دیده بان بهتره![]()
کلا" زیرساختهای اینترنت در کرمان در پایینترین حد ممکن قرار داره و متأسفانه عمدی هم درست نمیشه. سرعت وابستگی زیادی به ترافیک منطقه مخابراتی داره سیدالشهداء شلوغ شده اصلا" خوب نیست قبلا" خیلی بهتر بود اما بقیه جاها فکر می کنم بهتر باشه![]()
دوستانی که از دیده بان دارن چجوری سرویسشون رو تمدید یا ترافیک اضافی میخرن ؟؟ من الان سه روزه که 1 گیگ خریدم هنوز فعال نشده !!![]()
دوست عزیز هر موقع که آنلاین سرویست رو تمدید یا ترافیک اضافی خریدی زنگ میزنی حسابداری شرکت و میگی من مثلا ترافیک اضافه خریدم شماره اشتراکت رو بدی جابجا اعمال میشه اینم شماره شرکت 2233009
Last edited by yasin 1362; 15-07-2011 at 09:11.
برای گرفتن اینترنت ADSL چه جوریش بهتره؟ ماهانه؟ 6ماهه؟ چند گیگ؟ من میخوام سرعتم حسابی بره بالا!
سلام adsl پارس آنلاین دارم شبا ساعت 1:03 دقیقه دانلود منیجر رو میزام برای دانلود تا 6 صبح ولی صبح که بلند میشم میبینم از حسابم کم شدهآیا برای استفاده رایگان در شب طرز کار خاصی داره؟؟
دوست عزیز برای وب گردی ماهی 2.5 تا 3 گیگ کفایت میکنه اگه میخوای دانلود زیاد کنی سرویس 512 بردار شب هم بزارش برای دانلود من خودم 512 3ماهه 7 گیگ دارم که هرشبم دانلود دارم به نظر من سه ماهه بگیری بد نیس
دوست عزیز من دیده بان نت دارم طرز دانلودم اینجوریه اینترنت شبانه رایگانمون از 2 تا 7 هستش قبل از ساعت 2 مثلا 12 که میخوام بخوابم به نت وصل میشم دانلود منیجرم رو رو ساعت 2.5 دقیقه تنظیم کردم ساعت 6.53 دقیقه صبح هم برای خاموشی تنظیم کردم تا حالا هم حجم اضافی ازم کم نشده شما میتونی ساعت شروع دانت رو به 1.5 تغییر بدی و اتمام رو به 6.50 حتما 5 دقیقه قبل از اتمام ساعت رایگانت دیسی شو ببین کم میکنه یا نه
من هر چی زنگ میزنم دیده بان نت می خوام با اپراتورش حرف بزنم وقتی 0 رو میزنم بوق اشغال میزنه . 2 گیگ ترافیک خریدم اضافه نشده زنگم میزنم اشغاله !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)