البته گول تبلیغش رو نخورید ... از سرعت 460 خبری نیست. خودش داره میگه EDGE MS Class 12 more gap function (up to four time slot 4 time slot ، پس سرعتش حداکثر همون 230 کیلوبیت (23 کیلوبایت) هست.
البته گول تبلیغش رو نخورید ... از سرعت 460 خبری نیست. خودش داره میگه EDGE MS Class 12 more gap function (up to four time slot 4 time slot ، پس سرعتش حداکثر همون 230 کیلوبیت (23 کیلوبایت) هست.
فعلا که تا دو سه هفته خبری از اینترنت نامحدود ده هزار تومنی ایرانسل نیست اما اگه نامحدوده باشه این مودمه چیز بدی نیست
این دانگل یو اس بی هست ...
من همراه اول رو روی لپتاپ دوستم شیر کردم از روی گوشیم ، راحت 21 دانلود داشت
بازارچه پرشین تولز به قیمت 58 تومان میفروختن
با توجه به تعطيلي اينترنت ايرانسل
الان همراه اول اينترنت نا محدود ارائه ميده ؟
فعال سازيش سريع هست مثل ايرانسل ؟
Last edited by persian365; 10-12-2010 at 14:48.
اره دوست عزیز ..باید یه پیام خالی به8080با توجه به تعطيلي اينترنت ايرانسل
الان همراه اول اينترنت نا محدود ارائه ميده ؟
فعال سازيش سريع هست مثل ايرانسل ؟
_
سلام دوستان
به نظر من این دانگل ها اصلا صرف نمیکنه
75 هزار تومان بابت این دانگل EDGE بدی خیلی ظلمه تازه اگه معجزه بشه و 3G بیاد اونم حتما یه دانگل دیگه میخواد که حتما اونم یه 75 تومنی قیمت خواهد داشت و اینطوری فکر کنم آدم یه ADSL بگیره به صرفه تره
به نظره من همون استفاده از گوشی به صرفه تره تازه الان گوشی اومده تو بازار 100 تومن قیمت داره هم 3g داره هم edge
سلام
من هم چند ماه پیش از این مودمها خریدم خیلی راضی هستم ازش البته یه مدل دیگه اش.
وقتی با گوشی کانکت میشدم خیلی مشکل برام پیش می اومد مثلا یا باطریش تموم میشد یا اگه همزمان هم شارژ میشد و هم دانلود میکرد خیلی داغ میکرد فوقش نمیتونستم موبایلم رو جابه جا کنم یا حتی ازش استفاده بکنم. از نظر سرعت هم خیلی عالیه اگر بالاتر نیست کمتر هم نیست.
مگر ما تو ایران همچین سرعتی داریم که بخواهیم به 460 کیلوبیتش اهمیت بدیم؟
فعلا سرعت اینترنت EDGE در ایران از 28- 30 کیلوبیت بالاتر نمیره... 30 کیلوبیت کجا 460 کیلوبیت کجا!!! همون 230 کیلوبیتش هم زیاده واسه ما... این سرعت یه استاندارد هستش که برای مودمشون تعیین میکنن تا شاید در آینده اگر سرعت EDGE بالا رفت هیچ مشکلی نخواهند داشت.درست مثل همون class 12 که فعلا در ایران هیچ تاثیری رو سرعت نداره چون سرویس دهنده باید این سیستم رو ساپورت کنه که هنوز فقط class 10 رو ساپورت میکنن.
تکراری بود. حذف شود.
Last edited by omnia2; 12-12-2010 at 23:58. دليل: تکراری
از نظر اینکه ممکنه در آینده 3G بیاد و دوباره باید بخریم و گرون هست کاملا با شما موافقم ولی خوب اگر ما همیشه بخواهیم اینجوری فکر بکنیم عمرمون تموم میشه بعدش هم هیچی تو زندگیمون ندیدیم! ولی در مورد اینکه ADSL با صرفه تره موافق نیستم چون بابت 2 گیگ باید 15 تومن پرداخت بکنی که هنوز یک ماه تموم نشده 2 گیگش مصرف میشه اگر هم بخوای دوباره شارژ کنی باز هم 15 تومن....... پول چند ماهش قیمت همون مودم edge میشه و مقدار حجم دانلودش هم کمتر از اینترنت GPRS ...... تو اینترنت نامحدود gprs هر چه بیشتر دانلود کنی پول مودمت جبران میشه.البته کسی که گوشی اضافه داره باز هم خوبه ولی خوب مشکل باطری و شارژ و ....دارن که این مودمها ندارن..
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)