حق باشماست اشتباه از من بود اصلاح شد
در ضمن چون هاف چپ درست حسابی پیدا نکردم لنون رو گذاشتم این پست
حق باشماست اشتباه از من بود اصلاح شد
در ضمن چون هاف چپ درست حسابی پیدا نکردم لنون رو گذاشتم این پست
آره اتفاقا پست اصلیشه و احتمالا هم فیکس بازی می کنه
تازه جوکول هم می تونه هم هافبک راست بازی کنه هم چپ.
دوستان یه آمار دیگه هم بدم قبل از بازی انگلیس آمریکا بدک نیست! (شدم عادل!)
انگلیس در 12 حضور گذشتش در جام جهانی، در بازی اول خودش، 5 بار پیروز شده، 5 بار نتیجه مساوی شده و 2 بار شکست خورده. در دوره آخر این رقابت ها در آلمان، انگلستان اولین بازی خودش رو با پیروزی پشت سر گذاشته!
راستی الان به طور اتفاقی فهمیدم یه سوتیه فجیع دادم:
این جملات بولد شدم اشتباهه! فکر کنم آمار منبعم از سال 66 به بعد بودش!طبق آماری که من دیدم تیم ملی انگلیس و آمریکا در هیچ تورنومنت بین المللی با هم رو به رو نشدند و این برای اولین بار است که در تورنومنت معتبری چون جام جهانی با هم مسابقه می دهد. اما این دو تیم در 5 مسابقه رسمی دوستان با هم رو به رو شدند. تو این پست نتایج این 5 مسابقه رو واستون میزارم:، چون انگلیس و امریکا در جام جهانی 1950 با هم یک بار رو به رو شدند که انگلیس تو اون بازی یک بر صفر با تک گل گیجنز مغلوب آمریکا شده بود!
یاعلی![]()
فردا شب این موقع ها بجای اینکه بیام بگم از فرانسه که چیزی ندیدیم امیدوارم بگم انگلیس بی نظیر بود !
بد نیست این پست که چند روز پیش در انجمن موسیقی گذاشته شده رو اینجا نقل قول کنم.
البته از این 3 بازیکن فقط فردیناند در جام جهانی هست
اینم از فرانسه. دیدین هیچی نبود. تا ببینیم انگلیس امشب چکار می کنه.
![]()
جرارد: انگليس براي آغازي خوب در جامجهاني آماده است
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال انگليس گفت: براي آغاز خوب مسابقات جامجهاني كاملا آماده هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، استيون جرارد اظهار داشت: از زمان حضور در كشور ميزبان جامجهاني تمرينات پرفشار و مستمري انجام دادهايم. به مرور كارهاي تاكتيكي زير نظر فابيو كاپلو پرداختهايم و به عنوان عضو قديمي تيم كشورش ميتوانم بگويم در شرايط بسيار خوبي قرار داريم.
وي افزود: هماهنگي بسيار خوبي ميان بازيكنان تيم ملي ايجاد شده و شرايط تيم ملي براي شروع از هر جهت ايده آل است.
تيم ملي انگليس در گروه سوم همراه با آمريكا، الجزاير و اسلووني به رقابت خواهد پرداخت و امروز(شنبه) در اولين گام به مصاف آمريكا مي رود.
چرا هیچی نبود با یه بازی که نمیشه قضاوت کرد بازیهای بعدی فرانسرو حتما ببینید مخصوصا شما انگلیسیها
تساوي بدون گل انگليس و آمريكا
خبرگزاري فارس: جدال حساس امشب ميان انگليس و آمريكا از ديد بسياري از كارشناسان به تساوي ميانجامد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي فيفا، گزارشگران كشورهاي اروپايي اغلب عادت ندارند از جمله ملال آور "فوتبال قابل پيش بيني نيست " استفاده كنند و معمولا اين شجاعت را دارند تا حيثيت كارشناسي خود را با پيش بيني نزيدك به واقعيت به خطر بيندازند.
وقتي اين پيش بينيها درست از آب در نميآيد مشكلاتي برايشان در محل كار پيش آمده و وجهه آنها را نيز منفي ميكند اما هرگز از اين رسم قديمي كه يكي از اجزاي كار حرفهاي كارشناسان و خبرنگاران به حساب ميآيد شانه خالي نميكنند.
نويسنده گاردين در بخش ورزشي، استبان در آس اسپانيا، مك لي در ديلي اكسپرس، مراتين راجرز در مجله فوتبال آمريكا و بسياري از همكاران اين نويسندگان صاحب نام تساوي بدون گل را براي بازي امشب انگليس و آمريكا پيش بيني كردهاند و دليل عمده و نسبتا مشترك همه اين نويسندگان انديشههاي تدافعي كاپلو است كه پس از ادغام با فوتبال مستقيم انگليسي قدرت تازه احيا شده فوتبال آمريكا را به اندازه كافي تحت فشار نخواهد گذاشت.
اين بازي ساعت 23 به وقت تهران برگزار ميشود.
انتهاي پيام/
عمرا حالا وقتی سه تا به آمریکا زدیم ببینیم دیگه کی میخواد از این پیش بینی ها بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)