تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 284 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

سلام دوستان.برام قراره یه iphone 4G بفرستن قیمتشم مناسبه 500 $ دلار از امریکا.حالا سوالو اینه که
    1=جریانه این micro sim رو میشه حل کرد؟اصلا iphone 4G هست که سیم کارت معمولی بخوره؟
    2=به نظر شما این 500 $ که قیمتشه دیگه unlock هست؟
    هر چی به ظهنتون میرسه که میتونه کمک کنه بگیدمقسی
    1: خیر نیستش و اینکه بله باید سیم کارت معمولی رو ببرین تا کوچیک شه
    2: قیمتش عجیبه آیفون قبلی 650 دلار بود بعیده این 500 دلار باشه
    3: اگر براتون میفرستن بدونین که تو گمرک زیاد گیر میدن مگر اینکه مقصد رو بزنین سلفچگان یا کیش یا چابهار که منطقه آزاد باشه ولی شخصی ایراد نمیگیرن

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

با سلام تعدادی سوال داشتم
    کیفیت صدای ایفون4 چه طور و یا جک 3.5 میلی متری داره یا نه؟
    بعد کیفیت ساختش چه چوری؟
    نوع سی پی یو وکلا سخت افزار در سرعت انجام کار ویا پردازش برنامه های سه بعدی چی؟
    بعد قیمتش تو کاناندا حدودا چنه؟بعدش فکر می کنید تا دو ماه دیگه تو ایران چند می شه
    بعدش مشکل انتن دهیش بر طرف می شه یا نه؟
    بعدش این نسخه ی CDAM که می گن چی وچه فرقی داره؟
    بعد این انلاک فاکتوری و لاک چه فرقی دارن تفاوت قیمتشون چه قدره وکودومشون بعتر ویا می شه به هم تبدیلشون کرد؟
    سیستم عاملش در کل ودر تنوع و کیفیت برنامه ها در تعدادشون و در گرافیک بازی هاش در مقابل سیستم های دیگه بهتره یا نه؟
    بعدش حساسیت صفحه نمایشش چه طوره؟درباره ی سیستم بلوتوثش بگید؟واخرین سوال اینکه الان گوشی بهتر از نظر قدرت و قیمت تو این سطح است؟
    باتشکر بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسیییییییییییییییییییی ااااااااااااااااارررررررر ررررر از شما دوستان بزرگوار خواهش می کنم جوابمو بدید باتشکر دوباره.یه موردی هم بگم لطفا اگه تو پست های دیگه جواب این سوال هارو نوشتید نوشتید شماره ی پست رو بکید
    چندتا سوال؟چه خبره؟

هنوز که آیفون 4 رو غیر از یکی از دوستان کسی نخریده ایشون به سوالتون جواب میدن

سیستم عامل که خیلی خوبه و تنوع نرم افزاریه زیادی داره

پشیمون نمیشی ولی صبر کن همه گیر بشه بعد بخر

حساسیت صفحه اش بهترینه البته با گرمای دست نه ناخن و غیره

فعلا مشکل آنتن رو راه حل منطقی ندادن همه منتظریم ببینیم استیو چی میگه آخرش

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

خوب سیمکاترو سخت میشه کوچیک کرد دردسر زیاد داره
    حالا چیکار میشه کرد؟3Gs از این مسخره بازیا داره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

خوب سیمکاترو سخت میشه کوچیک کرد دردسر زیاد داره
    حالا چیکار میشه کرد؟3Gs از این مسخره بازیا داره؟
    نه زیاد سخت نیست با کاغذ خرد کن دستی میشه

نه تری جی اس نداره ولی کیفیتش به پای آیفون 4 نمی رسه

باحاله صبح مخالف بودم الان فن بوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

سیم کارتم خراب بشه پولشو ازات میگیرم
    گندش بزنن با این کاراش apple اخه بگو این micro sim چی داره که سیم معمولی نداره!!!!!!!!!!!!
    میگم امریکا چه گوشی ارزونه و خفن بگم اونو بیاره؟ کسی از امریکا بید؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان.برام قراره یه iphone 4G بفرستن قیمتشم مناسبه 500 $ دلار از امریکا.حالا سوالو اینه که
    1=جریانه این micro sim رو میشه حل کرد؟اصلا iphone 4G هست که سیم کارت معمولی بخوره؟
    2=به نظر شما این 500 $ که قیمتشه دیگه unlock هست؟
    هر چی به ظهنتون میرسه که میتونه کمک کنه بگیدمقسی
    سلام

اول، اسمش iPhone 4 است نه iPhone 4G !

در پاسخ سوال های شما:
    1. تنها راه همون بریدن هست و آیفون 4 ای نیست که سیم کارت معمولی بخوره .. کار سختی نیست این بریدن و اگه یک مایکروسیم از قبل داشته باشید خیلی راحت تره.

2. خیر، در آمریکا اصلا آیفون آنلاک رسما به فروش نمی رسه.

با سلام تعدادی سوال داشتم
    کیفیت صدای ایفون4 چه طور و یا جک 3.5 میلی متری داره یا نه؟
    بعد کیفیت ساختش چه چوری؟
    نوع سی پی یو وکلا سخت افزار در سرعت انجام کار ویا پردازش برنامه های سه بعدی چی؟
    بعد قیمتش تو کاناندا حدودا چنه؟بعدش فکر می کنید تا دو ماه دیگه تو ایران چند می شه
    بعدش مشکل انتن دهیش بر طرف می شه یا نه؟
    بعدش این نسخه ی CDAM که می گن چی وچه فرقی داره؟
    بعد این انلاک فاکتوری و لاک چه فرقی دارن تفاوت قیمتشون چه قدره وکودومشون بعتر ویا می شه به هم تبدیلشون کرد؟
    سیستم عاملش در کل ودر تنوع و کیفیت برنامه ها در تعدادشون و در گرافیک بازی هاش در مقابل سیستم های دیگه بهتره یا نه؟
    بعدش حساسیت صفحه نمایشش چه طوره؟درباره ی سیستم بلوتوثش بگید؟واخرین سوال اینکه الان گوشی بهتر از نظر قدرت و قیمت تو این سطح است؟
    باتشکر بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسیییییییییییییییییییی ااااااااااااااااارررررررر ررررر از شما دوستان بزرگوار خواهش می کنم جوابمو بدید باتشکر دوباره.یه موردی هم بگم لطفا اگه تو پست های دیگه جواب این سوال هارو نوشتید نوشتید شماره ی پست رو بکید

کیفیت صدای آیفون 4 نسبت به آیفون های قبلی خیلی بهتره، ولی نسبت به کل گوشی های جدید فوق العاده نیست (ضعیف هم نیست، ولی فوق العاده هم نیست) ... جک 3.5 میلیمتری داره و کیفیت صدای خروجی اش بسیار خوبه (مثل همه iPod ها)

کیفیت ساخت آیفون 4 تقریبا میشه گفت بهترین بین تمام وسایل الکترونیکی بازاره و از این نظر بی رقیبه.

از نظر سخت افزاری بسیار خوبه و به نظر من سریع ترین و Smooth ترین اسمارت فون فعلی دنیاست (من تجربه کار کردن با اکثر اسمارت فون های مطرح رو دارم)

هنوز در کانادا عرضه نشده.

مشکل آنتن دهی احتمالا بهتر میشه ... من شخصا مشکلی باهاش نداشتم ولی خب بعضی ها مثل اینکه داشتند.

آیفون 4 فعلا نسخه CDMA نداره.

آنلاک مسلما بهتره .. ولی لاک رو هم میشه بطور نرم افزاری آنلاک کرد. لاک ها رو در صورت توافق اپراتوری که لاکشون کرده میشه تبدیل به آنلاک کرد.

سیستم عاملش به نظر خیلی از افراد (من جمله خود من) فعلا بهترین سیستم عامل موبایله و بیش از 225,000 نرم افزار داره (بیشترین در دنیا) و از نظر بازی هم پلتفرم اول بازی Handheld دنیاست (شاید بالاتر از PSP)

کیفیت صفحه لمسی و کیفیت صفحه نمایشش جزو بهترین ها در دنیاست. با بلوتوث هم کماکان (و هیچ وقت) بطور قانونی نمی تونید انتقال فایل داشته باشید. گوشی های قابل رقابت با آیفون فعلا به نظر من HTC EVO 4G و Samsung Galaxy S هستند ... که البته از خیلی نظرها ضعیف تر (یا بعضا بهتر) هستن و خب طرفدارهای خودشون رو دارن.

موفق باشید.

گندش بزنن با این کاراش apple اخه بگو این micro sim چی داره که سیم معمولی نداره!!!!!!!!!!!!
    دلیل اصلی سایز کوچکتر مایکروسیم بوده.

7. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

سیم کارتم خراب بشه پولشو ازات میگیرم
    میگم امریکا چه گوشی ارزونه و خفن بگم اونو بیاره؟ کسی از امریکا بید؟
    اول در مورد اپل اینجوری نگو!همهً کاراش دلیل داره!چیزی که خود steveدرWWDC گفت اینه که بدلیل کوچکتر بودن از میکرو استفاده کردن تا جای بیشتری برای باطری و بقیه داشته باشن!چند میلیمتر مربع هم کلی‌ برای اپل

داره خودمونی میشه روزبه 007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام دوباره.
    اگه می شه جواب پست های 278 و 277 من رو بدید <البته بی زحمت> و جواب این سوال های جدید رو:
    1. چگونه می شه انلاک رو از لاک تشخیص داد؟
    2. قدرت پردازنده ی گرافیکی ایفون 4 یا به اندازه ی امنیا 2 هست یا نه.
    3. قیمت جهانی هم لطفا بگید.
    4. یا دوربین دارای فلش زنون یا فناوری ماکرو هست یا نه؟
    5. یا می تونه شبکه های تلویزیون رو بگیره؟
    6. اخرین سوال هم اینکه ایا خرجی tv داره یا نه؟
    با تشکر بسیار اگر جواب این سوال ها تو پست های قبلی است لطفا شماره پست هم بگید. از برد بجور المان هم خیلی ناراحت شدم انصافا که مسی و مارادونا ضایع شدن

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

11. 3 کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

کیفیت صدای آیفون 4 نسبت به آیفون های قبلی خیلی بهتره، ولی نسبت به کل گوشی های جدید فوق العاده نیست (ضعیف هم نیست، ولی فوق العاده هم نیست) ... جک 3.5 میلیمتری داره و کیفیت صدای خروجی اش بسیار خوبه (مثل همه iPod ها)

موفق باشید.

.
    سلام جناب stream
    من یه سوال داشتم صدای آیفون 4 نسبت به 3gs تو اسپیکر نه هدفون کمتر شده؟؟تو بعضی سایتا نوشته بود کم شده......راستی عکسی از مقایسه نمیزاری؟؟؟؟بین آیپاد و آیفون 4 منظورم کیفیت صفحه هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •