درخواستهاي Inbound و چه درخواستهاي Outbound

Comodo هيج كنترلي بر روي ترافيك ياهو مسنجر نداره .

حالا بيان و نحوه ي كنترل Outpost رو بر روي ياهو مسنجر ببيند.

نحوه ي كنترل Outpost بر ترافيك نرم افزار ياهو

همونطور كه قبلا هم گفتم ، فايروال Outpost بر روي تمام كانكشنهاي ياهو نظارت ميكنه. اين نظارت به حدي دقيقه كه حتي پورتهاي مخصوص به Voice Chat و webcam هم جداگانه چك ميشن.

اين دقت Outpost در مورد تمامي نرم افزارها صدق ميكنه و به شدت تمام ترافيك شبكه كنترل ميشه .

=======

صحبت من به تمام دوستاني هستش كه ميخوان Comodo رو نصب كنن.

Comodo داراي HIPS عالي هستش ، اما فايروال كومودو بسيار ضعيفه. داراي Network Policy بسيار بدي هستش.

فايروال Comodo كنترل خوبي رو ترافيك نرم افزارها نداره و به عنوان يك فايروال به هيچ وجه قابل اطمينان نيست.

======

توي اين پست به هيچ وجه قصد مقايسه Comodo رو با Outpost نداشتم. فقط هدفم اطلاع رساني بود و اينكه دوستان بدونن كه اگر Comodo رو نصب كنن از نظر فايروال در سطح امنيت بسيار پاييني قرار دارند.

هر نرم افزاري داراي ايرادهايي هست و ‍Comodo هم داراي Network Policy بسيار ضعيف هستش كه براي من غيرقابل قبوله.
    دقيقا به همين دليل با كمودو خداحافظي كردم و Outpost Firewall Pro رو انتخاب كردم.

Last edited by outpost; 09-10-2010 at 13:45.

2. 3 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

نحوه ي كنترل Comodo بر ترافيك نرم افزار ياه

نحوه ي كنترل Outpost بر ترافيك نرم افزار ياهو

انتقال به

کد:

4. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

رفتم و Comodo رو توي كامپيوتر يكي از بچه ها نصب كردم تا بتونم دقيقا متوجه اشكالاتش بشم.

كساني كه ميخوان براي اولين بار Comodo نصب كنن توجه داشته باشن كه Comodo داراي اين مشكلات هستش :

1-آپديت سنگين ديتابيس :

يكي از دوستان صفحات قبل گفته بود كه دفعه اول بيش از 100 مگ آپديت داره ، دقيقا براي من هم همين مشكل وجود داشت.توي ايران با اين اينترنتهاي ذغالي اين حجم دانلود فقط براي ديتابيس آنتي ويروس خيلي دردسر داره.

2- پيغامهاي بسيار زياد بخش فايروال و Defence+ :

پيغامهاي زيادي رو بايد جواب بديد ، البته دوستان اومدن و يكسري تنظيمات گذاشتن كه سطح اين پرسشها رو كمتر كنه.

ولي برام جالب بود كه حتي قسمت فايروال هم سوالات بيش از حدي ميكنه و براي بسياري از نرم افزارهاي مشهور هم سوال ميپرسيد و دستورات پيش فرض براي اونها نداشت.

3- ضعف بسيار شديد در قسمت Network Policy :

در پستهاي قبلي در مورد اين مشكل به صورت كامل توضيح دادم.

4-False Alarm هاي زياد :

اينو شايد اولين بار باشه كه كسي داره ميگه ، ولي من به اين مشكل برخوردم.
    فايلهايي رو به عنوان ويروس شناخته بود كه واقعا عجيب بود. مثلا فايلهاي آيكون با پسوند ico. رو به عنوان ويروس شناخته بود !

========

اينها نكات منفي بود كه من در كمودو ديدم و براي كساني كه هنوز كمودو رو نصب نكردن ميتونه مفيد باشه.

اينكه دوست داريد همچنان از اين نرم افزار استفاده كنيد يا نه ، مربوط به سلايق و راحتي شما با اين نرم افزار هستش.

موفق باشيد

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

پست های اضافی حذف شد

7. 4 کاربر از Jalal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

رفتم و Comodo رو توي كامپيوتر يكي از بچه ها نصب كردم تا بتونم دقيقا متوجه اشكالاتش بشم.

كساني كه ميخوان براي اولين بار Comodo نصب كنن توجه داشته باشن كه Comodo داراي اين مشكلات هستش :

1-آپديت سنگين ديتابيس :

يكي از دوستان صفحات قبل گفته بود كه دفعه اول بيش از 100 مگ آپديت داره ، دقيقا براي من هم همين مشكل وجود داشت.توي ايران با اين اينترنتهاي ذغالي اين حجم دانلود فقط براي ديتابيس آنتي ويروس خيلي دردسر داره.

