تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 65 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 648

نام تاپيک: بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

اینجانب Cleeev معظم ، مراتب تبریکات ویژه خود را به منظور تقدیر از تلاش شبانه روزی و سهمگین شرکت معظم همراه آخر
    برای فراهم آوردن این سرویس تماماً ت*می ، اعلام میدارم :

2. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینجانب Cleeev معظم ، مراتب تبریکات ویژه خود را به منظور تقدیر از تلاش شبانه روزی و سهمگین شرکت معظم همراه آخر
    برای فراهم آوردن این سرویس تماماً ت*می ، اعلام میدارم :

بدجایی افتادی حتما Edge اونجا ساپورت نمیشه. چندتا شرکت معرفی کردم واسه Adsl بدردتون نخورد؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

بدجایی افتادی حتما Edge اونجا ساپورت نمیشه. چندتا شرکت معرفی کردم واسه Adsl بدردتون نخورد؟

ما نفهمیدیم این edge کجا ساپورت میشه ! هر جا که میریم و دوستان چک می کنند ناراضی هستند !

سرعت من رو 2 هست !!!

اگر قرار باشه یه سرویس به این مذخرفی تا این حد بد باشه و فقط برای شرایط خاص و مکان خاص که خلوت باشه و زیر دکل باشه و........

همون بهتره که سرویس ندن!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نه اینجایی که من پرتاب شدم توش تلفنا رو مخابرات بیسیم میده (عند گشادی) و در نتیجه ADSL نمیشه گرفت...

وایمکس و وایرلس و اینائم تعطیله... تنها امیدم به ایرانشل بود که اونم فعلاً بسته گرفتنو بسته...

اینم خیر سرش همونطور که تو اون عکسی که از صفحه گوشی گرفتم میبینی EDGE ـیه (E کنار آنتن) ولی صد رحمت به GPRS ایرانشل (EDGE ـش که نسبت به این آشغال ، طلاس!).....

هر جای این خراب شده ـم تست کردم همین سرعت **** بود... حتی مرکز استان و غیره......

حتی تهرانم کسانی که استفاده کردن و میکنن سرعت چندان خوبی ندارن دیگه اینجا بماند......

i miss تهران و ایرانشل و صبانت (دزدنت) و غیره......... :'(

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه اینجایی که من پرتاب شدم توش تلفنا رو مخابرات بیسیم میده (عند گشادی) و در نتیجه ADSL نمیشه گرفت...

وایمکس و وایرلس و اینائم تعطیله... تنها امیدم به ایرانشل بود که اونم فعلاً بسته گرفتنو بسته...

اینم خیر سرش همونطور که تو اون عکسی که از صفحه گوشی گرفتم میبینی EDGE ـیه (E کنار آنتن) ولی صد رحمت به GPRS ایرانشل (EDGE ـش که نسبت به این آشغال ، طلاس!).....

هر جای این خراب شده ـم تست کردم همین سرعت **** بود... حتی مرکز استان و غیره......

حتی تهرانم کسانی که استفاده کردن و میکنن سرعت چندان خوبی ندارن دیگه اینجا بماند......

i miss تهران و ایرانشل و صبانت (دزدنت) و غیره......... :'(
    منم دیروز بسته یک ماهه رو فعال کردم مثل سگ پشیمون شدم حداکثر سرعتش 6 هست و میانگین 3.5 یعنی دیال آپ این سرویس 10 تومن که هیچه 10 تا تک تومنی نمیارزه و دیگه هم نخواهم گرفت بعد هم که ایرانسل دوباره سرویساش رو راه اندازی کرد میخوام برم وایمکس ایرانسل بگیرم , یه نکته بهت بگم که من تست کردم و فهمیدم دکلی که E هست سرعتش از دکلی که G هست پایین تره!!! تو ایرانسل دکل E حدود 28 کیلوبایت سرعتشه و دکل G حدود 6 کیلوبایت ولی این دزد دکل G میانگین 3.5 کیلوبایت و دکل E حدود 2 کیلوبایت اینی هم که دارم میگم خودم همین دیشب تست کردم

7. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منم دیروز بسته یک ماهه رو فعال کردم مثل سگ پشیمون شدم حداکثر سرعتش 6 هست و میانگین 3.5 یعنی دیال آپ این سرویس 10 تومن که هیچه 10 تا تک تومنی نمیارزه و دیگه هم نخواهم گرفت بعد هم که ایرانسل دوباره سرویساش رو راه اندازی کرد میخوام برم وایمکس ایرانسل بگیرم , یه نکته بهت بگم که من تست کردم و فهمیدم دکلی که E هست سرعتش از دکلی که G هست پایین تره!!! تو ایرانسل دکل E حدود 28 کیلوبایت سرعتشه و دکل G حدود 6 کیلوبایت ولی این دزد دکل G میانگین 3.5 کیلوبایت و دکل E حدود 2 کیلوبایت اینی هم که دارم میگم خودم همین دیشب تست کردم
    یه چیزی بگم در مورد EDGE همراه اول که تجربه ی چند ماهه ی خودم هستش.
    بعضی مواقع که میدونید ساعات اوج مصرف هست ممکنه سرعت شما کم بشه و ممکنه یک روز یا دو روز پایدار بمونه.
    من اولین بار که تعرفه ی یک ماهه ی همراه اول رو فعال کردم سرعت دانلودم 10 بود. یعین 10 که میشد کلاهم رو مینداختم بالا.
    چند روز گذشت که یهویی سرعت رفت روی 35 فیکس که دیگه داشتم غش میکردم!!!
    این قضیه یک ماهی طول کشید. یعنی بعد از فعال سازی تعرفه ی ماه بعد یک هفته ای همینطور بود که کم کم سرعت اومد پایین تا رسید به 25
    الان حداکثر 20 و حداقل 20 هستش.در بدترین حالت روی 10 هست!!!
    اگه تعرفه رو قبلا با سرعت بالا تست کردین و الان اون سرعت نیست کمی تحمل کنید.
    مطمعنا شبکه بعضی وقتا دچار اختلال میشه که ممکنه دو سه روزی هم همینطوری ادامه داشته باشه

وقتی E میاد سرعت شما در بدترین حالت باید 10 باشه!! اگه نیست یا مشکل از گوشی هست یا شبکه یا منطقه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در اين همراه اول رو بايد گل گرفت من 1 هفتس كه طرح 1 ماهه رو فعال كردم اما اصلا وصل نميشه!!!!!!!! و سايت باز نميكنه كسي از دوستان ميتونه كمكي كنه؟

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

از اونجایی که ایرانسل اینجا درست کار نکرد رفتم سراغ همراه اول و راضی هم هستم ... همین الان که داشتم با کلیو جون میحرفیدم ایشون گفتن منم یه تستی کردم از مدیافایر واسه سرعت دانلود ... به طور متوسط 20 میده واسه من که گاها تا 28 هم میره ... نمیدونم از امشبه یه چند شب پیش (چند روزی وصل نبوده ام) سرعتم امشب بهتره از قبل و الان که نگا میکنم E نوشته که قبلا نمیدیدمش ...

دوستان فکر نمیکنید مدل گوشی هم اهمیت دارد؟ من گوشیم N85 هست.

اینم اسنپ شات:

Last edited by minizoro; 15-12-2010 at 02:31.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

از اونجایی که ایرانسل اینجا درست کار نکرد رفتم سراغ همراه اول و راضی هم هستم ... همین الان که داشتم با کلیو جون میحرفیدم ایشون گفتن منم یه تستی کردم از مدیافایر واسه سرعت دانلود ... به طور متوسط 20 میده واسه من که گاها تا 28 هم میره ... نمیدونم از امشبه یه چند شب پیش (چند روزی وصل نبوده ام) سرعتم امشب بهتره از قبل و الان که نگا میکنم E نوشته که قبلا نمیدیدمش ...

اینم اسنپ شات:

همینه دیگه لب خط نشستی داری حق ما فقیر فقرا رو میخوری...

سرعت من همچنان بالای 2-3-4 نمیره... تمام شهرای اطرافم همینطوره......

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینم اسنپ شات:

آقا اون شیرو ببند یکمی هم به اینجا برسه ...لول

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •