تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 311 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

به به سلام به همگی. من واقعآ خوشحالم هیچ خبری به این اندازه منو خوشحال نمیکرد که fifa next روی pc هم بیاد. بابا 80% نکست باشه هم خودش کلیههههههه. بذار نکست بشه از دست کارنت راحت شیم. امسال به امید خدا با 2 فوتبال به سر میشه. چه شود!!!!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حالا این سوال مطرح میشه که پس چرا اینا قبلا گفته بودن بخاطر ضعف سخت افزاری pc ما این بازیو برای کامپیوتر نمیسازیم . از همون اول مشخص بود که حقیقت رو نمیگن .

هر چند که بصورت رسمی هنوز سیستم مورد نیاز منتشر نشده اما همونطوریکه توی نوشتهای تصویر بالا میبینید این خبر از خود شرکت درز کرده .
    بچه ها اینو یادتون میاد ؟ :

''According to the developers of the game, only 10% of players have a PC fast enough to run the game with graphics of new generation.''

Last edited by 4039; 14-07-2010 at 16:40.

3. 14 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز این رو شما از کجا پیدا کردید من تو خود سایت فیفا 11 چیزی نتونستم پیدا کنم
    ولی خب از اول هم معلوم بود که دارند چرت می گن شما چرا باور کرده بودی
    ----------------------------------------------
    تو خود متن که اومده از یه سایت دیگس ولی اگر واقعا از خود سایت EA بهشون گفته باشن که فوق العادس چون تو متن گفته

Completely Next Gen
    Last edited by H.P1366; 14-07-2010 at 17:36.

5. این کاربر از H.P1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چند تا خبر :
    - دیروز راتر توی صفحه شخصی خودش اعلام کرد که توی ساخت نسخه نکست فیفا مشارکت داره .
    - 22 جولای یعنی 8 روز دیگه اخبار جدیدی از بازی منتشر میشه که به احتمال زیاد اخباری در رابطه با نسخه pc هم خواهیم داشت .

اینم یک نظر سنجی از گیمرها در رابطه با فیفا 11 نکست نسخه pc و 2011 pes :

دوست عزیز این رو شما از کجا پیدا کردید من تو خود سایت فیفا 11 چیزی نتونستم پیدا کنم
    ولی خب از اول هم معلوم بود که دارند چرت می گن شما چرا باور کرده بودی
    ----------------------------------------------
    تو خود متن که اومده از یه سایت دیگس ولی اگر واقعا از خود سایت EA بهشون گفته باشن که فوق العادس چون تو متن گفته

Completely Next Gen
    فکر میکنم تا الان اسم تویتر رو شنیده باشید این از همونجاست بنابراین اخبار از EA درز کرده و از سایت خاصی نیست .
    نه ما دو سال پیش که این حرفو زدن باور نکردیم من اینو به طعنه گفتم نمیدونم شما دو سال پیش به انجمن بازی سر میزدید یا نه اونموقع بحثهای خوبی در این رابطه با بچه ها داشتیم سرچ کنید پیداشون مکنید .

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

من که فکر میکنم سیستم سنگینی فیفا نیاز داشته باشه. گرافیک pes خیلی بهتر از fifa next هست بچه ها pes رو راحت بازی میکنن دیگه فیفا نمیتونه تو گرافیک شاخ بشه. ولی شاید یه مقدار cpu بالاتر از pes بخواد.

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

حالا این سوال مطرح میشه که پس چرا اینا قبلا گفته بودن بخاطر ضعف سخت افزاری pc ما این بازیو برای کامپیوتر نمیسازیم . از همون اول مشخص بود که حقیقت رو نمیگن .

هر چند که بصورت رسمی هنوز سیستم مورد نیاز منتشر نشده اما همونطوریکه توی نوشتهای تصویر بالا میبینید این خبر از خود شرکت درز کرده .
    بچه ها اینو یادتون میاد ؟ :

''According to the developers of the game, only 10% of players have a PC fast enough to run the game with graphics of new generation.''

سلام؛

همونطور که میدونید، EA داشته 2 سال روی این بازی زحمت می کشیده و بهینه سازیش می کرده که شما الان میتونید با این سیستم بازی کنید.

9. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولي خبر خيلي خوبيه که بالاخره فيفا هم براي PC بصورت نکست ارائه ميشه
    توي اين مدت واقعا از لذت فيفا نکست محروم بوديم که بالاخره EA لجبازي رو کنار گذاشت و نسخه PC رو هم نکست کرد
    الان رقابت بين FIFA 11 و PES 2011 به اوج خودش ميرسه و بايد ببينيم کدوم يکي برنده بيرون مياد.
    من که فکر کنم امسال هم سال فيفاست

11. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام؛

همونطور که میدونید، EA داشته 2 سال روی این بازی زحمت می کشیده و بهینه سازیش می کرده که شما الان میتونید با این سیستم بازی کنید.

البته هادی جان از طرفی اینو هم باید در نظر بگیریم که موتور بازی از نسخه WC به این طرف عوض شده ( منظور نسخه WC و نسخه 11 ) و این سیستم مورد نیاز برای موتور جدیده و موتور قبلی به سیستم ضعیف تری نیاز داشت . مگر اینکه بخوان از موتور نسخه 10 استفاده کنن همین گمانه زنیها این نظریه رو بین گیمرها تقویت کرده که احتمالا نسخه PC امسال همون نسخه 10 نکست باشه یعنی فردیت گرایی و پاس حرفه ای و بقیه ویژگیهای نسخه 11 توی نسخه PC امسال نباشه .
    هفته بعد یعنی 22 جولای خیلی چیزها مشخص میشه .

.....

یک ویدئو جدید که مربوط میشه به جشن و شادی بازیکنان که پترسن درمورد این موضوع توضیح میده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی این ویدئو که بخش عمدش صحبتهای پترسنه ایشون میگه توی این نسخه جشن و شادی بازیکنان بعد از به ثمر رسیدن گل تغییر کرده شما شاهد دو تغییر در این زمینه خواهید بود 1- حرکات و شادی انحصاری برای هر بازیکن 2- فعل و انفعالات و جشن تیمی بازیکنان هم تیمی بعد از به ثمر رسیدن گل
    متاسفانه تصویری از جشن شادی بازیکنان توی این ویدئو به نمایش گذاشته نمیشه .

واینم یک گیف چند ثانیه ای از گیم پلی بازی که البته کیفیتش بشدت پایینه :

کد:

کیفیت بهترشو میشه از اینجا دید هر چند که چند ثانیه بیشتر نیست :

کد:

اینم تصاویری از کارناوالهای پر خرج سالیانه EA اینبار لهستان :

Last edited by 4039; 16-07-2010 at 11:36.

13. 13 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

البته هادی جان از طرفی اینو هم باید در نظر بگیریم که موتور بازی از نسخه WC به این طرف عوض شده ( منظور نسخه WC و نسخه 11 ) و این سیستم مورد نیاز برای موتور جدیده و موتور قبلی به سیستم ضعیف تری نیاز داشت . مگر اینکه بخوان از موتور نسخه 10 استفاده کنن همین گمانه زنیها این نظریه رو بین گیمرها تقویت کرده که احتمالا نسخه PC امسال همون نسخه 10 نکست باشه یعنی فردیت گرایی و پاس حرفه ای و بقیه ویژگیهای نسخه 11 توی نسخه PC امسال نباشه .
    یعنی میخوای بگی که تغییر موتور بازی رو داشتن یا نداشتن خصوصیات جدید تاثیر داره.!!؟

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام؛

این یه حرف واقعا اشتباهه
    موقعی که بازی crysis منتشر شد فقط برای کامپیوتر از سازندگان بازی پرسیدند چرا برای کنسول ها منتشر نمیکنید
    اونها هم گفتند به خاطر اینکه کنسول ها توان این و ندارند که گرافیک سنگین این بازی رو بکشند
    و اگه بخواهیم برای کنسول ها منتشر کنیم باید کلی از خصوصیات گرافیکی بازی رو کم کنیم

در کل اگه بهینه هم نکنند بازی فیفا رو رو کامپیوترهای قوی هم راحت جواب میده

16. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •