برای اینکه ببینی پاساشون چقدر بوده:
مسی 267 پاس داده
رونالدو 140 پاس
و اینکه 76% پاسای مسی سالم بوده و رونالدو 60%
که این نشون می ده رونالدو بازیکن برای کارای گروهی نیست و همیشه دوست داره خودش بره
برای اینکه ببینی پاساشون چقدر بوده:
مسی 267 پاس داده
رونالدو 140 پاس
و اینکه 76% پاسای مسی سالم بوده و رونالدو 60%
که این نشون می ده رونالدو بازیکن برای کارای گروهی نیست و همیشه دوست داره خودش بره
Last edited by runner; 30-06-2010 at 12:58.
فردوسی پور اون حرفی رو میزنه که باید بزنه
ولی من در حیرتم شما چطور از نگاه رونالدو به نمایشگر متوجه شدید رونالدو مقروره!! اصلا چه ربطی داشت؟!
در ضمن مگه هم بازیهای مسی بهش اعتراض نکردن؟
حتی کار به خبر نگارها و رسانه ها کشیده شد
مسی الان داره هافبک وسط بازی میکنه. رونالدو مهاجم هست. طبیعیه پاسای مسی بیشتر باشه.
تازه آرژانتین اکثرا توپ رو در اختیار داره ولی سیستم پرتغال رو ضد حمله هست و کمتر توپ به رونالدو میرسه. بنابراین تعداد پاسهای کل تیم پرتغال نسبت به ارژانتینی ها طبیعیه که کمتر باشه.
درسته رونالدو یکم مغرور هست و البته کمی خودخواه ولی مسی هم دستکمی از رونالدو نداره. تو بازی قبلی ارژانتین 4-5 موقعیت رو که میتونست با پاس به همتیمی هاش بده رو الکی شوت زد و خراب کرد واسه اینکه خودش گل بزنه.
دوست من از نگاش نفهمیدیم از این فهمیدم که نا یه شوت میزنه می چرخه سمت نمایشگر!!!
والا ما که نشنیدیم که هم بازی های مسی به خاطر حرکاتش بش چیزی گفته باشن
بدترینش توز بود که گفت آرژانتین فقط مسی نیست و این حرفا که خودشم از روی حرکت خوده مسی یه گل زد!!!
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
دوست عزیز شما مگه نمیگی مسی مغرور هست و پاس نمیده پس این تعداد پاسا و پاسای سالم رو کی داده شما داری میگی مسه همش شوت میزنه و به هم تیمیاش پاس نمیده پس اینارو کی پاس داده؟
در ضمن تو سایت فیفا مسی و رونالدو چفتشون تو حمله قرار دارن
Last edited by runner; 30-06-2010 at 13:14.
![]()
![]()
![]()
خیلی زور بود! فکر میکردم حداقل ببیازه توی پنالتی ها باشه! حتی به وقت اضافه هم نرسید!!! ضد حال !
این دوستداران مسی هم ادمای جالبین !
میگن مسی سربزیزه و مغرور نیست . اخی نازی ! تو همین بازی یونان یکی مسی رو زد بعد اومد دست دراز کرد مسی رو بلند کنه مسی باهاش دست نداد . این بازیکن با اخلاقه ؟
شما اگه دقت کنی میبینی مانیتور ورزشگاه بسیار بزرگه و هر بازیکنی رو میگیره اون بازیکن نگاهش میره سمت مانیتور . چه رونالدو باشه چه کاکا چه مسی . واقعا این چیزای کوچیک و مسخره رو ول کنید بهتون میخندن!
اما من دلم خیلی واسه رونالدو سوخت . چون تنها اون تو تیم پرتغال خطرناکه تو هر بازی با 3 نفر پرسش میکنن کارش تمومه اصلا هم ساپورت نمیشه مجبور میشه شوت کنه .
رونالدو یکی از زحمت کش ترین بازیکناست . اینو حداقل تو رئال به من یکی ثابت کرد ! امیدوارم امسال مث فصل پیش و بهتر از اون تو رئال عالی بازی کنه تا دهن بقیه بسته بشه !
ممنون دوستان!
runner جان تو چرا نمیگیری مطلب رو؟ یه مهاجم نسبت به یه هافبک وسط تعداد پاساش طبیعیه که کمتر باشه. من اگه میگم مسی خودخواهه واسه مواقعی هست که جلو دروازه موقعیت داره و شوت زدن رو به پاس دادن ترجیح میده. وگرنه وسط زمین پاس دادن به این و اون که ربطی به خودخواه نبودن نداره.
سایت فیفا هم شعر گفته واسه خودش. بازیها رو نگاه کن میبینی که مسی همیشه وسط زمین هست و پشت سر توز و هیگواین بازی میکنه. در حالیکه رونالدو اون جلو می ایسته تک و تنها منتظر یه توپ که ببینم میدن بهش یا نمیدن!
Last edited by Boy Ka; 30-06-2010 at 13:58.
خوشگله دوس داره خودشو ببینه هی ... حسوداااا.
حسودیشون میشه مسی شون زشته![]()
چرا شما طرفدارهای مسی به کریس گیر می دید ؟؟؟
به بازیکن خودتون بچسبید آخه این چی کاریه ؟؟؟
ما به خدا یک دهم شما هم کاری به مسی نداریم مگر اینکه شما شروع کنید
ول کنید دیگه
بچسبید به بازیکن 169 سانتی خودتون و سعی کنید مشکل هرمونیش رو حل کنید (growth hormone deficiency)
و به بازیکن مغرور و بی شخصیت و بی استعداد و زشت ما کاری نداشته باشید
ممنون می شم ازتون![]()
حالا رونالدو بد، بازیش بد، قیافه ش بد، اخلاقش بد، پس چطور گرونترین بازیکن جهان شده؟ حتما دلیلی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)