میگم اگه ما روی یکی از درایورا seven 32 ultimate نصب کنیم و اصلا با 64 بیتی ایسوس کاری نداشته باشیم مگه موارد خاص(داشتن 2 سیستم عامل کنار هم)
چطوره
دردسرشم کمتره
درسته؟؟
میگم اگه ما روی یکی از درایورا seven 32 ultimate نصب کنیم و اصلا با 64 بیتی ایسوس کاری نداشته باشیم مگه موارد خاص(داشتن 2 سیستم عامل کنار هم)
چطوره
دردسرشم کمتره
درسته؟؟
ببینم یعنی وقتی روز اول می خرین سیستم اینقدر کنده؟بعد این برنامه هایی رو که پاک کردین مثل آنتی ویروس و ... مگه اورجینال نیست که خود شرکت ریخته حیف نیست؟اصلا با ویندوز خوش کار کنیم مگه چیه؟فوقش یکی دوتا بازی نیاد حالا یه سوال اگه بازی بخرم نیاد یعنی بخاطر ویندوزشه؟
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
وایو من کجایی پس به داد برس!
سلام .
نه دوستان کی گفته این برنامه ها اورجینال هستن ؟ تمام برنامه ها مثل Office و آنتی ویروس همگی 30 روز فقط میتونین ازشون استفاده کنین و بعد از 30 روز یا باید کرک کنین یا باید اصلش رو بخرید ! در نیتیجه هیچ فرقی با این 1000 تومنی ها ندارن .
2 سیستم عامل کنار هم خوب هستش ولی به نظر من همین برنامه های سنگین رو پاک کنین لپ تاپ عالی میشه . خدائیش بگیرید مفهمین که این برنامه چقدر آشعال هستن .
راستی یادم رفت بگم . چرا زیرنویس فارسی فیلم ها رو نشون نمیده ؟ ویندوز رو باید فارسی کنیم ؟
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 11-06-2010 at 14:55.
میشه لیست برنامه هایی رو که پاک کردی بگی
سلا.
والا یادم نیست . ولی لازم نیست همه رو پاک کنین .
ببین مثلا من هنوز این برنامه ها رو دارم :
در کل سرعت استارت آپ یه ذره پایین هستش که %100 به خاطر همین برنامه هاست .
در ضمن من کارت گرافیک رو آپدیت کردم و این هم ورژن برنامه :
مخلصیم.
Last edited by S A M S U N G; 11-06-2010 at 15:39.
تمام برنامه هایی رو که اسم ایسوس اولش بود نگه داشتین اون یکی هارو پاک کردین درسته؟اونایی که پاک کردین مثلا چی بود؟غیر انتی ویروس یعنی به هیچ دردی نمی خورد؟بازیاش حیف نبود؟تازه این سیستم باید اینقدر قدرت داشته باشه که با چ4 تا برنامه کند نشه بد میگم اگه با 4 تا برنامه که کند شه بدرد نمی خوره.نمی دونم چرا بچه های دیگه خوابشون بده کمک نمی کنن.راستی من اگه بخوام ارزونترین و مفیدترین موس گیم همراه لبتاب بخرم چه مدلیه و چنده؟حالا با ویندوز خودش بازی 2 کرایسیس اجرا نمیشه؟
سلام عزیز .
همین برنامه هائی که میبینی من اصلا نمیدونم به چه درد میخوره ! در ضمن این 1/3 برنامه هستش ! تا صفحه هم مثل همین صفحه که عکسش رو گذاشتم هستش که دیگه عکس نذاشتم .
حدود 1.5 گیگ برنامه !
در ضمن اگه میخوای با همه این برنامه ها لپ تاپ راحت کار کنه باید روی High Perfomance تنظیم کنی که اصلا هیچ گونه کندی نداره ولی خب باتری رو زود خالی میکنه .
مخلصیم .
دوستان خواهشن یه کمک اساسی کنید من میخوام برم n61jq رو بخرم ولی آیا واقعا صداش ضعیفه؟؟؟ صدا واسه من خیلی مهمه همچنین کیفیت صفحه نمایش...من شنیده بودم asus صدای خوبی داره!
اگه امکانش هست یه فیلم در حین پخش موزیک از لپ تاپ بگیرید و واسه دانلود بزارید.
لبتاب رو روی high performance بذارم؟چطوری؟کلا چه تنظیمات دیگه ای داره؟در این مورد.
باید فونت بریزی یا از خود تنظیمات برنامه مربوطه فونت نمایششو عوض کنی
یا
زیر نویسهات اگه SRT هستن ، راحت با notepad بازشون کن
بعد از منوی file بزن save as
بعد از اون لیست بازشو پایین پنجره
encoding رو UTF-8 انتخاب کن و ذخیره کن
و
اگر زیرنویسهای با فرمت srt رو درون فیلم باز میکنی زیرنویس رو بصورت نامفهوم نشون میده
واگه با بقیه پلیرها هم همین مشکل رو داشته باشین , علتش از ویندوزتونه که برای درست کردنش کافیه از کنترل پنل به regional and language option برید . بعد از تب administrative گزینه change sysetem local رو انتخاب کنین و در اونجا persian رو انتخاب کنید. بعد از اوکی کردن ازتون می خواد که سیستم رو ری استارت کنید. بعد از ری استارت مشکلتون حل شده. دیگه مشکلی با زیرنویس فارسی هیچ کدوم از پلیرها نخواهید داشت .
Last edited by AMIRHJ; 11-06-2010 at 20:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)