پيغامهاي زيادي رو بايد جواب بديد ، البته دوستان اومدن و يكسري تنظيمات گذاشتن كه سطح اين پرسشها رو كمتر كنه.

ولي برام جالب بود كه حتي قسمت فايروال هم سوالات بيش از حدي ميكنه و براي بسياري از نرم افزارهاي مشهور هم سوال ميپرسيد و دستورات پيش فرض براي اونها نداشت.

4-False Alarm هاي زياد :

فايلهايي رو به عنوان ويروس شناخته بود كه واقعا عجيب بود. مثلا فايلهاي آيكون با پسوند ico. رو به عنوان ويروس شناخته بود !

========

اينها نكات منفي بود كه من در كمودو ديدم و براي كساني كه هنوز كمودو رو نصب نكردن ميتونه مفيد باشه.

اينكه دوست داريد همچنان از اين نرم افزار استفاده كنيد يا نه ، مربوط به سلايق و راحتي شما با اين نرم افزار هستش.

موفق باشيد

شما دروغ میگید. وادارم میکنی همچین حرفی رو بزنم اما دروغ میگی.
    شما یک دفعه هم کمودو رو نصب نکردید و فقط از روی تشخیص هایی که خودت میدی این نکات دروغ رو نوشتی.
    +Defense اصلا پیغامهای زیادی نداری چون نزدیک به 90 درصد پیغامهاش اتوماتیک شده. در تاپیک مقایسه فایروال ها بعدا ثابت میشه چون مطلبش گذاشته شده. حتما منتظرتون هستم.

آپدیت سنگین؟ نکنه پست دوم این تاپیک رو خوندی و چون مطلبیه که خودم نوشتم میگید آپدیت سنگین. قبوله که آپدیت اولیه این برنامه 104 مگابایته اما آپدیت های روزانه اش کیلوبایتی هست. در اینجا هم دروغتون معلوم میشه چون اگر نصب کرده بودند حتما به این مسئله پی میبردید.

ضعف بسیار شدید در فایروال؟ منتظر نتیجه های Outpost Pro جونت در تاپیک مقایسۀ فایروال ها هستم

False Alarm های زیاد ؟ اگر این مورد رو هم دروغ نمیگی چرا چند مودرش رو نام نبردی و فایل ها رو معرفی نکردی تا ما هم بدونیم این False Alarm ها چی بودن و هستند. همینطوری شما اومدی توی این تاپیک سرتو انداختی پایین و هر چی از دهنت بیرون میاد بدون اینکه بهش فکر کنی مینویسی. این که نشد حرف.

ببین هیچ آنتی ویروسی نیست False Alarm نداشته باشه و کمودو هم از این قاعده مستثنی نیست اما برای اینکه شما False Alarm های آنتی ویروس کمود رو ثابت کنید چند نمونه رو همراه با لینک دانود فایل بزارید تا کسی مثل من فکر نکنه شما یک آدم دروغگویی هستید که فقط به دلیل اینکه Outpost Pro را خدا و Comodo را آشغال معرفی کنید این کار رو نمیکنید.

پس امیدوارم که آدم دروغگویی نباشی و بتونی حرفهاتو با مدرک ثابت کنی.

موفق باشی.

9. 7 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شما دروغ میگید. وادارم میکنی همچین حرفی رو بزنم اما دروغ میگی.
    شما یک دفعه هم کمودو رو نصب نکردید و فقط از روی تشخیص هایی که خودت میدی این نکات دروغ رو نوشتی.
    +Defense اصلا پیغامهای زیادی نداری چون نزدیک به 90 درصد پیغامهاش اتوماتیک شده. در تاپیک مقایسه فایروال ها بعدا ثابت میشه چون مطلبش گذاشته شده. حتما منتظرتون هستم.

آپدیت سنگین؟ نکنه پست دوم این تاپیک رو خوندی و چون مطلبیه که خودم نوشتم میگید آپدیت سنگین. قبوله که آپدیت اولیه این برنامه 104 مگابایته اما آپدیت های روزانه اش کیلوبایتی هست. در اینجا هم دروغتون معلوم میشه چون اگر نصب کرده بودند حتما به این مسئله پی میبردید.

ضعف بسیار شدید در فایروال؟ منتظر نتیجه های Outpost Pro جونت در تاپیک مقایسۀ فایروال ها هستم

False Alarm های زیاد ؟ اگر این مورد رو هم دروغ نمیگی چرا چند مودرش رو نام نبردی و فایل ها رو معرفی نکردی تا ما هم بدونیم این False Alarm ها چی بودن و هستند. همینطوری شما اومدی توی این تاپیک سرتو انداختی پایین و هر چی از دهنت بیرون میاد بدون اینکه بهش فکر کنی مینویسی. این که نشد حرف.

