به به سلام به همگی. من واقعآ خوشحالم هیچ خبری به این اندازه منو خوشحال نمیکرد که fifa next روی pc هم بیاد. بابا 80% نکست باشه هم خودش کلیههههههه. بذار نکست بشه از دست کارنت راحت شیم. امسال به امید خدا با 2 فوتبال به سر میشه. چه شود!!!!
به به سلام به همگی. من واقعآ خوشحالم هیچ خبری به این اندازه منو خوشحال نمیکرد که fifa next روی pc هم بیاد. بابا 80% نکست باشه هم خودش کلیههههههه. بذار نکست بشه از دست کارنت راحت شیم. امسال به امید خدا با 2 فوتبال به سر میشه. چه شود!!!!
حالا این سوال مطرح میشه که پس چرا اینا قبلا گفته بودن بخاطر ضعف سخت افزاری pc ما این بازیو برای کامپیوتر نمیسازیم . از همون اول مشخص بود که حقیقت رو نمیگن .
هر چند که بصورت رسمی هنوز سیستم مورد نیاز منتشر نشده اما همونطوریکه توی نوشتهای تصویر بالا میبینید این خبر از خود شرکت درز کرده .
بچه ها اینو یادتون میاد ؟ :
''According to the developers of the game, only 10% of players have a PC fast enough to run the game with graphics of new generation.''
Last edited by 4039; 14-07-2010 at 16:40.
دوست عزیز این رو شما از کجا پیدا کردید من تو خود سایت فیفا 11 چیزی نتونستم پیدا کنم
ولی خب از اول هم معلوم بود که دارند چرت می گن شما چرا باور کرده بودی
----------------------------------------------
تو خود متن که اومده از یه سایت دیگس ولی اگر واقعا از خود سایت EA بهشون گفته باشن که فوق العادس چون تو متن گفته
Completely Next Gen
Last edited by H.P1366; 14-07-2010 at 17:36.
چند تا خبر :
- دیروز راتر توی صفحه شخصی خودش اعلام کرد که توی ساخت نسخه نکست فیفا مشارکت داره .
- 22 جولای یعنی 8 روز دیگه اخبار جدیدی از بازی منتشر میشه که به احتمال زیاد اخباری در رابطه با نسخه pc هم خواهیم داشت .
اینم یک نظر سنجی از گیمرها در رابطه با فیفا 11 نکست نسخه pc و 2011 pes :
فکر میکنم تا الان اسم تویتر رو شنیده باشید این از همونجاست بنابراین اخبار از EA درز کرده و از سایت خاصی نیست .
نه ما دو سال پیش که این حرفو زدن باور نکردیم من اینو به طعنه گفتم نمیدونم شما دو سال پیش به انجمن بازی سر میزدید یا نه اونموقع بحثهای خوبی در این رابطه با بچه ها داشتیم سرچ کنید پیداشون مکنید .
من که فکر میکنم سیستم سنگینی فیفا نیاز داشته باشه. گرافیک pes خیلی بهتر از fifa next هست بچه ها pes رو راحت بازی میکنن دیگه فیفا نمیتونه تو گرافیک شاخ بشه. ولی شاید یه مقدار cpu بالاتر از pes بخواد.
سلام؛
همونطور که میدونید، EA داشته 2 سال روی این بازی زحمت می کشیده و بهینه سازیش می کرده که شما الان میتونید با این سیستم بازی کنید.
![]()
ولي خبر خيلي خوبيه که بالاخره فيفا هم براي PC بصورت نکست ارائه ميشه
توي اين مدت واقعا از لذت فيفا نکست محروم بوديم که بالاخره EA لجبازي رو کنار گذاشت و نسخه PC رو هم نکست کرد
الان رقابت بين FIFA 11 و PES 2011 به اوج خودش ميرسه و بايد ببينيم کدوم يکي برنده بيرون مياد.
من که فکر کنم امسال هم سال فيفاست
البته هادی جان از طرفی اینو هم باید در نظر بگیریم که موتور بازی از نسخه WC به این طرف عوض شده ( منظور نسخه WC و نسخه 11 ) و این سیستم مورد نیاز برای موتور جدیده و موتور قبلی به سیستم ضعیف تری نیاز داشت . مگر اینکه بخوان از موتور نسخه 10 استفاده کنن همین گمانه زنیها این نظریه رو بین گیمرها تقویت کرده که احتمالا نسخه PC امسال همون نسخه 10 نکست باشه یعنی فردیت گرایی و پاس حرفه ای و بقیه ویژگیهای نسخه 11 توی نسخه PC امسال نباشه .نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته بعد یعنی 22 جولای خیلی چیزها مشخص میشه .
.....
یک ویدئو جدید که مربوط میشه به جشن و شادی بازیکنان که پترسن درمورد این موضوع توضیح میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این ویدئو که بخش عمدش صحبتهای پترسنه ایشون میگه توی این نسخه جشن و شادی بازیکنان بعد از به ثمر رسیدن گل تغییر کرده شما شاهد دو تغییر در این زمینه خواهید بود 1- حرکات و شادی انحصاری برای هر بازیکن 2- فعل و انفعالات و جشن تیمی بازیکنان هم تیمی بعد از به ثمر رسیدن گل
متاسفانه تصویری از جشن شادی بازیکنان توی این ویدئو به نمایش گذاشته نمیشه .
واینم یک گیف چند ثانیه ای از گیم پلی بازی که البته کیفیتش بشدت پایینه :
کیفیت بهترشو میشه از اینجا دید هر چند که چند ثانیه بیشتر نیست :
اینم تصاویری از کارناوالهای پر خرج سالیانه EA اینبار لهستان :
Last edited by 4039; 16-07-2010 at 11:36.
یعنی میخوای بگی که تغییر موتور بازی رو داشتن یا نداشتن خصوصیات جدید تاثیر داره.!!؟![]()
این یه حرف واقعا اشتباههنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعی که بازی crysis منتشر شد فقط برای کامپیوتر از سازندگان بازی پرسیدند چرا برای کنسول ها منتشر نمیکنید
اونها هم گفتند به خاطر اینکه کنسول ها توان این و ندارند که گرافیک سنگین این بازی رو بکشند
و اگه بخواهیم برای کنسول ها منتشر کنیم باید کلی از خصوصیات گرافیکی بازی رو کم کنیم
در کل اگه بهینه هم نکنند بازی فیفا رو رو کامپیوترهای قوی هم راحت جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)