برا شما الانم قطع هست یا نه؟![]()
برا شما الانم قطع هست یا نه؟![]()
منم همین مشکل رو دارم شما 10 دقیقه روشن بزار مودم رو 100% چراغ ای دی ای ال ت ثابت می شهولی توی خونه چراغ adsl روشن نمی شه این یارو امیری مسئول بخش adsl گفت که با مارک مودم d-link مشکل دارن و چراغ مودشون روشن نمی شه
ولی من راضی نشدم و مودمم رو بردم مخابرات اونجا مستقیم به خطم وصلش کردن و چراغ مودم ثابت شد ولی بازم زیر بار نرفتن که مشکل از اوناس پیزی چه مشکوک بود میزان nsr upstream بود که روی 8بود و این به مخابرات موبوط می شه
حتی چند ساعت هم روشن گذاشتم ولی روشن نشد
آخه مشکل اینه الان چراغ مودم حتی چشمک هم نمی زنه درست مثله زمانی که خط رانزه نیست ولی توی مرکز ولیعص مودم رو به خطم وصل کرد که چراغش روشن و ثابت شد
حالا گفتن تا ساعت 12 1 زنگ می زنن و پورت رو عوض می کنن ببینم روشن می شه یا نه
نه من قطع نیستم (مرکز فجر)
دیروز از ساعت 5 قطع بود
اینم تست سرعت من از اینترنت مخابرات :
----------------------------------------------------------------
در مورد کانفینگ مودم هم یکی از دوستان منو راهنمایی کردن که باید سیم تلفن رو از مودم جدا کنم موقع کانفینگ ، که وقتی این کار رو کردم درست شد.
من دیشب قطع بود صبح وصل شد اول سرعت دانلودم بین 55 تا 60 بود الان شده 120 تا 140 خیلی خوب شده.اگه اینجور بمونه که عالیه
آقا تورو خدا کسایی که از مرکز فجر سرویس میگیرن یه نگاه به نویز خطشون بندازن ببین چنده!!
سلام
رفقا سرویس وصل شد
ولی وضعیت پینگ افتضاحه
تازه بعد از عوض کردن 3 4 تا پورت بالاخره یکیش برای خط من جواب داد
یه موضوع دیگه به محض این که سرویس وصل شد بالافاصله آنتی ویروس پیغام داد که یه کردم تحت شبکه پیدا کرده
به کار اینا زیاد اعتباری نیست انگار موضوع امنیت شبکه رو رعایت نمی کنن
اینم تست سرعت
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
اینم با سرور های دیگه
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
]
اره دقیقا تا ساعت 4 اینطور بود که ساعت 4 دوباره قطع شد اینترنت وقتی وصل شد سرعت به حالت عادی برگشت![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)