ببین هیچ آنتی ویروسی نیست False Alarm نداشته باشه و کمودو هم از این قاعده مستثنی نیست اما برای اینکه شما False Alarm های آنتی ویروس کمود رو ثابت کنید چند نمونه رو همراه با لینک دانود فایل بزارید تا کسی مثل من فکر نکنه شما یک آدم دروغگویی هستید که فقط به دلیل اینکه Outpost Pro را خدا و Comodo را آشغال معرفی کنید این کار رو نمیکنید.

پس امیدوارم که آدم دروغگویی نباشی و بتونی حرفهاتو با مدرک ثابت کنی.

موفق باشی.
    من یه بار جواب این کاربرو دادم،ولی پستمو پاک کردن!!!
    مهران جان خودتو عصبانی نکن،این آدما از امنیت هیچ چی نمی دونن!!!
    همین که تو صحبتاش هی یاهو مسنجرو مثال می زنه! می تونه level این کاربرو به راحتی تشخیص بدی!
    در ضمن مهران جان بیا از این به بعد دیگه به پست های بی ربط و حاشیه ای جواب ندیم و افرادی که این پستارو می زنن تحریم کنیم،چون من می خواستم بحثهای با محتواتری رو مطرح کنم،ولی این تاپیک به حاشیه کشیده شد!!!

11. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

1-آپديت سنگين ديتابيس :

4-False Alarm هاي زياد :

========

موفق باشيد
    سلام دوست عزیزم

همه آپدیت های اولیه شون زیاده . نورتون هم اولش نزدیک 80 مگ می گیره . کاسپراسکای هم حدود 40 مگ . این مسئله اش جداست . اما آپدیت های روزانه اش رو با کارت هم میشه ریخت چون خیلی خیلی کمه .

اصلا پیغام نمیده بخش defence + . باز می گفتید Firewall یک چیزی . که اون هم کارشو می کنه . مشکلی نیست .

Network policy اصلا ضعفی نداره . اگر تست کنی خودت می بینی داداشی .

False Alarm مشکلی نداره . اگر با فایلی مشکلی دارید بفرستید تا اون ها تست کنند . همه آنتی ویروس ها همین طورند .

قربونت . هادی.

13. 2 کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من یه بار جواب این کاربرو دادم،ولی پستمو پاک کردن!!!
    مهران جان خودتو عصبانی نکن،این آدما از امنیت هیچ چی نمی دونن!!!
    همین که تو صحبتاش هی یاهو مسنجرو مثال می زنه! می تونه level این کاربرو به راحتی تشخیص بدی!
    در ضمن مهران جان بیا از این به بعد دیگه به پست های بی ربط و حاشیه ای جواب ندیم و افرادی که این پستارو می زنن تحریم کنیم،چون من می خواستم بحثهای با محتواتری رو مطرح کنم،ولی این تاپیک به حاشیه کشیده شد!!!

من از والش هم حرفم همین بوده به ایشون اما ایشون انگار خودشو میزنه به اون راه که من پست های شما رو نخوندم و ندیدم.

بحث هایی در مورد مقایسۀ فایروال ها باید در تاپیک مقایسۀ فایروال ها انجام بشه نه در تاپیک کمود. اگر کمودو بدی و ضعفی در فایروالش داره لطفا در تاپیک مقایسۀ فایروال ها مطرح کنید. این حرف من بوده از اول و به همین دلیل هم من جواب ایشون رو توی این تاپیک هیچ وقت ندادم و از طرف من بحث های مقایسه ای انجام نشده.

در تاپیک و جای خودش من در خدمت هستم.

به پست های ایشون هم لطفا هیچ کس جواب نده و نادیده بگیرید.

15. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

مهران جان این دوستمون که میگه آلارم های D+ کمودو زیاد بوده قطعا پرواکتیو outpost شون روی پیش فرض هست.

پرواکتیو outpost روی پیش فرض باشه خیلی کم پیام میده اما هزاران مورد مخرب از زیر دست outpost بدون هیچ آلارمی در میرند. ثابت کردنش بسیار راحته.

اما اگه پرواکتیو outpost رو بالا ببریم تا بتونیم جلوی اجرای مخرب هارو بگیریم پیام های outpost انقدر افزایش پیدا میکنه که قابل قیاس با CIS نیست.

17. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من از تمامیه آنتی ویروس ها و اینترنت سکوریتی ها استفاده کردم ، همه رو برای مدتی بیش از 2 ماه تجربه کردم /

Comodo بهترین بوده .

بدون شک این نرم افزار عالیه و خیلی بالاتر از AVG > NOD > NORTON > KASPERSKY > PANDA > AVAST > AVIRA > MACAFEE قرار می گیره .

این نرم افزار هایی که ذکر کردم رو همگی رو باهاشون کار کردم و تجربشون رو دارم شاید بازم باشن که الان حضور ذهن نداشته باشم .

19. 2 کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •