تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 451 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام .

من بازی ها ، Ofiice . آنتی ویروس و چند تا برنامه که حجمشون زیاد بود رو پاک کردم و بقیه هنوز هستن . اونها هم البته به درد نمیخوره

ویندوز باید پاک باشه بابا این شرکتا میان تا خرخره برنامه نصب میکنن روش .

در کل به نظر من الان خوب هستش .

راستی این علامت فقل ، روی خود لپ تاپ که وقتی ویندوز میاد بالا روشن میشه یعنی چی ؟ !

مخلصیم .
    میگم اگه ما روی یکی از درایورا seven 32 ultimate نصب کنیم و اصلا با 64 بیتی ایسوس کاری نداشته باشیم مگه موارد خاص(داشتن 2 سیستم عامل کنار هم)
    چطوره

دردسرشم کمتره
    درسته؟؟

2. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینم یعنی وقتی روز اول می خرین سیستم اینقدر کنده؟بعد این برنامه هایی رو که پاک کردین مثل آنتی ویروس و ... مگه اورجینال نیست که خود شرکت ریخته حیف نیست؟اصلا با ویندوز خوش کار کنیم مگه چیه؟فوقش یکی دوتا بازی نیاد حالا یه سوال اگه بازی بخرم نیاد یعنی بخاطر ویندوزشه؟

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

وایو من کجایی پس به داد برس!

4. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

نه دوستان کی گفته این برنامه ها اورجینال هستن ؟ تمام برنامه ها مثل Office و آنتی ویروس همگی 30 روز فقط میتونین ازشون استفاده کنین و بعد از 30 روز یا باید کرک کنین یا باید اصلش رو بخرید ! در نیتیجه هیچ فرقی با این 1000 تومنی ها ندارن .

2 سیستم عامل کنار هم خوب هستش ولی به نظر من همین برنامه های سنگین رو پاک کنین لپ تاپ عالی میشه . خدائیش بگیرید مفهمین که این برنامه چقدر آشعال هستن .

راستی یادم رفت بگم . چرا زیرنویس فارسی فیلم ها رو نشون نمیده ؟ ویندوز رو باید فارسی کنیم ؟

مخلصیم .
    Last edited by S A M S U N G; 11-06-2010 at 14:55.

6. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

میشه لیست برنامه هایی رو که پاک کردی بگی

8. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلا.

والا یادم نیست . ولی لازم نیست همه رو پاک کنین .

ببین مثلا من هنوز این برنامه ها رو دارم :

در کل سرعت استارت آپ یه ذره پایین هستش که %100 به خاطر همین برنامه هاست .

در ضمن من کارت گرافیک رو آپدیت کردم و این هم ورژن برنامه :

مخلصیم.
    Last edited by S A M S U N G; 11-06-2010 at 15:39.

10. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمام برنامه هایی رو که اسم ایسوس اولش بود نگه داشتین اون یکی هارو پاک کردین درسته؟اونایی که پاک کردین مثلا چی بود؟غیر انتی ویروس یعنی به هیچ دردی نمی خورد؟بازیاش حیف نبود؟تازه این سیستم باید اینقدر قدرت داشته باشه که با چ4 تا برنامه کند نشه بد میگم اگه با 4 تا برنامه که کند شه بدرد نمی خوره.نمی دونم چرا بچه های دیگه خوابشون بده کمک نمی کنن.راستی من اگه بخوام ارزونترین و مفیدترین موس گیم همراه لبتاب بخرم چه مدلیه و چنده؟حالا با ویندوز خودش بازی 2 کرایسیس اجرا نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام عزیز .

همین برنامه هائی که میبینی من اصلا نمیدونم به چه درد میخوره ! در ضمن این 1/3 برنامه هستش ! تا صفحه هم مثل همین صفحه که عکسش رو گذاشتم هستش که دیگه عکس نذاشتم .

حدود 1.5 گیگ برنامه !

در ضمن اگه میخوای با همه این برنامه ها لپ تاپ راحت کار کنه باید روی High Perfomance تنظیم کنی که اصلا هیچ گونه کندی نداره ولی خب باتری رو زود خالی میکنه .

مخلصیم .

13. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

دوستان خواهشن یه کمک اساسی کنید من میخوام برم n61jq رو بخرم ولی آیا واقعا صداش ضعیفه؟؟؟ صدا واسه من خیلی مهمه همچنین کیفیت صفحه نمایش...من شنیده بودم asus صدای خوبی داره!
    اگه امکانش هست یه فیلم در حین پخش موزیک از لپ تاپ بگیرید و واسه دانلود بزارید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیز .

همین برنامه هائی که میبینی من اصلا نمیدونم به چه درد میخوره ! در ضمن این 1/3 برنامه هستش ! تا صفحه هم مثل همین صفحه که عکسش رو گذاشتم هستش که دیگه عکس نذاشتم .

حدود 1.5 گیگ برنامه !

در ضمن اگه میخوای با همه این برنامه ها لپ تاپ راحت کار کنه باید روی High Perfomance تنظیم کنی که اصلا هیچ گونه کندی نداره ولی خب باتری رو زود خالی میکنه .

مخلصیم .

لبتاب رو روی high performance بذارم؟چطوری؟کلا چه تنظیمات دیگه ای داره؟در این مورد.

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض چرا زیرنویس فارسی فیلم ها رو نشون نمیده ؟ ویندوز رو باید فارسی کنیم ؟

سلام .

نه دوستان کی گفته این برنامه ها اورجینال هستن ؟ تمام برنامه ها مثل Office و آنتی ویروس همگی 30 روز فقط میتونین ازشون استفاده کنین و بعد از 30 روز یا باید کرک کنین یا باید اصلش رو بخرید ! در نیتیجه هیچ فرقی با این 1000 تومنی ها ندارن .

2 سیستم عامل کنار هم خوب هستش ولی به نظر من همین برنامه های سنگین رو پاک کنین لپ تاپ عالی میشه . خدائیش بگیرید مفهمین که این برنامه چقدر آشعال هستن .

راستی یادم رفت بگم . چرا زیرنویس فارسی فیلم ها رو نشون نمیده ؟ ویندوز رو باید فارسی کنیم ؟

مخلصیم .
    باید فونت بریزی یا از خود تنظیمات برنامه مربوطه فونت نمایششو عوض کنی
    یا
    زیر نویسهات اگه SRT هستن ، راحت با notepad بازشون کن
    بعد از منوی file بزن save as
    بعد از اون لیست بازشو پایین پنجره
    encoding رو UTF-8 انتخاب کن و ذخیره کن

و

اگر زیرنویسهای با فرمت srt رو درون فیلم باز میکنی زیرنویس رو بصورت نامفهوم نشون میده

واگه با بقیه پلیرها هم همین مشکل رو داشته باشین , علتش از ویندوزتونه که برای درست کردنش کافیه از کنترل پنل به regional and language option برید . بعد از تب administrative گزینه change sysetem local رو انتخاب کنین و در اونجا persian رو انتخاب کنید. بعد از اوکی کردن ازتون می خواد که سیستم رو ری استارت کنید. بعد از ری استارت مشکلتون حل شده. دیگه مشکلی با زیرنویس فارسی هیچ کدوم از پلیرها نخواهید داشت .
    Last edited by AMIRHJ; 11-06-2010 at 20:04.

17. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •